از ۸۱ روستای دارای سکنه سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد نجات معجزه آسای جوان مشهدی از داخل چاه (۲۸ اردیبهشت) نامه سرگشاده نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی به رئیس جمهور درباره کارگران و بازنشستگان   محور صالح آباد - تربت جام بازگشایی شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) متلاشی شدنِ شبکه شیطان پرستی و دستگیری ۲۶۱ نفر نجات نیسان آبی با پنج سرنشین از درون سیلاب (۲۸ اردیبهشت) این پزشکان متخلف هستند عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی» آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمال وقوع سیل و صاعقه در ۷ استان کشور (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو| پیکر هشتمین جانباخته سیل در خراسان رضوی پیدا شد فرماندار نیشابور: تا کنون هیچ خسارت جانی ناشی از سیل گزارش نشده است| برآورد خسارت ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی در این شهرستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام محور‌های مسدود در خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنترل کامل انتظامی و امنیتی در منطقه سیل زده سیدی مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قصاص؛ مجازات تصادف فوتی بدون گواهینامه است؟ شاهدان دروغگو در دادگاه| آیا مجازات شهادت کذب بازدارنده است؟
سرخط خبرها

تاثیر منفی مصرف بی‌رویه دم‌نوش‌های آرام‌بخش بر سیستم عصبی

  • کد خبر: ۱۸۹۹۹۵
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱
تاثیر منفی مصرف بی‌رویه دم‌نوش‌های آرام‌بخش بر سیستم عصبی
یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده از دم‌نوش‌های گیاهی آرام‌بخش و ضداضطراب به‌صورت بی‌رویه ممکن است بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر منفی بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهنام یوسفیان با اشاره به مصرف دمنوش‌ها اظهار کرد: دمنوش‌ها برای حفظ سلامتی معجزه نمی‌کنند و باید در مصرف آن دقت شود؛ گیاهان دارویی هضم نمی‌شود و به سرعت روی مزاج تأثیر می‌گذارد و داروی مطلق است، به همین دلیل اگر فردی به مزاج دارو شناخت نداشته باشد، به‌طور قطع به جای دم‌نوش، زهرنوش مصرف کرده است، بنابراین بدون دلیل و مورد در مصرف دم‌نوش نباید زیاده‌روی کرد.

وی افزود: در صورتی که داروی شیمیایی برای بیماری دیگری استفاده می‌کنید، بین زمان استفاده از دارو و دم‌نوش گیاهی حداقل دو ساعت فاصله زمانی بگذارید، همچنین در صورتی که باردار هستید با پزشک معالج خود در مورد استفاده از دمنوش‌های گیاهی مشورت کنید.

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه استفاده از دمنوش‌های گیاهی آرام‌بخش و ضداضطراب به‌صورت بی‌رویه ممکن است بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر منفی بگذارد، تصریح کرد: دارو‌های گیاهی ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشد یا اثرات آن‌ها کم شود، پس هیچ‌وقت چند گیاه را برای تهیه دم‌نوش با یکدیگر ترکیب نکنید.

وی ادامه داد: در تهیه گیاهان دارویی دقت و آن را از مکان معتبری خریداری کنید، زیرا ممکن است ناخالصی موجود در گیاهان موجب مسمومیت یا عوارضی دیگر شود، دم کردن دم‌نوش باید روی حرارت غیرمستقیم باشد و از جوشیدن آن جلوگیری شود، همچنین باید برای دم کردن دمنوش‌ها از قوری چینی یا شیشه‌ای استفاده شود.

یوسفیان با بیان اینکه نباید از طعم‌دهنده در تهیه دم‌نوش استفاده کرد، بلکه باید دم‌نوش با طعم خاص خود مصرف شود، گفت: برای کنترل استرس باید شیوه مواجهه خود با مسائل را تغییر دهید، ورزش را فراموش نکنید و برای استفاده از دارو‌های گیاهی و دم‌نوش‌های ضداسترس با متخصص طب سنتی مشورت کنید.

وی با اشاره به خواص دم‌نوش گل محمدی افزود: دم‌نوش گل محمدی عطر بسیار دلپذیری دارد، خواب‌آور است و استرس و اضطراب را تا حد زیادی کم می‌کند؛ اگر فردی شغل پرتنش دارد، توصیه می‌شود روزانه صبح‌ها یک فنجان دم‌نوش گل محمدی میل کند، این کار باعث می‌شود بر استرس کاری غلبه شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به طرز تهیه دم‌نوش گل محمدی برای کاهش استرس خاطرنشان کرد: برای تهیه دم‌نوش چند عدد گل تازه یا خشک شده را داخل قوری محتوی آب جوش بریزید و اجازه دهید دم بکشد، قبل از استفاده آن را از صافی رد و میل کنید، می‌توانید یک قاشق چای‌خوری عسل نیز به آن اضافه کنید.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->