تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس تداوم توزیع شیر مدارس خراسان رضوی در سال آینده شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی چرا زوجین اغلب بعد از ۸ سال زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند؟ سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد بازسازی صحنه سقوط و مرگ مشکوک جوان ۱۷ ساله در مشهد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است
سرخط خبرها

آزمایش موفق واکنس کرونا روی موش‌ها

  • کد خبر: ۲۱۱۸۸
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲
آزمایش موفق واکنس کرونا روی موش‌ها
دانشمندان کالج سلطنتی لندن اعلام کردند با آزمایش موفقیت آمیز واکسن "ویروس کرونا" جدید روی موش‌ها، به زودی آن را روی انسان آزمایش خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی پست، دانشمندان کالج سلطنتی لندن پس از آزمایش موفق واکسن ویروس کرونا جدید بر روی موش‌ها به آزمایش آن روی انسان‌ها نزدیک شده‌اند.

 

این محققان به سرپرستی دکتر "رابین شاتوک" گفتند که آنها با موفقیت این واکسن را در موش‌ها آزمایش کرده و جواب گرفته‌اند. آنها امیدوارند که بتوانند این واکسن را تا ماه ژوئن برای آزمایش‌های انسانی آماده کنند.

 

اما در صورت موفقیت در آزمایش انسانی نیز بعید است که این واکسن حداقل تا سال آینده در دسترس بیماران قرار گیرد.

 

دکتر "پل مک‌کی" از محققان این پژوهش گفت: ما یک ماه بعد از تزریق واکسن به موش‌ها، نتیجه گرفتیم و دریافتیم که این واکسن خوب عمل می‌کند، واقعاً خوب.

 

اکنون این تیم در حال کار با دانشمندانی در پاریس برای تعیین اثر واکسن در میمون‌ها است.

 

دکتر "مک‌کی" گفت که آنها برای انجام کارآزمایی بالینی انسانی از شورای تحقیقات پزشکی بودجه بیشتری درخواست کرده‌اند.

 

وی گفت: اگر بودجه آزمایشات بالینی انسان را بدست آوریم، آن را تا ماه ژوئن روی انسان آزمایش خواهیم کرد. اگر دانشمندان انگلیسی بتوانند واکسنی بسازند و دولت از آن حمایت کند، عالی خواهد بود.

 

هنوز هیچ گونه واکسنی برای این ویروس جدید ساخته نشده است و این اولین موردی است که بارقه‌های امید را زنده کرده است.

 

در حال حاضر متخصصان از هر کسی که علائمی نظیر تب یا سرفه خشک و مداوم دارد، می‌خواهند تا به مدت هفت روز خودش را در خانه قرنطینه کند تا روند شیوع بیماری کاهش یابد.

 

برخی از مردم از این رویکرد انتقاد کرده‌اند و می‌گویند دولت‌ها به اندازه کافی برای مقابله با شیوع این بیماری کار نمی‌کنند.

 

سایر کشورهای اروپایی نیز که به شدت به این ویروس مبتلا شده‌اند، اقدامات جدی‌تری برای محدود کردن رفت و آمد مردم برای کاهش خطر انتقال در جامعه انجام داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->