پیام تسلیت وزیر خارجه سوریه و رئیس اتحادیه آفریقا به رهبر انقلاب حزب الله لبنان مراکز نظامی رژیم صهیونیستی را درهم کوبید + فیلم (۱ خرداد ۱۴۰۳) شهادت عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان + عکس (۱ خرداد ۱۴۰۳) غافلگیری نظامی صهیونیست با آتش تک‌تیرانداز فلسطینی تظاهرات علیه نتانیاهو به خشونت کشیده شد حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به ایلات اشغالی (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اطلاعیه شماره ۱ ستاد برگزاری مراسم شهدای خدمت | زمان و مکان تشییع آیت الله رئیسی و همراهان اعلام شد قالیباف: شهید امیرعبداللهیان در دفاع از حقوق ملت ایران سستی عمل نداشت اسماعیلی: هیچ‌گاه فعل مذمومی از شهید آیت الله رئیسی ندیدم پیام تسلیت اروگوئه، شیلی و پرو به ملت و دولت ایران پیام تسلیت آیت‌الله وحید خراسانی درپی شهادت رئیس جمهور «اردوغان» در ترکیه یک روز عزای عمومی اعلام کرد وزیر دفاع آمریکا: درباره علت سقوط بالگرد رئیس جمهور ایران اطلاعی نداریم | نقشی نداشتیم حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به موتورسیکلتی در جنوب لبنان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اردوغان در ترکیه یک روز عزای عمومی اعلام کرد مادورو در تماس با مخبر: آیت الله رئیسی نماد مقابله با یک‌جانبه‌گرایی در دوران معاصر بود رسانه عبری: حزب الله در حال انهدام شهرک‌های شمال است پیام تسلیت سیدحسن نصرالله به رهبر انقلاب حمایت آمریکا از نتانیاهو در برابر تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی برزیل در بیانیه‌ای با دولت و ملت ایران ابراز همدلی کرد
سرخط خبرها

دستور فرمانده کل ارتش برای کمک‌رسانی به سیل زدگان سیستان‌وبلوچستان

  • کد خبر: ۲۱۵۶۹۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
دستور فرمانده کل ارتش برای کمک‌رسانی به سیل زدگان سیستان‌وبلوچستان
امیر سرلشکر موسوی به فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش دستور داد، کمک رسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکید فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی)، به فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش دستور داد امداد رسانی در مناطق سیل زده را تقویت کنند و استمرار دهند.

سیل ۷ اسفند ۱۴۰۲ سیستان و بلوچستان، شهرستان این استان را تحت تاثیر قرار داده است. با حجم بارندگی در روز‌های بعد تا ۲۸۰ میلی‌متر، آب‌گرفتگی‌های گسترده و سیلاب، ۶ شهرستان و هزار و ۹۴۷ روستا شامل شهرستان‌های نیک‌شهر، قصرقند، دشتیاری، چابهار، کنارک، خاش، سیب و سوران، فنوج، ایرانشهر، میرجاوه، دلگان، سراوان، زاهدان، نیمروز، سرباز و مهرستان تحت تاثیر قرار گرفتند.

چابهار با ۴۸۰ و نیکشهر با ۳۳۰ روستا بیشترین تعداد روستا‌های خسارت دیده را داشتند و همچنین انسداد راه دسترسی به ۱۷۸ روستا نیز گزارش شده است. علاوه بر آن حدود ۸۰۰ واحد مسکونی در این سیل آسیب دیدند.

بیشترین حجم خسارت‌ها را شهرستان‌های قصرقند، پیرسهراب و بخش مرکزی چابهار و دشتیاری دیده‌اند. ۲ هزار کیلومتر راه و بیش از ۲۰۰ دستگاه پل در این سیل آسیب دیدند و ۲۵ محور اصلی و فرعی نیز مسدود شد.

خسارت به تاسیسات آبی ۶۵ روستا در حوزه شهرستان دشتیاری، منطقه پلان، تلنگ و پیرسهراب از دیگر خسارات سیل استان سیستان و بلوچستان است.

علاوه بر سیلاب اسفند ماه ۱۴۰۲، تابستان سال گذشته و وقوع سیل ناشی از بارندگی‌های سامانه مونسون در سیستان و بلوچستان، سیل دی سال ۱۳۹۸ سیستان و بلوچستان، سیل دی سال ۱۳۹۵، سیل اسفند سال ۱۳۹۳ و سیل آذر سال ۱۳۹۱ از دیگر رخداد‌های سیلابی در این استان به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->