اختلاف پدرزن و مادرزن درباره داماد قاتل|دستور بازداشت صادر شد از کشف ۱۰۰۰ سکه عتیقه از یک کوله‌پشتی تا دستگیری قاچاقچی مسلح کشتار خرس در ایران برای دردهای بی درمان| روغن خرس ۳ میلیون تومانی کدام درد را دوا کرد؟ انهدام باند بزرگ قاچاق موادمخدر در شرق کشور| ۲۳۰۰ کیلوگرم موادمخدر کشف شد جزئیات غرق‌شدن دو نفر از عوامل یک سریال ایرانی | رؤیای نیمه‌شب ناتمام ماند توقیف تریلر حامل ۲۶ تن آرد قاچاق در مشهد (۹ خرداد ۱۴۰۳) سقوط مرد جوان در محل گودبرداری+تصاویر (۹ خرداد ۱۴۰۳) اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های تهران در مورد فیلم جمعی از محکومان نسخه خونین مرد رمال برای نوعروس هفده‌ساله (۹ خرداد ۱۴۰۳) زمان پیش‌فروش بخش دوم بلیت‌های خرداد ۱۴۰۳ اعلام شد پویش«ضربان زندگی» در مشهد آغاز شد تصادفات رانندگی در جاده‌های خراسان‌رضوی ۱۰ نفر را روانه بیمارستان کرد (۹ خرداد ۱۴۰۳) برخورد شدید پیکان با ایستگاه اتوبوس ۲ مصدوم برجای گذاشت متهم به ۳۰ فقره زورگیری در مشهد دستگیر شد (۹ خرداد ۱۴۰۳) قتل سه عضو خانواده توسط پدر افسرده (۹ خرداد ۱۴۰۳) احداث باغ‌بام‌ مدرن‌ترین روش بهبود محیط زیست شهری عملکرد مثبت دولت سیزدهم در حل بسیاری از مشکلات کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دمای مناطق گرمسیر استان تا ۴۰ درجه! اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش ۵ زندگی دیگر شد (۹ خرداد ۱۴۰۳) بانوان پیش از اقدام به بارداری از سلامت دهان و دندان خود اطمینان حاصل کنند
سرخط خبرها

آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۲۲۶۷۱۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟
ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی‌ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند، اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطمئننا همه می ‎دانند که نوشیدن آب شیر دلچسب نیست و بسیاری از مردم فکر می‎ کنند که آیا امکان دوباره جوشاندن آب وجود دارد؟ از آن گذشته، این عقیده وجود دارد که با جوشاندن مکرر آب، ترکیباتی مانند آب سنگین، نمک معدنی غلیظ و ماده‌های سمی از جنس کلر در آن ایجاد می ‎شوند، درنتیجه، نوشیدن همچین آبی برای سلامتی خطرناک است.

کیفیت آب در کشور‌های مختلف متفاوت است، اما اگر شاخص‌های کلی در نظر گرفته شود، ممکن است برخی ناخالصی‌ها در چنین آبی وجود داشته باشد که اولین ماده کلر است که به منظور تصفیه شدن آب استفاده می ‎شود.

ماده‌ی خطرناک بعدی، نمک‌های کلسیم و منیزیم هستند که وقتی به جوش می ‎آیند روی دیواره‌های داخلی کتری به شکل رسوب می‌چسبند و فلزات سنگین مانند سرب، استرانسیم و روی نیز ممکن است در دوز‌های کم وجود داشته باشند.

جوشاندن آب منجر به تشکیل به اصطلاح “آب سنگین” می ‎شود که حاوی دوتریوم و ترتیوم است و با این حال پس از جوشیدن آب این دو ماده با اندازه‌های بسیار ریز تشکیل می ‎شوند و آسیبی به همراه ندارند.

وقتی آب می‌جوشد، غلظت نمک‌های معدنی در آن افزایش می ‎یابد چرا که آب تبخیر می ‎شود، اما نمک‌ها باقی می ‎مانند و به همین خاطر نمک‌ها به راحتی داخل کتری رسوب می ‎کنند و این رسوب‌ها بی خطرند، اما بهتر است کتری مرتبا تمیز شود.

هنگام جوشاندن آب، کلر با ترکیبات آلی موجود در آب تعامل دارد و مواد سمی بیشتری ایجاد می ‎کند پس برای تصفیه کردن آب شیر به آن کلر اضافه می ‎کنند که البته کلر برای سلامتی مضر نیست، اما آب کلرشده پوست را خشک می ‎کند و می ‎تواند موجب تشدید آکنه شود؛ بنابراین اگر از آب مرغوب استفاده شود و رسوبات داخل کتری مرتبا تمیز شود، می‎ توان آب را بار‌ها و بار‌ها جوشاند، چرا که هیچ خطری برای سلامتی فرد ندارد.

منبع: همشهری

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->