آموزش‌ و پرورش: سوالات امتحان علوم خارج از کتاب درسی نبود همه چیز درباره خواص گوجه سبز | میوه ترش و خوشمزه بهاری چند صبحانه فوق العاده برای کودکان| راهنمای کامل صبحانه برای کودکان ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در راه‌های خراسان رضوی جذب ۱۱ هزار معلم جدید در خراسان رضوی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ تسویه حساب معوقات حقوق بازنشستگان شروع شد (۸ خرداد ۱۴۰۳) | زمان اجرای همسان‌سازی با احکام جدید اعلام شد خبر جدید درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۳ | بازنشستگان منتظر خبر‌های خوش همسان‌سازی حقوق باشند (۸ خرداد ۱۴۰۳) کافه سگ‌ها در تهران پلمب شد + فیلم توقف پنج‌ساعته پرواز‌های بین‌المللی مهرآباد در روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ سؤالات امتحان علوم پایه نهم دانش‌آموزان را شوکه کرد اطلاعیه مهم تأمین‌اجتماعی: بیمه‌شدگان اطلاعات حساب خود را به‌روز کنند + لینک سایت پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان کشوری در برخی استان‌ها آغاز شد + جزئیات (۸ خرداد ۱۴۰۳) ثبت‌نام بیش از ۲۷ هزار جامانده نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی زودتر اجرایی شود رکورد اهدای عضو در مشهد شکسته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی ( ٨خرداد ١۴٠٣) | افزایش باد و بارش‌های رگباری در ساعات بعدازظهر رشد ۱۴۰ درصدی تعداد روز‌های دارای هوای پاک در مشهد اعمال‌قانون ۱۷۰۱ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۰ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۸ خرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بولوار کوثر، میدان آزادی و پل ابوطالب در مشهد (۸ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
رئیس انجمن گوارش و کبد ایران:

انسان‌ها بیش از ۱۰۰ تریلیون میکروب و باکتری در روده خود دارند/۳ میلیون ژن مربوط به میکروب‌ها در بدن انسان فعالیت می‌کند

  • کد خبر: ۲۷۶۵۹
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
انسان‌ها بیش از ۱۰۰ تریلیون میکروب و باکتری در روده خود دارند/۳ میلیون ژن مربوط به میکروب‌ها در بدن انسان فعالیت می‌کند
رئیس انجمن گوارش و کبد گفت: میکروب‌هایی که در بدن انسان زندگی می‌کنند تقریباً ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ژن دارند که در حال فعالیت هستند، ژن میکروب‌ها در واقع ۱۵۰ برابر ژن‌های موجود در بدن انسان است.
به گزارش شهرآرانیوز، رضا ملک زاده روز جمعه در نشست خبری با اشاره به نقش بسزای میکروبیوم‌ها در دستگاه گوارش افزود: در گذشته توجه چندانی به نقش میکروبیوم‌ها نداشتیم، انسان‌ها بیش از ۱۰۰ تریلیون میکروب و باکتری در روده خود دارند، میکروب‌هایی که به طور طبیعی در بخش سیستم گوارش بدن فعالیت می‌کنند.

وی اظهارداشت: این میکروب‌ها و باکتری‌ها ۱۰ برابر سلول‌های بدن است در حالی که خود آن‌ها هم یک نوع سلول نامیده می‌شوند.

ملک‌زاده بیان کرد: عمده تحقیقات، مطالعات و همچنین توجه دانشمندان به این میکروب‌ها و باکتری‌ها حدود ۲۰ سال پیش آغاز شد و با گذشت زمان، انسان و علم پزشکی به این موضوع توجه بسیار زیادی کرده است، هر ساله نزدیک به ۹ هزار مقاله علمی در مورد نقش میکروب‌ها و باکتری‌ها جمع‌آوری می‌شود.

رئیس انجمن گوارش و کبد تاکد کرد: مطالعه این میکروب‌ها نه‌تن‌ها در سلامت انسان موثرند بلکه در بهبود هرچه بیشتر محیط زیست هم به ما کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: به طور کلی مهم‌ترین عاملی که به فعالیت‌های بدن شکل می‌دهد، ۲۳ هزار ژن فعالی است که در بدن هر فردی وجود دارد، این ژن‌ها با تولید پروتئین‌ها در بدن موجب می‌شوند که انسان فعالیت کرده و زنده بماند.

رئیس انجمن گوارش و کبد ایران اظهار داشت: ما علاوه بر اعضا و جوارحی مانند قلب، ریه و کبد، عضو دیگری به نام سیستم دستگاه گوارش داریم که مجموعه بسیار زیادی از میکروب‌ها در آن فعالیت می‌کنند، وزن آن‌ها یک کیلوگرم است که در این ۲۰ سال مشخص شده نقش بسیار بسزایی در سلامتی فرد داشته‌اند.

وی گفت: عاملی که می‌توان به کمک آن بیماری‌ها را درمان کرد، دستکاری همین میکروبیوم‌ها در بدن انسان است. بخش عمده میکروبیوم‌ها باکتری‌ها هستند که از ۴ گروه عمده تشکیل می‌شوند. ترکیب این میکروبیوم‌ها در هر آزمایشی فرق دارند یعنی نوع آن‌ها در هر فردی متفاوت است.

ملک‌زاده افزود: عاملی که می‌تواند موجب تغییرات میکروبیوم‌ها شود، نوع تولد انسان (طبیعی یا سزارین) است که نقش بسزایی دارد. عامل دیگر نوع تغذیه است، در واقع مصرف شیر مادر در کودکی و مواد غذایی دیگر که در سنین بالا استفاده می‌شود، بسیار حائز اهمیت است.

وی گفت: محل عمده زندگی این میکروبیوم‌ها در دستگاه گوارش است، اما به صورت یک لایه، از دهان تا لوله گوارش گرفته تا نزدیکی مخاط لوله زندگی می‌کنند، امیدواریم در سال‌های آینده با تحقیقات بیشتر و تایید نقش این میکروب‌ها و شناخت عوامل بیماری‌زا، بتوانیم تغییرات لازم را بر روی این میکروبیوم‌ها برای رفع بیماری‌ها انجام دهیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->