بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه دار حین سرقت از اداره ثبت احوال! پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟ اظهار نظر یک پزشک درباره واکسن HPV کار را به دفتر رهبری کشاند پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه! اعضای بدن جوان بیست‌‌ودوساله نیشابوری اهدا شد جوان بدبخت مشهدی به پلیس پناه برد| یک زن خائن و دیگری دیوانه کتک زن! آتش‌سوزی‌‌های سریالی خانه‌ها در یک روستای دورافتاده | اهالی می‌گویند کار اجنه است! اخاذی مرد شیطان صفت از همسر سابقش | شگرد او انتشار تصاویر خصوصی بود! اعترافات تکان‌دهنده زورگیران بی‌رحم درباره قتل جوان بی‌گناه | مقتول ۲ فرزند خردسال داشت آتش‌سوزی مغازه تعویض‌روغنی در خیابان رسالت مشهد با یک مصدوم (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع قضایی با تغییر کاربری ۴۸ هکتار از زمین‌های کشاورزی در شهرستان مشهد واژگونی خودرو در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات آتش سوزی برج اوپال و ساختمان خیابان ایرانشهر در تهران (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) دستورالعمل ملی البسه استاندارد بیماران به تمامی بیمارستان ها و مراکز تشخیصی و درمانی وزارت بهداشت ابلاغ شد اعلام شرایط جذب سرباز معلم در سال ۱۴۰۳ + جزئیات امحای بیش از ۵۲ تن از کالا‌های انبار‌های اموال تملیکی در مشهد ویدئو | لحظه برخورد صاعقه به مرد روس پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تکاندن لباس بیمار مبتلا به کرونا باعث انتشار ویروس می‌شود

  • کد خبر: ۲۸۹۵۸
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱
تکاندن لباس بیمار مبتلا به کرونا باعث انتشار ویروس می‌شود
محققان مؤسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرده‌اند لباس‌های بیمار مبتلا به کرونا تکانده نشود، چرا که این کار باعث پراکنده شدن ویروس در هوا می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس مقالات و مستندات موجود به این پرسش پاسخ داده‌اند که آیا تکاندن لباس فرد مبتلا به کووید ۱۹ منجر به پخش شدن ویروس در هوا می‌شود؟


ویروس کرونا از طریق تماس مستقیم با افراد آلوده و تماس غیرمستقیم با سطوح یا اشیای آلوده به راحتی منتقل می‌شود. ویروس عمدتاً از طریق قطرات تنفسی که فرد آلوده هنگام سرفه، عطسه یا صحبت در هوا منتشر می‌کند به شخص دیگر انتقال می‌یابد. این قطرات می‌توانند در دهان یا بینی یا ریه‌های افرادی که در همان نزدیکی هستند فرود بیایند.


مطالعات نشان داده اند که ویروس کرونای جدید می‌تواند تا ۷۲ ساعت بر روی پلاستیک و فولاد ضد زنگ، تا چهار ساعت روی مس و تا حدود ۲۴ ساعت روی مقوا فعال بماند. اما در مورد اینکه ویروس تا چند ساعت روی لباس و پوشاک به صورت فعال باقی می‌ماند اطلاعاتی در دسترس نیست. بر اساس گفته‌ی برخی پژوهشگران، تکاندن لباس فرد بیمار می‌تواند باعث پخش شدن ویروس در هوا شود. این پخش شدن می‌تواند شانس ابتلا به بیماری را افزایش دهد.


توصیه شده است لباس‌های بیماران بجای تکاندن، با آب گرم و شوینده‌های لباس شسته شوند و سپس با استفاده از خشک کن، بخاری و یا اتوبخار به خوبی خشک شوند و در صورت امکان ۲۴ ساعت در فضای باز در مقابل نور آفتاب قرار گیرند. حتما هنگام تماس با لباس بیماران مبتلا به  کووید ۱۹، از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید و دستکش را بلافاصله پس از استفاده دور بیاندازید. اگر دستکش یکبار مصرف در دسترس نیست، از تماس دست آلوده به صورت خود پرهیز کنید و بلافاصله پس از اتمام کار، دست‌های خود را  با آب و صابون بشویید.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->