دستگیری مرد مامورنما در شهرک شهید رجایی مشهد واژگونی وانت در دزفول ۷ زن کارگر را مصدوم کرد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زلزله در میمند فارس (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال
سرخط خبرها

ویروس کرونا در هوا می‌ماند ا ماسک سوپاپ‌دار نزنید

  • کد خبر: ۳۴۴۴۹
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
ویروس کرونا در هوا می‌ماند ا ماسک سوپاپ‌دار نزنید
مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها فوق‌العاده افزایش یافته و در یک اوج به سر می‌بریم.
به گزارش شهرآرانیوز، یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به افزایش احتمال انتقال کرونا در محیط‌های سر بسته، گفت: مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها فوق‌العاده افزایش یافته و در یک اوج به سر می‌بریم؛ بنابراین مردم باید بسیار رعایت کنند و در عین‌حال دولت هم باید از برگزاری تجمعات جلوگیری کند.

دکتر مینو محرز  درباره انتقال کرونا ویروس از طریق هوا، گفت: به طور کلی در محیط‌های سربسته ویروس می‌تواند ماندگار شود و اگر به مدت طولانی حتی با ماسک در محیط سربسته باشیم، امکان ابتلا وجود دارد؛ بنابراین ویروس مدتی در هوا می‌ماند، اما اینکه چقدر ماندگاری دارد، به عوامل متعددی بستگی دارد که همچنان در حال بررسی و مطالعه است.

وی افزود: مطالعاتی در دنیا انجام‌شده که بر اساس آن‌ها گفته شده که کرونا از طریق هوا منتقل می‌شود. منتها اعلام کردند که این نوع انتقال در شرایط خاص و در بیمارستان‌ها ممکن است و هنوز به آن معنی سازمان جهانی بهداشت تایید نکرده که انتقال کرونا کاملا از طریق هوا باشد، اما ویروس مدتی در هوا می‌ماند و انتقال آن به انسان از طریق هوا و ترشحات تنفسی است. در صورتی که افراد بحث شست و شوی دست‌ها را رعایت کنند، انتقال کرونا از طریق تماس با سطوح کنترل می‌شود؛ بنابراین کرونا در هوا وجود دارد، اما هنوز نمی‌دانیم که چقدر در هوا می‌ماند؛ بنابراین در محیط‌های بسته به راحتی از طریق هوا و از طریق فرد مبتلا و بدون ماسک می‌تواند منتقل شود.

محرز با بیان اینکه حتی در محیط‌های باز هم اگر افراد خیلی به یکدیگر نزدیک باشند و از ماسک استفاده نکنند، ویروس می‌تواند منتقل شود، ادامه داد: البته از آنجایی که در محیط بسته هوا راکد است، احتمال انتقال ویروس بیشتر است. ما همواره می‌گوییم در محیط‌های بسته پنجره را باز کنید تا تهویه هوا انجام شود. به عنوان مثال برای بیماری که مبتلا به بیماری سل است، توصیه می‌شود که در روز چندین بار هوای اتاقش را تهویه کنند تا ویروس‌های معلق در هوا خارج شوند، اما وقتی هوا بسته و راکد باشد، ویروس راحت‌تر منتقل می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت تهویه در مترو، اظهار کرد: در مترو، محیط بسته است و افراد حتما باید با ماسک وارد مترو شوند. متاسفانه شاهدیم که همچنان عده‌ای بدون ماسک وارد مترو می‌شوند که بسیار خطرناک است. مترو و اتوبوس که در آن افراد نزدیک به یکدیگر می‌ایستند، محل خطرناکی برای انتقال کرونا ویروس است؛ بنابراین مردم‌حتما ماسک بزنند. در عین حال تا حد امکان فاصله فیزیکی را حفظ کنند.

محرز با تاکید بر اینکه اکنون که در بحبوحه انتقال بیماری به سر می‌بریم، مردم تا حد امکان از منزل خارج نشوند، گفت: اگر هم از خانه بیرون می‌روید، حتما ماسک بزنید و سریعا به خانه بازگردید. در عین حال در تجمعات حضور پیدا نکنید.

وی افزود: می‌بینیم که تعداد زیادی از بیماران افرادی بودند که بعد از بازگشایی‌ها در تجمعاتی مانند مراسم‌ها حضور یافته و به کووید_۱۹ مبتلا شده‌اند. اگر در این اماکن مسائل پیشگیرانه رعایت نمی‌شود، باید مجددا آن‌ها را تعطیل کنند؛ بنابراین مجالس سوگواری، عروسی، مهمانی و... باید تعطیل شوند. اکنون شاهدیم که بسیاری افراد به صورت خانوادگی مبتلا می‌شوند.

محرز درباره استفاده از ماسک سوپاپ دار برای پیشگیری از انتقال کرونا، گفت: استفاده از ماسک سوپاپ دار بسیار غلط است. زیرا عمده این ماسک‌ها استاندارد نیستند و هوا را بیرون می‌دهد. بر این اساس اگر یک فرد مبتلا به کووید_۱۹ از ماسک سوپاپ‌دار استفاده کند، نفس که می‌کشد، از طریق سوپاپ ذرات تنفسی را خارج می‌کند و بیشتر ویروس را منتشر می‌کند. از این ماسک‌ها به‌عنوان ماسک N۹۵ یاد می‌شود، اما این‌ها استاندارد نبوده و بعضا تقلبی هستند.

وی درباره وضعیت ابتلا به کووید_۱۹ در کشور، گفت: مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها فوق العاده افزایش یافته و در یک اوج به سر می‌بریم؛ بنابراین مردم باید بسیار رعایت کنند و تا حد امکان از خانه بیرون نیایند، حتما ماسک بزنند و شست و شوی مداوم دست‌ها را هم مد نظر قرار دهند. در عین‌حال دولت هم باید از برگزاری تجمعات جلوگیری کند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->