هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زلزله در میمند فارس حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟
سرخط خبرها

تست موفق واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد

  • کد خبر: ۳۵۲۴۹
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۸
تست موفق واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد
نتایج تحقیقات و آزمایش‌های گسترده پژوهشگران دانشگاه آکسفورد روی واکسن کرونا به نتیجه رسیده است. برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از ارائه این نوع واکسن در اوایل سال ۲۰۲۱ دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در حال کار و توسعه بر واکسنی هستند که می‌تواند بدن را در برابر ویروس کرونا ایمن کند. بر این اساس، در آزمایش جدید پژوهشگران انگلیسی، واکسن جدید کووید به بیش از هزار نفر تزریق شد. پس از مدتی در خون این افراد آنتی‌‌بادی (پادتن) و سلول‌های تی مشاهده شد که با ویروس کرونا مبارزه می‌‌کنند.

این یافته‌ها باعث ایجاد موجی از امیدواری میان دانشمندان برای کشف واکسن ویروس کرونا شده است. با این وجود، بسیار زود است که بتوان درباره ایجاد مقاومت این واکسن اظهارنظر کرد.

تفاوت تحقیقات دانشمندان انگلیسی با سایر محققانی که به‌دنبال یافتن واکسن ویروس کرونا هستند مربوط به سلول‌های تی است. این سلول‌‌ها که بخشی از گلبول‌های سفید خون را تشکیل می‌دهند به ویروس حمله می‌‌کنند و باعث نابودی آن می‌شوند.

در واکسنی که محققان دانشگاه آکسفورد کشف کرده‌اند، هم آنتی‌بادی و هم سلول‌‌های تی وجود دارد.

افرادی که این واکسن را دریافت کرده‌اند پس از ۱۴ روز سلول تی خونشان به بالاترین حد ممکن رسیده است. همچنین آنتی‌بادی‌های بدنشان نیز پس از گذشت ۲۸ روز به نقطه اوج رسیده است.

محققان می‌گویند این واکسن ایمن است، ولی عوارض جانبی نیز دارد. تحقیقات بیشتر برای شناسایی عوارض جانبی و نیز اثرگذاری بیشتر این واکسن همچنان ادامه دارد.

دولت انگلیس پیش ‌تر ۱۰۰ میلیون دوز از این واکسن را سفارش داده است. تاکنون ۲۹۵ هزار تن در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده‌‌اند. از این میان، ۴۵ هزار تن جان خود را از دست داده‌اند.

لندن امیدوار است با کشف واکسن کرونا جلو قربانی‌شدن افراد بیشتر را بگیرد. با این وجود، در خوشبینانه‌‌ترین حالت نسخه اولیه واکسن کرونا در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی به بازار عرضه خواهد شد. از همین رو، سازمان جهانی بهداشت از مردم خواسته است فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت و در مکان‌های عمومی از ماسک استفاده کنند.

منبع: اسپوتنیک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->