ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند شهرستان ورزقان کجاست و چقدر با تبریز فاصله دارد؟ منطقه جلفا کجاست؟ عواقب اجاره کارت‌های بانکی پلمب ۱۳ پاتوق خرده فروشان مواد افیونی در مشهد روزگار تلخ مرد مشهدی پس از ۵ ازدواج ناموفق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ٣٠ اردیبهشت ١۴٠٣) | آغاز مجدد بارش باران و رعدوبرق از اواسط هفته مردی که زن دومش را به قتل رسانده بود، از قصاص نجات یافت + عکس تولیت آستان قدس رضوی: مرکز درمان ناباروری بشری برای اقشار آسیب‌پذیر که توان مالی ندارند، ایجاد شده است آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود هزینه‌کرد ۱۳۴۶ میلیارد تومان برای بیمارستان رضوی از سال ۱۳۹۹ تاکنون وزیر بهداشت در مشهد: مراجعه یک میلیون ‌و ۲۰۰ هزار نفر به مراکز درمان ناباروری کشور در سال گذشته
سرخط خبرها

۴۰۳۰ پاسخگوی اضطراب‌های مادران

  • کد خبر: ۳۵۵۷۰
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷
۴۰۳۰ پاسخگوی اضطراب‌های مادران
مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه مادران و کودکان از جمله اقشار آسیب پذیر در شرایط کرونایی هستند ارتباط آنها با کارشناسان از طریق سامانه پیامکی سینا و سامانه ۴۰۳۰ امکان پذیر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه سامانه مادران در سامانه ۴۰۳۰فعال شده است، افزود: کارشناسان مجرب آشنا به مسائل مادران پاسخگوی سوالات مادران هستند و در صورت موافقت وزارت بهداشت این سامانه در حوزه کودکان نیز فعال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث اطلاع رسانی پوسترهای هشدار دهنده در سطح شهر نصب شده است، بیان کرد: علاوه براین به منظور مراجعه کمتر کودکان به مراکز بهداشت تعداد مراقبت های کودکان را محدود کردیم تا فقط در زمان واکسیناسیون، مراقبت های لازم برای کودکان انجام شود.

مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدتصریح کرد: تلاش می شود مراقبت ها به صورت تلفنی توسط مراقبین سلامت انجام  شود، مراقبت های مادران نیز کاهش یافته و فقط در ۴نوبت برای مراقبت مراجعه می کنند و سایر مراقبت ها به صورتی تلفنی انجام می شود.

دکتر احمدیان خاطر نشان کرد: سیستم پیگیری و گزارش دهی برای مادران با حضور ۱۰کارشناس مامایی از ساعت هفت ونیم صبح تا هشت شب انجام می شود.

دکتر احمدیان با اشاره به اینکه تمام گزارش ها در خصوص مادران بدحال در شهرستان ها تا سطح بیمارستان پیگیری می شود و بعد از آن ادامه مراقبت ها بعد از ترخیص به صورت تلفنی صورت می گیرد، اظهار کرد: یکی از مهمترین نگرانی ها در حوزه بهداشت، عدم استفاده ماسک برای کودکان است زیرا برخلاف تصور عموم،کودکان نیز به این بیماری مبتلا می شوند.

وی تاکید کرد: پدر و مادر باید برای فرزند خود ماسک تهیه کنند تا این گروه سنی به بیماری کووید-۱۹ مبتلا نشوند.

دکتر احمدیان به تجربه موفق مراکز ویژه مادر و کودک اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت از این تجربه استقبال کرد و دستور العمل اجرایی آن را برای سایر واحد های علوم پزشکی ارسال کرد.

وی بیان کرد: در مراکز بهداشت ضدعفونی کردن ابزار، استفاده از تجهیزات فردی به منظور مراقبت از کادر بهداشت به خوبی انجام می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->