علائم افسردگی نامرئی (افسردگی پنهان) چیست وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری پرداخت می‌شود | پیگیر متناسب‌سازی برای بازنشستگان تامین اجتماعی نیز هستیم در تیراندازی خونین کانادا ۲ ایرانی کشته شدند | قاتل خودکشی کرد اعمال‌قانون ۱۶۸۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۲ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) کاهش ۱۰ درصدی میزان بارندگی در خراسان رضوی نسبت به بلندمدت دستگیری عاملان قتل جوان ۲۲ ساله در مشهد ترافیک سنگین در بولوار کوثر، بزرگراه پیامبر‌اعظم(ص) و پل جهاد | فوت دو عابر پیاده در ۲۴ ساعت گذشته در مشهد (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) نشستن طولانی‌مدت خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در جوانان افزایش می‌دهد افزایش ۵۰ درصدی هزینه آموزشگاه‌های رانندگی رئیس جمعیت هلال احمر: ۱۱ حاجی ایرانی در عربستان فوت شدند اولین نشانه‌های ابتلا به سنگ کلیه | برای جلوگیری از ابتلا به سنگ کلیه این کار ساده را انجام دهید آیا «تغییر رنگ» نشانه فساد گوشت یا مرغ است؟ اولین جشنواره «توت» شاندیز برگزار شد | یک روز شاد در دل طبیعت زنگ خطر سلامت قلب به صدا درآمد
سرخط خبرها

حمایت معاون دادستان مشهد از مادر دختری که در بهزیستی خود را حلق‌آویز کرد

  • کد خبر: ۵۴۷۷۱
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
حمایت معاون دادستان مشهد از مادر دختری که در بهزیستی خود را حلق‌آویز کرد
قاضی نیره عابدین‌زاده، معاون دادستان مشهد، با اعلام جزئیات جدید پرونده، از حمایت قضایی از مادر ساجده خبر داد.
گروه جامعه | شهرآرانیوز - پرونده ساجده، دختر پانزده ساله‌ای که در بهزیستی مشهد خودش را حلق‌آویز کرد، به اندازه‌ای نقاط ابهام‌آمیز داشت که بعد از گذشت ۴۰ روز، هنوز هم بسیاری منتظرند بدانند چه حکمی برای این پرونده صادر خواهد شد. نیره عابدین‌زاده، معاون دادستان مشهد، که از ساعات اولیه این حادثه ماجرا را پیگیری کرده است، درباره وضعیت مادر ساجده گفت: نجات یک مادر و درست عمل‌کردن دستگاه‌های مربوط در برابر این مادر حتی می‌توانست جلو این حادثه تلخ را بگیرد. یک پرونده کیفری هم‌اکنون برای مدیرکل بهزیستی استان و معاون اجتماعی این سازمان تشکیل شده است. بازپرس محترم، این افراد را خواسته و تفهیم اتهام کرده‌اند.
 
آخرین اتفاقی که رخ داده این است که بازپرس خلاصه پرونده را از بنده درخواست کرده‌است. این مسیر در حال پیگیری است و بر اساس سیستم قضایی که تعریف شده است، افراد مسئول در این حادثه حق دفاع دارند. مادر ساجده به حمایت نیاز دارد و در فرایند حقوقی، یکی از وکلا وکالت پدر و مادر ساجده را به عهده گرفته تا شاکیان خصوصی نیز این مسئله را پیگیری کنند. گروه مددکاری قضایی ارتباطات زیادی با مادر ساجده گرفته‌اند تا از او سوءاستفاده نشود.
 
قاضی عابدین‌زاده با تأکید بر حضور مددکاران قوه‌قضائیه به صورت ویژه در مرکز نگهداری دختران، ضمن ابراز نارضایتی از شرایط حاکم بر این مرکز گفت: ما برای دیگر دختران حاضر در این مرکز نگران بودیم. مددکاران قوه‌قضائیه توانستند اعتماد این دختران را جلب کنند. این روش نشان داد اگر دیگران هم اقدام حرفه‌ای می‌کردند، این اتفاق شکل نمی‌گرفت. ما برای حل معضل، از خود دختران کمک خواستیم. اگر این نحوه اقدام نبود، حتی ممکن بود چند حادثه ناخوشایند دیگر را نیز شاهد باشیم. بچه‌ها به‌واقع از خانواده رانده و درمانده بودند و در شرایط همه‌گیری کرونا، در فضایی بسته، بدون هیچ امکاناتی حضور داشتند. حتی مددکار و روان‌شناسی نبود که حرفشان را بشنود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->