دستگیری قاتل مسلح و اعترافات این جنایتکار (۱۱ خرداد) مرگ‌های تلخ در پشت صحنه فیلم‌ها و سریالها | بازخوانی حوادث مرگبار سینمایی ترکیب طب ایرانی و نوین برای ترک سیگار تولد سومین گورخر پارک ملی کویر سمنان گیر کردن پاترول روی ریل، قطار تهران - یزد را متوقف کرد + فیلم دبیر ستاد ملی جمعیت: به دنبال افزایش حق فرزند و همسر برای کارکنان دولت هستیم صفر تا صد قوانین مربوط به «موتورسیکلت‌های پاکشتی» قیمت پیش‌فروش سؤالات امتحان نهایی با ارز دیجیتال اعلام شد! حریق منزل مسکونی در الهیه اطفا شد+تصویر جزییات ریزش ساختمان در گناباد| آواربرداری غیراصولی ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) افزایش ۲۰۰ درصدی بارش باران در مشهد نسبت به سال گذشته دستگیری عاملان اخاذی ۳۰ هزار دلاری در مشهد  کشف ۵۰ فقره سرقت خانه‌های خالی از سکنه در مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (جمعه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۳) | دمای هوا در مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد خبر مهم و فوری برای بازنشستگان کشوری؛ برای دریافت بیمه تکمیلی جدید اقدام کنید (۱۱ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۳۰ درصد جرائم ثبت شده، مربوط به کلاهبرداری اینترنتی است

  • کد خبر: ۸۲۰۳۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۵
۳۰ درصد جرائم ثبت شده، مربوط به کلاهبرداری اینترنتی است
بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، روند کاهش مرگ و میر روزانه بیماری کرونا در کشور پس از عبور از قله خیز پنجم بیماری مشهود بوده به گونه ای که مرگ و میر جدید روزانه در ۱۶ استان کشور، امروز کمتر از ۵ نفر بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا، سرهنگ علی محمد رجبی با تصریح بر اینکه همچنان روند جرایم مرتبط با کلاهبرداری در فضای مجازی صعودی است،  اظهار کرد: در سال‌های اخیر ضریب نفوذ اینترنت در کشور، پهنای باند، توسعه خدمات و پلتفرم‌ها رشد بسیار زیادی داشته‌اند و اگر آن‌ها نسبت به رشد جرائم اینترنتی مقایسه کنیم، چند صد درصد رشد بیشتر داشته است.

وی از افزایش ضریب استفاده از اینترنت به دلیل شیوع کرونا در دو سال اخیر گفت و اظهار کرد: کرونا در این مدت تأثیر بسیار زیادی بر توسعه خدمات مبتنی بر وب به خصوص در حوزه خرید و فروش محصولات آنلاین داشته است. افزایش خرید و فروش‌های اینترنتی، سبب رشد میزان جرایم اینترنتی به ویژه کلاهبرداری فضای مجازی شده است به طوری که در سال جاری تقریباً ۳۰ درصد جرایم پلیس فتا را جرایم کلاهبرداری‌های اینترنتی به خود اختصاص داده است.

سرهنگ رجبی درباره اقدامات پلیس برای پیشگیری از وقوع جرائم کلاهبرداری اینترنتی عنوان کرد: اقداماتی که پلیس انجام داده است در دو حوزه پیشگیری وضعی و پیشگیری اجتماعی دسته بندی شده است. در حوزه پیشگیری اجتماعی کارهای خیلی زیادی انجام شده است که تولید انواع محتوای رسانه‌ای با تمرکز بر حوزه فرهنگ سازی از نمونه آن است.

وی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، با تأکید بر ضرورت افزایش آگاهی مردم با آموزش همگانی بیان کرد: کلاهبردار زمانی می‌تواند جرمی انجام دهد که خریدار، کاربر و بزه دیده غفلت کرده باشد زیرا راه دیگری برای کلاهبرداری اینترنتی وجود ندارد. در همین راستا در مرداد سال جاری پویش "خرید امن" را طراحی و در سراسر کشور توسط پلیس‌های فتا پیاده سازی و اجرا شد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در خصوص پیشگیری وضعی نیز اظهار کرد: در این حوزه اقدامات اساسی صورت گرفته است. نخستین کار افزایش زحمت برای مجرمین فضای مجازی است و سامانه شاپرک و فعال کردن رمز پویا یکی از این اقدامات است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->