تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند
سرخط خبرها

آشنایی با میان‌وعده‌های سالم

  • کد خبر: ۸۲۴۱۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴
آشنایی با میان‌وعده‌های سالم
یک متخصص علوم تغذیه گفت: مصرف میان‌وعده سالم در طول روز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می‌تواند از نوسانات انسولین و قند خون طی روز جلوگیری می‌کند و باعث کاهش دریافت غذا و کنترل اشتها در وعده‌های غذایی اصلی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شیما عبدالهی افزود: توصیه می‌شود افراد سه میان‌وعده در بین وعده‌های غذایی اصلی مصرف کنند.

وی افزود: انواع سبزیجات می‌توانند از بهترین میان‌وعده‌ها باشد به‌خصوص در افراد شاغل که فرصت کمتری برای تهیه و مصرف میان‌وعده دارند، آماده‌سازی سبزیجاتی نظیر هویج و کرفس و یا خیار می‌تواند یک انتخاب غذایی سالم به شمار رود و فرد را از انواع ویتامین‌های موجود در آن بهره‌مند سازد.

وی با اشاره به اهمیت میوه‌ها، ادامه داد: مصرف میوه‌ها به دلیل محتوای قند موجود در آن‌ها باید کنترل شده (روزانه ۴ عدد میوه متوسط) در طی روز باشد.

وی افزود: به منظور سهولت مصرف میوه و سبزیجات توصیه می‌شود این اقلام به صورت شسته و ضدعفونی‌شده در یخچال قرار بگیرد تا در زمان مصرف در دسترس باشند.

عبدالهی با بیان اینکه میوه‌های خشک را نیز می‌توان به عنوان میان‌وعده سالم در نظر گرفت، اضافه کرد:، اما به دلیل ازدست‌دهی آب، محتوای قند در هر واحد افزایش می‌یابد، بنابراین میوه تازه انتخاب بهتری است.

وی به ارزش غذایی دانه‌ها هم اشاره و اعلام کرد: انواعی از دانه‌های خام نظیر بادام درختی، فندق، گردو و.. می‌تواند انتخاب مناسبی برای میان‌وعده باشد، اگرچه با توجه به محتوای بالای چربی موجود در دانه‌ها، توصیه می‌شود میزان مصرف آن با مشورت با متخصص تغذیه مشخص شود.

این متخصص ادامه داد: نان سبوس‌دار با توجه به محتوای قند ساده پایین و محتوای بالای انواع ویتامین‌های گروه B و فیبر، می‌تواند یک جایگزین مناسب برای انواعی از بیسکوئیت باشد.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که برخی بیسکوییت‌های موجود با عنوان بیسکوییت‌های رژیمی حاوی قند و چربی قابل توجهی هستند و به عنوان مصرف روتین توصیه نمی‌شود.

عبدالهی در بخش دیگری از توصیه‌های خود به شکلات تلخ نیز اشاره و اعلام کرد: توصیه می‌شود افرادی که عادت به صرف چای در روز دارند به جای مصرف انواع شکلات و یا قند از شکلات تلخ استفاده کنند.

به گفته وی این ماده غذایی به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدانی می‌تواند از میان‌وعده‌های سالم به شمار رود، با این حال اگر طعم تلخ آن مورد پسند نباشد می‌توان انواع توت خشک و یا کشمش را جایگزین کرد، البته این مواد غذایی خالی از قند نیستند و مصرف آن‌ها باید با محدودیت همراه شود.

 

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->