پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

دلایل ترک خوردن کف پا چیست؟

  • کد خبر: ۸۷۹۱۸
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۰
دلایل ترک خوردن کف پا چیست؟
ترک‌های کف پا گاهی به قدری عمق و دردناک می‌شوند که زندگی عادی ما را مختل می‌کنند. اگر بتوانید علت ایجاد ترک‌ها را تشخیص دهید، درمان آن‌ها برایتان راحت‌تر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهرداد ملک، با بیان اینکه عوامل مختلفی در بروز ترک کف پا موثر هستند، گفت: مهم ترین عامل در این زمینه خشک پوست است و هرعاملی که موجب خشکی پوست بشود می تواند در ایجاد ترک کف پا موثر باشد.

ملک گفت: استفاده زیاد از آب و مواد شوینده که می تواند موجب خشکی پوست شود، از جمله علل موثر در ایجاد ترک کف پا محسوب می شوند.

وی افزود: همچنین برخی بیماریهای زمینه ای از جمله برخی بیماریهای مادرزادی خشکی پوست و یا کم کاری تیرویید هم می توانند عاملی برای بروز ترک در کف پا باشند.

ملک گفت: فشار فیزیکی طولانی مدت هم یکی دیگر از عواملی است که در بروز ترک کف پا موثر است، بنابراین استفاده از کفش های نامناسب و یا ایستادن های طولانی مدت هم می تواند موجب ایجاد ترک در کف پا شود.

این متخصص پوست و مو مهمترین راهکار درمانی ترک کف پا را ریشه یابی و رفع علت اصلی ایجاد آن عنوان کرد و افزود: در گام اول باید علت ایجاد ترک کف پا مشخص شده و برای درمان آن اقدام شود، بطور مثال اگر فردی دچار کم کاری تیریید است باید برای درمان این بیماری اقدام شود تا بتوان ترک کف پا را درمان کرد.

ملک گفت: از طرفی در کنار رفع علت اصلی ترک کف پا، استفاده از درمان های حمایتی مثل چرب کردن کف پا و استفاده از روغن ها و انواع کرم های نرم کننده کف پا نیز موثر است.

این متخصص پوست و مو استفاده از کفش مناسبت را هم عاملی موثر در پیشگیری از ترک کف پا عنوان کرد و افزود: توصیه می شود افراد از کفش هایی با پاشنه مناسب استفاده کرده و استفاده از کفش هایی که پاشنه سفت و بلندی دارند را کنار بگذارند.

ملک گفت: استفاده از کفش های پلاستیکی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و بهتر است افراد از کفش هایی که تهویه مناسب دارند، استفاده کنند.

وی افزود: همچنین توصیه می شود برای پیشگیری از ترک کف پا هنگام استفاده از کفش، از جوراب های نخی استفاده شود.

منبع: آخرین خبر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->