کشف ۴۰ کیلوگرم چای تریاکی در فرودگاه امام (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حضور ۳۸۰ پزشک و پرستار در شهرستان‌های خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت) آمادگی حوزه سلامت مشهد برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب بیش از ۴ هزار تماس با اورژانس مشهد درپی بارش باران‌های سیل‌آسا خسارت ۴۵ هزار میلیارد ریالی سامانه بارشی اخیر به بخش کشاورزی خراسان رضوی تا کنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از ۳ هزار نفر از حوادث ناشی از بارندگی خراسان رضوی دچار حادثه شدند انگیزه ۲ معتاد برای قتل هولناک مرد ۶۰ ساله در مشهد چه بود؟ + عکس بررسی پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی بابت رتبه‌بندی و متناسب سازی حقوق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | احتمال ایجاد روان‌آب و سیلاب در مشهد + فیلم مصرف برق خانه را چگونه محاسبه کنیم؟ + نحوه محاسبه امروز (۲۹ اردیبهشت) بازدید از موزه‌ها رایگان است واکسیناسیون راهکار موثر در کنترل بیماری سرطان دهانه رحم  عبور آمار قربانیان تصادفات رانندگی از مرز ۲۰ هزار تن امدادرسانی اورژانس پیش بیمارستانی به ۲۵۰ مصدوم ناشی از حیوان گزیدگی چرا حقوق و مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی طبق برنامه پرداخت نشد؟ (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد چگونه در برابر سیل ایمن بمانیم؟ | تمام اطلاعات لازم برای آمادگی مقابل سیل بارش‌های بهاری خراسان رضوی به زندگی عشایری جان تازه‌ای بخشید
سرخط خبرها

کدام غذاها موجب حساسیت می شوند؟

  • کد خبر: ۹۲۸۳۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۲
کدام غذاها موجب حساسیت می شوند؟
همانطور که می دانید برخی مواد غذایی موجب واکنش های آلرژیک در افراد می شوند که در این صورت باید مراقب بود و از آنها اجتناب کرد زیرا عدم رعایت باعث رفتن به کما و حتی مرگ می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بخش به معرفی مواد غذایی می پردازیم که باید از آن پرهیز کنید.

گندم:

گندم در انواع غذاها از قبیل نان، غلات و پیتزا، حتی در کچاپ و بستنی نیز یافت می شود و می تواند باعث درماتیت، التهاب مجاری تنفسی و آنافیلاکسی شود.

تخم مرغ:

تخم مرغ علت اصلی خارش پوست (نوعی از آلرژی پوستی) در کودکان است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ محرک اولیه آن بشمار می رود، اگرچه آلرژی به زرده تخم مرغ نیز غیر معمول نیست. بیشتر کودکان در سن پنج سالگی از حساسیت تخم مرغ رنج می برند، توجه داشته باشید که آلرژی های شدید به تخم مرغ می تواند باعث کهیر، دشواری تنفس و گاهی حتی شوک شوند. بنابراین بهتر است که به طور کلی از مصرف تخم مرغ صرف نظر کنید. 

آجیل ها:

آجیل هایی مثل بادام، پسته، آجیل برزیلی، گردو، بادام هندی و فندق یکی از علل اصلی واکنش های آنافیلاکتیک در میان همه آلرژی های غذایی هستند. آجیل ها به عنوان چاشنی یا جز اصلی در غذاها استفاده می شود.

ماهی:

آلرژی به ماهی در افراد مبتلا، عمدتا بزرگسالان تا آخر عمر باقی می ماند و علائمی مانند خارش، درماتیت، دشواری در تنفس را ایجاد می کند.

شیر:

شیر یکی از عوامل اصلی آلرژی در کودکان است، اگر چه علت اصلی آلرژی‌های غذایی نامشخص است. اما از سن ۳ سالگی حساسیت در کودکان کاهش می‌یابد. شیر گاو عامل اصلی آلرژی به شیر است، اما شیر حیوانات دیگری مثل بز و گوسفند نیز می‌تواند منجر به واکنش‌هایی نظیر کهیر، استفراغ و دیگر مشکلات هاضمه در عرض چند دقیقه یا ساعت شود.

بادام زمینی:

در حالی که برخی علائم آلرژی به بادام زمینی ملایم است مانند:آبریزش بینی و خارش؛ اما می تواند منجر به مسدود شدن راه تنفسی و غش شود که یکی از عوامل عمده واکنش های شدید آلرژیک در کودکان و بزرگسالان است. افرادی که آلرژی شدیدی دارند می توانند علائم را به سادگی با بوی بادام زمینی و یا با لمس آن تجربه کنند.

سویا:

آلرژی سویا معمولا کودکان نوپا را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر چه آلرژی در بسیاری از کودکان از سن دو سالگی بیشتر می شود. افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف محصولات غذایی و مواد غذایی حاوی سویا، شامل سس سویا، شیر سویا و برخی از شیرینی های پخته شده خودداری کنند، در غیر این صورت دچار بی حالی، گرفتگی بینی، زخم های دهان، التهاب و خارش می شوند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->