تمامی امتحانات نهایی دانش آموزان امروز برگزار خواهد شد(۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) کار شناسایی پهپاد ترکیه‌ای ‌‌در منطقه سقوط بالگرد با مشکل مواجه شد‌  اطلاعیه شماره ۴ ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر قاتل بی رحم پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد بازداشت شد همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت متادون سالانه جان ۳ هزار نفر را می‌گیرد ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند شهرستان ورزقان کجاست و چقدر با تبریز فاصله دارد؟ منطقه جلفا کجاست؟ عواقب اجاره کارت‌های بانکی پلمب ۱۳ پاتوق خرده فروشان مواد افیونی در مشهد
سرخط خبرها

خوراکی‌های دوست و دشمن کارمندان را بشناسید

  • کد خبر: ۹۳۵۱۵
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱
خوراکی‌های دوست و دشمن کارمندان را بشناسید
یک متخصص تغذیه گفت: کارمندان باید حتی الامکان از مصرف بیسکوییت و انواع کیک در ساعات کاری اجتناب کنند، زیرا این محصولات سبب چاقی آن‌ها می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ارا‌ک گفت: اهمیت به سلامت جسم و روح کارمندان و به ویژه توجه آن‌ها به روش تغذیه‌ای خود می‌تواند منجر به افزایش تمرکز، کاهش مشکلات جسمانی و در نهایت افزایش رضایت و همچنین افزایش بازدهی در کار شود که در این مهم مصرف مواد غذایی باارزش یکی از مهم‌ترین اصول تاثیرگذار می‌باشد.

آیدا غفاری با اشاره به اینکه تغذیه مناسب می‎تواند در فکر و جسم کارمندان تاثیر مستقیمی بگذارد، بیان کرد: به دنبال افزایش ساعت کاری کارمندان و در راستای افزایش احتمال ایجاد احساس گرسنگی و ضعف در ساعات بعد از ۱۳ برای کارمندان حوزه‌های ستادی توصیه می‌شود که این گروه به میزان لازم سالاد و سبزیجات و غذای مختصر همراه خود داشته باشند تا با مصرف آن‌ها از ضعف و بیحالی جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: کارمندان باید حتی الامکان از مصرف بیسکوییت و انواع کیک در ساعات کاری اجتناب کنند زیرا این محصولات به دلیل داشتن بیکربنات سدیم و کربوهیدرات‌های ساده، علاوه بر ریفلاکس معده منجر به چاقی نیز می‌شوند.

وی توصیه کرد: در میان وعده، مصرف میوه و سبزیجات مفید و کم کالری از جمله هویج، خیار، ساقه کرفس و سیب و ... و مصرف مقدار کمی آجیل ترجیحا خام در میان وعده صبح، علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، در رفع گرسنگی نیز مفید خواهند بود.

غفاری در پایان تاکید کرد: پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار و توجه به روش تغذیه‌ای مناسب به ویژه با افزایش ساعت کاری نه تنها منجر به بهبود عملکرد و افزایش بازده کاری میشود بلکه از اضافه وزن و چاقی و ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها به ویژه در دوران اپیدمی کرونا پیشگیری میکند زیرا در این دوران تقویت سیستم ایمنی بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->