همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت متادون سالانه جان ۳ هزار نفر را می‌گیرد ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند شهرستان ورزقان کجاست و چقدر با تبریز فاصله دارد؟ منطقه جلفا کجاست؟ عواقب اجاره کارت‌های بانکی پلمب ۱۳ پاتوق خرده فروشان مواد افیونی در مشهد روزگار تلخ مرد مشهدی پس از ۵ ازدواج ناموفق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ٣٠ اردیبهشت ١۴٠٣) | آغاز مجدد بارش باران و رعدوبرق از اواسط هفته مردی که زن دومش را به قتل رسانده بود، از قصاص نجات یافت + عکس تولیت آستان قدس رضوی: مرکز درمان ناباروری بشری برای اقشار آسیب‌پذیر که توان مالی ندارند، ایجاد شده است آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود
سرخط خبرها

سرقت در مشهد، کشف در کشور همسایه

  • کد خبر: ۹۵۳۷۲
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
سرقت در مشهد، کشف در کشور همسایه
گوشی قاپی از خانم دکتر مشهدی، دوباره پرونده قاچاق گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور را باز کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ خاطرش جمع بود که با داشتن این برند از تلفن همراه، هیچ فردی نمی‌تواند به گوشی اش نفوذ کند و اطلاعاتش را سرقت کند. همین خاطرجمعی موجب شده بود تا اطلاعات گسترده‌ای از بیمارانش شامل اطلاعات بالینی، مشخصات فردی و دیگر اطلاعات مربوط به بیماری شان را در حافظه گوشی تلفن همراهش ذخیره و بیمارانش را از راه دور کنترل کند.

خانم دکتر مشهدی این گوشی را پس از تحقیقات زیاد و با قیمت بسیار بالایی خریده بود و اصلا فکر نمی‌کرد که یک موتوری با دو سرنشین برخلاف انتظارش، تلفنش را در حاشیه بولوار هاشمیه مشهد قاپ زنی کنند و رد گوشی اش در یکی از کشور‌های همسایه زده شود.
با شکایت یک پزشک مشهدی مبنی بر سرقت گوشی تلفن همراه گران قیمت و سرقت اطلاعات مهمی که بر روی گوشی اش بود، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و تحقیقات پلیسی آغاز شد.

دریافت یک پیامک مرموز

بررسی‌ها نشان می‌داد که محل سرقت بولوار هاشمیه بوده است و این پزشک پس از این اتفاق که شبانه رخ داده بود، صبح فردایش سیم کارت را می‌سوزاند. اما پس از دو روز پیامکی از یک سامانه خارج از کشور به دستش می‌رسد با این محتوا که اگر قصد دارید محل فعلی گوشی شما را شناسایی کنیم، اطلاعات گوشی تان را در لینک زیر وارد کنید.
مال باخته نیز با این گمان که پیام از سوی شرکت سازنده این گوشی معتبر بین المللی ارسال شده است، با ورود به لینک داده شده در پیامک، تمام اطلاعات محرمانه اش را وارد می‌کند و پس از آن متوجه می‌شود که دیگر به فضای ابری تلفن همراهش نیز دسترسی ندارد.

مروری بر شگردی جدید

با ورود کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی به پرونده مشخص شد که سارق قبل از اینکه سیم کارت از سوی مال باخته سوزانده شود، با قرار دادن سیم کارت بر روی یک گوشی دیگر، شماره آن را پیدا کرده است. پس از سوزاندن سیم کارت از سوی شاکی، متهم با یک شماره مجازی که معمولا با کد‌های ۰۰۱ با +۱ هستند، پیامکی جعلی را برای صاحب اصلی گوشی می‌فرستد و او را به سمت تله فیشینگ هدایت می‌کند. با فریب خوردن شاکی و واگذاری اطلاعات محرمانه در سایتی مشابه سایت‌های خارجی، این رمز‌ها به دست سارق افتاده و او به راحتی گوشی گران قیمت را به نام خود می‌کند.

شناسایی گوشی در کشور همسایه

اقدامات پلیس در فضای سایبر با توجه به داده‌هایی که شاکی در اختیارشان گذاشته بود، منجر به ردزنی گوشی تلفن همراه شد که سارق یا سارقان پس از سرقت احتمالا آن را به فرد دیگری فروخته بودند.
بررسی‌های پلیس نشان داد که محل فعلی گوشی ربوده شده، در کشور افغانستان است و دوباره پای قاچاق تلفن همراه‌های سرقتی به کشور‌های دیگر به پرونده گشوده شد.

شناسایی ۱۰۰۰ گوشی قبل از خروج از کشور

فرمانده پلیس فتای خراسان رضوی با تأکید دوباره بر مراقبت از گوشی‌های تلفن همراه و استفاده اصولی از آن‌ها در کوچه و خیابان‌ها بیان کرد: حدود ۶ ماه پیش در همکاری گسترده‌ای که با پلیس امنیت عمومی استان انجام شد، در عملیاتی قاطعانه اعضای یک باند قاچاق تلفن‌های مسروقه به کشور افغانستان شناسایی شدند و از این افراد حدود یک هزار دستگاه تلفن همراه کشف و به مالکانشان برگردانده شد.

سرهنگ جواد جهانشیری در ادامه با بیان اینکه البته همه مال باختگان خوش شانس نیستند بیان کرد: امروز تلفن همراه تنها یک وسیله ارتباطی نیست، معمولا شهروندان کیف پول دیجیتال یا اطلاعات خصوصی، همچنین شبکه‌های اجتماعی شان و دیگر داده‌های محرمانه شان را بر روی تلفن هایشان ذخیره می‌کنند که با یک سرقت همه این اندوخته‌ها با خطر روبه رو می‌شود.

سرقت ۸۰ میلیون تومان ارز دیجیتالی

به گفته این مقام انتظامی چندی پیش مردی جوان در مشهد گوشی تلفن همراهش را درون خودرو جا می‌گذارد. او وقتی به محل پارک خودرو بازمی گردد متوجه می‌شود که از خودرواش سرقت شده و سارقان گوشی تلفن همراهش را هم ربوده اند. این فرد پیش از آنکه بتواند کیف پول دیجیتالش را که حاوی ۸۰ میلیون تومان ارز دیجیتال بوده را از دسترس متهم خارج کند، متوجه خالی شدن همه حسابش می‌شود. البته این سارق در مشهد شناسایی و دستگیر شد، اما ذخیره کردن رمز‌های مختلف بر روی گوشی، استفاده از رمز‌های ساده و پرهیز از دومرحله‌ای کردن شبکه‌های اجتماعی موضوعی است که موجب سوءاستفاده سارقان می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->