توضیحات پلیس تهران بزرگ درباره حادثه جوادیه به‌هم‌ریختگی در پیش‌فروش بلیت قطار‌ها همچنان ادامه دارد آخرین اخبار از عملیات جست‌و‌جوی مفقودین معدنِ شازند (۲۸ خرداد ۱۴۰۳) + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٨ خرداد ١۴٠٣) | وزش باد شدید همراه با گردوخاک افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی به زمان دیگری موکول شد مواقعی که سگ‌گزیدگی باعث مرگ می‌شود + نظر دامپزشکان آیا زمان واریز معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۳ بازنشستگان تامین‌اجتماعی مشخص شد؟ سایه تورم بر سرِ بازنشستگان | نقدی بر اجرانشدن ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قیساوا (خاگینه خرما)، صبحانه‌ای انرژی‌زا برای روز‌های سرد + دستور پخت

  • کد خبر: ۹۵۸۴۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
قیساوا (خاگینه خرما)، صبحانه‌ای انرژی‌زا برای روز‌های سرد + دستور پخت
قیساوا و یا خاگینه خرما، یکی از انواع صبحانه‌های مقوی و خوشمزه آذری است. این صبحانه عالی و سالم ترکیبی از مواد مغذی و پرانرژی، چون خرما، تخم مرغ، گردو و… بوده که می‌تواند یک روز پرهیجان شما را تکمیل کند. این خوراکی خوشمزه و گرم را می‌توانید به خصوص در فصل زمستان طبخ و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

به گزارش شهرآرانیوز، صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است که باید کامل و پرانرژی مصرف شود، به‌ویژه در روز‌های سرد سال مانند این روز‌ها که بدن به انرژی بیشتری برای سوخت‌وساز و گرمایش نیاز دارد. قیساوا یا خاگینه خرما همان چیزی است که به‌راستی از یک صبحانه کامل انتظار داریم، صبحانه‌ای اصیل از سرزمین آذربایجان با ترکیبی منحصربه‌فرد از خرما، گردو و تخم‌مرغ.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه: ۵۴ دقیقه 

مواد لازم برای تهیه قیساوا

خرما: یک بسته
تخم‌مرغ: ۲ عدد
پودر گردو: ۶ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
پودر گل‌سرخ: نصف قاشق چای‌خوری
کره: ۱۵۰ گرم
کنجد و پسته: برای تزیین

روش تهیه قیساوا

هسته خرما‌ها و بعد پوست آن‌ها را با دقت جدا کنید. خرما‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و نصف استکان آب اضافه کنید.

سپس قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید و گهگاه با یک قاشق یا چنگال خرما‌ها را له کنید تا آب اضافه‌شده تبخیر شود.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و به کمک یک چنگال هم بزنید تا از لختی دربیایند. تابه‌ای را روی شعله ملایم بگذارید. کره را که به دمای محیط رسیده‌است، داخل آن بریزید و اجازه دهید ذوب شود.

خرما‌های پخته و له‌شده را به کره اضافه و با هم مخلوط کنید. سپس پودر گردو، هل، دارچین و گل سرخ را به آن اضافه و مواد را خوب باهم ترکیب کنید.

تخم‌مرغ‌های هم‌زده را به ترکیب قبلی اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد. قیساوای شما آماده است. می‌توانید پس از تزیین با پسته و کنجد، نوش جان کنید.

فوت آشپزی

در صورت تمایل، می‌توانید کمی شیر همراه با تخم‌مرغ‌ها هم بزنید و به دیگر مواد قیساوا اضافه کنید.

تخم‌مرغ‌ها را بدون هم زدن نیز می‌توان به غذا اضافه کرد و پخت.

برخی آذر‌ی‌ها از قیسی هم در تهیه این صبحانه استفاده می‌کنند.

قیساوا را با کمی تفاوت در پخت، درون فر هم می‌توان درست کرد. برای این منظور، پس از خارج‌کردن هسته‌های خرماها، داخل آن‌ها را با یک‌چهارم گردو پرکنید و درون یک ظرف پیرکس کنار هم بچینید. تخم‌مرغی را درون کاسه‌ای به همراه مقدار کمی شیر هم بزنید و روی خرما‌ها بریزید. سپس پودر گردو، هل، گل سرخ و دارچین را روی خرما‌ها بپاشید و برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید. فر را باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از حدود ۱۵ دقیقه گرم کرده باشید. ظرف را از فر خارج کنید. تخم‌مرغ دوم را پس از هم زدن به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. قیساوا را که از فر خارج کردید، با کنجد و پودر پسته تزیین کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->