پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۲ خرداد ماه ۱۴۰۳) | بارش باران از فردا وضعیت آب‌وهوای کشور تا اواسط تیرماه ۱۴۰۳ ۶ منبع طبیعی پروتئین برای کاهش وزن رای دیوان عدالت اداری: شکایت بازنشستگان علیه افزایش مستمری ۱۴۰۲ وارد نیست اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران نتایج آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی اعلام شد + لینک سامانه مسافران فرودگاه مهرآباد از این مسیر‌ها استفاده کنند (۲ خرداد ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با تریلی در کرمانشاه یک فوتی و ۱۱ مصدوم برجا گذاشت تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور 
سرخط خبرها

با ۶ ماده غذایی برای تقویت ریه‌ها آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۴۲۵۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
با ۶ ماده غذایی برای تقویت ریه‌ها آشنا شوید
ریه‌ها یکی از حیاتی‌ترین ارگان‌های بدن ما به شمار می‌روند از این رو حفظ سلامت آن‌ها هائز اهمیت است یکی از روش‌هایی که به حفظ سلامت ریه‌ها کمک می‌کند تغذیه مناسب است در ادامه به ۶ ماده غذایی اشاره می‌کنیم که برای سلامت ریه مفید هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در واقع، عملکرد مناسب ریه‌ها نه تنها از ابتلا به برخی بیماری‌ها پیشگیری می‌کند بلکه مانع از ورود مواد سمی و عوامل مضر برای بدن می‌شود. خوشبختانه می‌توان با مصرف برخی مواد غذایی ریه‌ها را تقویت کرد که عبارتند از:

۱. کرفس

کرفس به دلیل داشتن خواص ادرارآوری و ضدالتهابی شهرت دارد. به همین دلیل نیز مایعات تجمع یافته در بافت‌ها را دفع و همزمان برای پیشگیری از اختلالات التهابی موثر عمل می‌کند. مصرف منظم کرفس باعث تمیزی مجاری تنفسی شده و روند اکسیژن رسانی سلولی را افزایش می‌دهد و به این ترتیب سلامت ریه‌ها را بهبود می‌دهد. بنابراین، می‌توانید برای تقویت ریه‌ها، کرفس را دم کرده و روزانه ۲ تا ۳ مرتبه میل کنید. همچنین می‌توانید به اسموتی‌ها و سالادهایتان کرفس اضافه کنید.

۲. پونه کوهی

این سبز معطر برای بهبود سلامت ریه‌ها و افزایش قدرت تنفسی بدن مفید است. پونه کوهی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدعفونی بالایی دارد و باعث دفع توکسین‌های آسیب‌رسان بافت ریوی می‌شود. این گیاه معطر حاوی ترکیبی به نام «کارواکرول» است که اثرات موثری در حفظ سلامت دستگاه تنفسی دارد. می‌توانید روزانه یک فنجان دمنوش پونه کوهی مصرف کنید و همچنین از این سبزی معطر در تهیه آش، سوپ و خورشت‌ها استفاده کنید.

۳. هویج

هویج یک ماده‌غذایی فوق‌العاده است که باید در برنامه غذایی‌تان حضور پررنگ داشته باشد. این ماده غذایی نارنجی رنگ منبع ویتامین‌های A، C و E است که هر ۳ برای ترمیم بافت‌ها و سلول‌های آسیب دیده موثر عمل می‌کنند. مصرف هویج بخصوص به صورت خام به دفع توکسین‌هایی که در ریه‌ها انباشته شده‌اند، کمک کرده و از نابودی زودهنگام بافت‌های ریوی پیشگیری می‌کند. توصیه می‌کنیم هر هفته ۲ تا ۳ مرتبه آب هویج طبیعی میل کنید. البته در این روز‌های کرونایی می‌توانید دفعات مصرف آب هویج را افزایش دهید. البته از این سبزی در تهیه سوپ سبزیجات یا خورشت هم استفاده کنید.

۴. چای سبز

چای سبز علاوه بر خواص لاغرکنندگی برای سلامت ریه‌ها نیز فوق‌العاده است. این نوشیدنی مفید سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد ضدالتهابی قوی است که به حفظ سلامت ارگان‌های بدن کمک می‌کند. توصیه می‌شود هر هفته حداقل ۳ مرتبه چای سبز بنوشید و از این نوشیدنی در ترکیب اسموتی‌های سم زدا نیز استفاده کنید.

۵. گریپ فروت

مصرف اسید سیتریک برای دفع سمومی که در روند اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها اختلال ایجاد می‌کند موثر است. گریپ‌فروت میوه‌ای کم کالری و دارای خواص زیادی برای سلامت ریه‌هاست. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گریپ‌فروت باعث افزایش فعالیت سلولی شده و به پیشگیری از تشکیل تومور‌های بدخیم کمک می‌کند. بنابراین، می‌توانید هر هفته ۲ تا ۳ مرتبه به صورت ناشتا آب طبیعی گریپ‌فروت بخورید.

۶. سیر

سیر یک سبزی مفید برای تقویت برونش‌هاست و در عین‌حال به کاهش انسداد‌هایی که منشا مشکلات ریوی هستند، کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و عوامل ضدالتهابی موجود در این ماده غذایی باعث تقویت سلامت ریوی شده و تخریب بافت‌های ریوی ناشی از رادیکال‌های آزاد را به حداقل می‌رساند. بنابراین، توصیه می‌شود که (اگر مشکل گوارشی ندارید) روزانه به صورت ناشتا یک حبه سیر میل کنید. در ضمن، بهتر است سیر را در تهیه انواع آش‌ها، خورشت‌ها، سوپ‌ها و انواع غذا‌های دیگر استفاده کنید.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->