از قدیم ندیمها این ضربالمثل ارزشمند به یادگار مانده است که: «عقل سالم در بدن سالم است.» شاید همین یک جمله در اهمیت سلامتی کافی باشد تا ما بیشتر به فکر تغذیه سالم خود باشیم.
میوهها و خوراکیهای هر فصل یکی از راههای رسیدن به سلامتی است. امروز میخواهیم شما را با دو میوه پاییزی یعنی « بِه» و «کُنار» آشنا کنیم:
به:
به، یک میوه سرشار از سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر و ویتامینهایی مانند A و K و E است. خواص به، برای سلامت بدن پرشمار است.
مصرف به، چه به صورت پخته و چه به شکل خام سیستم ایمنی بدن شما را بالا میبرد و نمیگذارد به بیماریهای گوارشی و بیماریهای تنفسی مانند سرماخوردگی دچار شوید.

کنار:
کنار یا سدر، میوه گرمسیری و خوشمزهای است که دو گونهی گرد و بیضی شکل دارد، این میوه سرشار از آهن و فسفر است که اجزای اصلی تشکیلدهنده گلبولهای خون هستند و به همین دلیل برای کسانی که کمبود آهن یا مشکل کمخونی دارند بسیار مفید است.
این میوه گرمسیری به دلیل داشتن کلسیم، فسفر و آهن موجب تقویت استخوان و جلوگیری از پوکی آن نیز میشود، باید بدانید که کنار، یک آنتیاکسیدان طبیعی است که سرشار از ویتامین A و C است و گلبولهای سفید دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکند.
مواد موجود در کنار نیز میتوانند خون را تصفیه کنند.
