متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟ اعترافات مردی که همکارش را به کمک همسرش به قتل رساند آیا خوردن ماهی و سایر غذا‌هایی دریایی در دوران بارداری بی‌خطر است؟ پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران از سوی وزیر کار دامی به نام لایک کردن و لایک گرفتن خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان | تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بنویسید تا به دست بیاورید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی ۴ بیمار شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین مواد غذایی برای داشتن عمر سالم و طولانی معلم، روشنی‌بخش راه امید نخستین تماشاگران دنیای مادری | مشکلات و کمبودها، خاطرات شیرین کاری را برای ماما‌ها کم‌رنگ نمی‌کند تاثیر آلودگی هوا بر افزایش ابتلا به آسم | بروز بیش‌تر این بیماری در کلانشهر‌ها ربایندگان «یسنا» به جرم خود اقرار کردند کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری جاساز ۲۰۹ بسته هروئین از معده ۳ تبعه افغانستانی در هنگ مرزی تایباد
سرخط خبرها

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف ماست

  • کد خبر: ۱۵۹۵۲
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف ماست
مطالعات جدید محققان دانشگاه لنکستر انگلستان نشان می‌دهد که مصرف ماست طبیعی، خطر ابتلا به سرطان سینه را در بانوان کاهش می‌دهد.  

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری «مدیکال اکسپرس»، محققان می‌گویند یکی از دلایل بروز سرطان پستان می‌تواند التهاب ناشی از باکتری‌های مضر باشد؛ بنابراین مصرف روزانه ماست طبیعی که باکتری‌های مضر را با باکتری‌های مفید جایگزین می‌کند، می‌تواند راهی ساده و ارزان برای جلوگیری از بروز این سرطان در بانوان باشد.

ماست حاوی باکتری‌های مفید مخمر لاکتوز است که معمولاً در شیر یافت می‌شوند و مشابه باکتری‌ها یا -فلورمیکروبی (microflora)- موجود در سینه مادرانی که به نوزاد خود شیر می‌دهند، هستند.

ریچل ریگبی از مولفان این پژوهش می‌گوید: «ما اکنون می دانیم که شیر مادر به طور خودبخودی استریل نیست و فرآیند شیردهی فلورمیکروبی سینه را تغییر می‌دهد. باکتری‌های مخمر لاکتوز معمولاً در شیر یافت می‌شوند و احتمالاً در دوران شیردهی و برای مدتی ناشناخته پس از شیردهی مجاری پستان زنان را نیز اشغال می‌کنند. »

محققان بر این باورند که از آن‌جایی که هر سال از شیردهی خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۴.۳ درصد کاهش می‌دهد، این باکتری‌های مخمر لاکتوز در سینه نقش محافظتی دارند.

تاکنون چندین مطالعه ارتباط میان مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را نشان داده‌اند، حال محققان معتقدند که ممکن است ماست به دلیل جابجایی باکتری‌های مضر با باکتری‌های مفید چنین تاثیر پیشگیرانه‌ای داشته باشد.

تقریباً ۱۰ میلیارد سلول باکتریایی در بدن انسان وجود دارد، در حالی که اکثر این باکتری‌ها بی ضرر هستند. برخی از آن‌ها سمومی ایجاد می‌کنند که باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شوند.

التهاب مزمن میکروب‌های مضر را از بین می‌برد اما همزمان به بدن نیز آسیب می‌رساند. یکی از شایع‌ترین بیماری‌های التهابی، بیماری لثه یا پریودنتیت است که قبلاً ارتباط آن با بروز سرطان‌های دهان، مری، روده بزرگ، لوزالمعده، پروستات و سینه اثبات شده است.

نتایج یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که سلول‌های بنیادی که برای احیای مجرای پستان تقسیم می‌شوند، تحت تأثیر فلورمیکروبی قرار دارند و اجزای خاصی از این فلور در اندام‌های دیگر چون روده بزرگ و معده خطر ابتلا به سرطان را افزایش داده است. بنابراین ممکن است سناریوی مشابهی در سینه نیز اتفاق بیفتد. به این ترتیب که فلورای میکروبی موجود در این اندام بر تقسیم سلول‌های بنیادی اثر گذاشته و خطر بروز سرطان را افزایش دهد. ماست با تغییر این فلورمیکروبی خطر بروز سرطان سینه ناشی از التهاب باکتریایی را کاهش می‌دهد. 

این مطالعه در مجله Medical Hypoteses منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->