یادداشت کودک | ورزش، شادی، سلامتی
  • کد مطالب: ۳۴۳۵۵۱
  • /
  • ۰۴ مرداد‌ماه ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۹

یادداشت کودک | ورزش، شادی، سلامتی

طیبه ثابت
نویسنده طیبه ثابت
از قدیم گفته‌اند که «تنبلی، دشمن سلامتی است»، درست هم گفته‌اند. آدمی که تنبل است و فعالیت بدنی ندارد، کم‌کم ناتوان و بیمار می‌شود.

پس از نام و یاد خدای بزرگ و مهربان، سلام می‌کنیم به تک‌تک شما دوستان و خوانندگان خوب کوله‌پشتی، شما خوبانی که پر از شور و نشاط و انرژی هستید.

بچه‌های عزیز! بیش از یک ماه از تعطیلات تابستان گذشته است. امیدواریم که خوب و سلامت باشید و هیچ‌وقت شادمانی، جنب‌وجوش و ورزش و بازی‌های سالم عملی را فراموش نکنید.

از قدیم گفته‌اند که «تنبلی، دشمن سلامتی است»، درست هم گفته‌اند. آدمی که تنبل است و فعالیت بدنی ندارد، کم‌کم ناتوان و بیمار می‌شود. تابستان فرصت خوبی برای فعالیت‌های ورزشی است.

ورزش‌هایی که هریک فایده‌های مختلفی برای ما دارند. شنا، فوتبال، والیبال، تنیس، کاراته و ده‌ها رشته‌ی ورزشی خوب وجود دارد که اگر تا امروز به آن‌ها فکر نکرده‌اید، می‌توانید با مشورت یک بزرگ‌تر و توجه به علاقه‌ی خودتان، آموختن آن‌ها را از همین امروز آغاز کنید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.