یادداشت کودک درباره کتاب | پیش به سوی دانایی
  • کد مطالب: ۳۷۶۶۶۱
  • /
  • ۲۶ آذر‌ماه ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۲

یادداشت کودک درباره کتاب | پیش به سوی دانایی

طیبه ثابت
نویسنده طیبه ثابت
شما چه فکری برای پاسداشت و ارج گذاشتن به کتاب، این «یارِ مهربان و دانا و خوش‌بیان» که سبب رشد و پیشرفت زندگی بشر شده است، دارید؟

با نام و یاد خدای عزیز و مهربان که داناست و ‌دانایی و دانایان را دوست دارد. سلام بچه‌های عزیز. سلام به دوستان بهتر از جان کوله‌پشتی. امیدوارم که حال همه شما خوب و خوش باشد و هر روز بیشتر از روز پیش به علم و دانش و ادب خود اضافه کرده باشید.

بچه‌های عزیز! حتما می‌دانید که بهترین وسیله برای افزایش دانایی و دانش انسان کتاب است، ما هم به همین دلیل حتی در تقویم «هفته‌ی کتاب‌خوانی‌» داریم تا این موضوع مهم را یادآوری کنیم.

در بسیاری از مراکز فرهنگی مانند مدارس، فرهنگ‌سراها و کتابخانه‌ها، با هدف ارزش گذاشتن به مقام و جایگاه کتاب و گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی و بالا بردن سطح مطالعه، برنامه‌های مختلفی مانند مسابقات کتاب‌خوانی، معرفی کتاب‌های خوب و مناسب و نمایشگاه کتاب با تخفیف و برنامه‌هایی از این قبیل برگزار می‌شود.

خب حالا بگویید ببینم شما چه فکری برای پاسداشت و ارج گذاشتن به این «یارِ مهربان و دانا و خوش‌بیان» که سبب رشد و پیشرفت زندگی بشر شده است، دارید؟

بله ممکن است راه‌های مختلفی به ذهنتان برسد که عالی باشد، اما یادتان نرود که اول بهتر است‌، ایده‌‌هایتان را با مربی پرورشی ‌یا معاون مدرسه در میان بگذارید، سپس با یک روحیه جمعی و همکاری گروهی این فکرهای خوب را اجرایی کنید.

از نتایج فعالیت‌ها‌ی خود در این زمینه برای کوله‌پشتی عکس و خبر بفرستید و منتظر باشید که در قاب کوله‌پشتی دیده شوید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.