آموزش آشپزی کودکانه | سالاد رنگی‌رنگی
  • کد مطالب: ۳۸۰۷۶۵
  • /
  • ۰۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۵

آموزش آشپزی کودکانه | سالاد رنگی‌رنگی

مادر هلیا چند تا لبو را داخل قابلمه گذاشته بود که بپزد. هلیا از مادرش پرسید که می‌خواهد با لبوها چه غذایی درست کند؟

شهرزاد سعادت - مادر هلیا چند تا لبو را داخل قابلمه گذاشته بود که بپزد. هلیا از مادرش پرسید که می‌خواهد با لبوها چه غذایی درست کند؟ مادر گفت:‌ یک سالاد خوش‌مزه قرمز!‌

وقتی لبوها پخت و سرد شد مادر از هلیا خواست که آن‌ها را مکعبی خرد کند. بعد مادر یک هویج را رنده و با لبوها قاتی کرد. مقداری انار، پنیر و نعناع هم اضافه کرد.

حالا نوبت سس سالاد بود. مادر مقداری سس مایونز، آبلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط و به سالاد اضافه کرد. سالاد قرمز خیلی خوش‌مزه به نظر می‌رسید. هلیا از آن مزه کرد و خیلی خوشش آمد.

سروکله لبو در فصل زمستان پیدا می‌شود و خیلی از مادرها با آن غذا درست می‌کنند، زیرا لبو خیلی خاصیت دارد مثلا برای قلب و مغز ما مفید است.

 

چی لازم داریم؟

لبو دو عدد متوسط

هویج یک عدد متوسط

پنیر به میزان لازم

انار یک پیمانه

نعناع به میزان دلخواه

سس مایونز به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.