ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
همراهی زوجین در زندگی مشترک مایه پیشرفت و آرامش است

همراهی زوجین در زندگی مشترک مایه پیشرفت و آرامش است

  • کد خبر: ۱۹۵۸۵۱
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
هر کدام از زن و مرد می‌توانند با درک اهداف، انگیزه‌ها و عقاید همسر خود، حمایتشان را نسبت به او نشان دهند و در رسیدن به اهداف در زندگی مشترک یکدیگر را کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، افسانه صمدزاده روانشناس در حوزه ازدواج و خانواده، درباره ضرورت همراهی کردن زوجین در زندگی مشترک اظهار کرد: اگر هر کدام از زوجین زن یا مرد به دلیل خودخواهی، همسر خود را محدود کنند، دغدغه و هدف هایش را درک نکنند و در راه رسیدن به اهداف همسر خود را کمک نکنند، مانع پیشرفت یکدیگر در زندگی مشترک می‌شوند.

وی با بیان اینکه همراه بودن زوجین در شرایط سخت زندگی بسیار حائز اهمیت است، افزود: هر کدام از زن و مرد می‌توانند با درک اهداف، انگیزه‌ها و عقاید همسر خود، حمایتشان را نسبت به او نشان دهند و در رسیدن به اهداف در زندگی مشترک یکدیگر را کمک کنند.

این روانشناس با تأکید بر تلاش زن و مرد در زندگی مشترک برای ایجاد زمینه پیشرفت همسر گفت: باید توقعاتمان را از همسرمان پایین آوریم، در کار‌ها به او کمک و عوامل مزاحم را کم کنیم تا او بتواند به خوبی روی هدف و پیشرفت خود تمرکز کند و به سوی آن گام بردارد.

صمدزاده با اشاره به عوامل ایجاد انگیزه در همسر گفت: درک کردن همسر، ایجاد لحظات خاص و توجه به علائق او، استفاده از جملات انگیزشی و محبت به او، اطمینان دادن به او در هر شرایطی و فراهم کردن محیطی آرام و گوش دادن به صحبت‌هایش از جمله اقداماتی هستند که زن و مرد می‌توانند برای ایجاد انگیزه در همسر خود جهت رسیدن به اهدافش از آن‌ها استفاده کنند.

وی افزود: ایجاد انگیزه در افراد باعث پیشرفت و انجام بهتر کار‌ها می‌شود و چقدر خوب است که فرد این انگیزه را از نزدیکترین اشخاص در زندگی اش همچون همسر خود دریافت کند.

این روانشناس با بیان اینکه عشق چیزی جز حمایت، درک کردن یکدیگر و اولویت در زندگی همسر بودن و یک پایگاه امن نیست، تصریح کرد: باید در زندگی زناشویی سهم همدیگر را در موفقیت خود بسنجیم، چون بعضی از زن‌ها و مرد‌ها فکر می‌کنند زمانی که در زندگی مشترک، موفقیتی راکسب می‌کنند این موفقیت را خودشان تنهایی به دست آورده‌اند.

صمدزاده اقدامات لازم برای همراهی زوجین در زندگی مشترک را برشمرد و به زوج‌های جوان توصیه کرد: نسبت به همسر خود نگرشی مطلوب و متعالی داشته باشید و با محبت با او رفتار کنید. به عقاید همسرتان احترام بگذارید و همسرتان را فردی با ارزش بدانید. به اصل مشارکت در زندگی خانوادگی معتقد باشید و سعی کنید تمام کار‌ها را تنها خودتان انجام ندهید، بلکه از همسر و فرزندان خود کمک گیرید.

او تصریح کرد: فهرستی از صفات همسر خود در نظر گیرید و به آن‌ها اشاره و از صفات برجسته و مثبت او تعریف کند و با همسرتان تفاهم و رابطه حسنه داشته باشید.

این روانشناس گفت: محبت خود را به همسرتان به صورت عملی نشان دهید؛ مانند هدیه دادن و به خاطر سپاری مناسبت‌های مهم و به او کمک کنید تا به خودآگاهی برسد.

او تشریح کرد: از انتقاد سازنده در مورد رفتار همسرتان استفاده و سعی کنید با ذکر یکی از جنبه‌های مثبت او، زمینه را برای ایراد و نقد سازنده خود و پذیرش آن مساعد سازید.

این روانشناس عنوان کرد: از تجربیات و اشتباهات گذشته درس گیرید و آن‌ها را تکرار نکنید و با گذشت با همسر خود رفتار کنید. همسر خود را فردی مستعد کمال، پیشرفت و تحول بپندارید و او را مقایسه نکنید. مشاجره و دعوا را به حداقل برسانید و انعطاف پذیر باشید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.