من ماندم و تنگه‌ای که باید حفظ می‌کردم از حنجره مادر بی تاب بپرس بانوی اسکی باز مشهدی نائب قهرمان مسابقات کشور شد جزئیاتی از حضور تیم ملی فوتسال دختران زیر ۱۸ سال در تورنمنت داکار برگزاری اجتماع سراسری «جشن فرشته‌ها» در خیابان کشوردوست تهران وقتی زنان پیشگامان حماسه می‌شوند| از اسطوره تا امروز مکتب حضرت معصومه (س) در خیابان؛ چرا دختران ایران معادله دشمن را به هم زدند؟ دنیای دخترانه علت دیر حرف زدن کودک چیست؟ | آشنایی با مراحل طبیعی رشد گفتار نگاهی به محور‌های بازنمایی «سبک زندگی مومنانه» در رسانه‌ها تکلیف نماینده ایران در لیگ قهرمانان فوتبال زنان آسیا چه می‌شود؟ تیم ملی والیبال نشسته بانوان می‌تواند در جمع چهار تیم برتر جهان باشد وزیر راه و شهرسازی: بانوان، ستون‌های استوار ایران در همه عرصه‌ها هستند نگاهی به نقش آفرینی زنان در رزمایش جان فدای ایران در پایتخت| برای مقابله با دشمن متجاوزگر آماده نبردیم حضور مقتدرانه جامعه ورزش بانوان در رزمایش بزرگ «دختران جان‌فدای ایران» برگزاری مراسم قرعه‌کشی والیبال جام ملت‌های آسیا| حریفان تیم بانوان ایران کدام کشورها هستند؟
سرخط خبرها
۳۰۰ نفر از خانواده‌های شهدای دختر و پسر میناب، مهمان ویژه مراسم ملی روز دختر در استان قم

۳۰۰ نفر از خانواده‌های شهدای دختر و پسر میناب، مهمان ویژه مراسم ملی روز دختر در استان قم

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: مراسم ملی روز دختر، جمعی از میهمانان ویژه از جمله ۳۰۰ نفر از خانواده‌های شهدای دختر و پسر میناب حضور خواهند داشت که صبح روز یکشنبه وارد قم شده و در برنامه‌های مختلف شرکت می‌کنند.
۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۳
دختران دهه‌نودی از ایران و رهبر شهید می‌گویند| قبولی دختران در درس وطن + فیلم

دختران دهه‌نودی از ایران و رهبر شهید می‌گویند| قبولی دختران در درس وطن + فیلم

در هفتمین شب از خروش مردم مشهد در خیابان‌های شهر، این دختران دهه‌نودی بودند که همچنان پا به پای خانواده در اجتماعات مردمی حضور یافتند و برای ایران، برای رهبر شهید و برای وطن، سرود عزت و آزادی سر دادند.
نقش هیئت در تربیت دخترانه چگونه است؟ | «هویت»، محوری‌ترین چالش تربیت دختران در عصر حاضر

نقش هیئت در تربیت دخترانه چگونه است؟ | «هویت»، محوری‌ترین چالش تربیت دختران در عصر حاضر

عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده گفت: «هویت» را محوری‌ترین چالش تربیت دختران در عصر حاضر دانست و گفت: امروز جامعه ما با فردگرایی افراطی و معنازدایی از نقش‌های جنسیتی مواجه است.