نقدی بر سریال وارش
صداوسیما به عنوان یک رسانه فراگیر، نقش مهمی در جامعهپذیری مخاطبان خود دارد. سریال وارش از تولیدات اخیر صداوسیما، در چند لایه از روابط بین فردی تا نهادهای اجتماعی و سیاسی، خشونتهای علیه زنان را جامعهپذیر نشان میدهد.
هنوز در مشهدیم، اما از چند کیلومتر عقبتر در خیابان باهنر رنگ شهر و آدمهایی که کنار ایستگاهها منتظر اتوبوس هستند تغییر کرده است.
خانواده به یک زن میآموزد که کیست و چگونه باید رفتار کند. در مسیر زن شدن و زن بودن را زندگی کردن، پایه اولیه در خانواده شکل میگیرد و بعد توسط نظام آموزشی یا همان مدرسه و دانشگاه قوام مییابد و در تعامل با دیگران صیقل داده میشود. خشت اول را مادر بنا مینهد.
دوران قاجار سفرهای ایرانیان به اروپا افزایش پیدا کرد. این مسافرتها دستاوردهایی نیز داشت. تقریبا ورود سینما، احداث کارخانه ها، برق و ... نیز هرکدام داستان خاصی دارد. مولد برقی که برای اولین مرتبه به مشهد وارد شد مخصوص حرم مطهر امام رضا (ع) بود.
گپ و گفتی با دکتر فاطمه وثوقی مدیرمسئول فصل نامه تخصصی توانمندسازی زنان و نویسنده کتاب «شهر دوستدار زنان»
هر ساله اواخر پاییز در روزهای نزدیک به آغاز سال میلادی مجمع جهانی اقتصاد گزارشی را مبنی بر نابرابریهای جنسی در جهان اعلام میکند. این گزارش در ۴ حوزه دستاوردهای آموزشی، بهداشت و سلامت، مشارکت اقتصادی و فرصتهای اقتصادی و توانمند سازی سیاسی دسته بندی شده اند.
گفتگو با زهرا جعفری، کارشناس ارشد دفتر بررسیهای حقوقی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره افزایش پدیده کودکهمسری برای گرفتن وام ازدواج
گفتگو با لعیا بهشتی بانویی که زندگی اش را وقف کمک به کودکان بیمار کرده است.
«وانهاده» داستان یک زن است. در داستان سیمون دوبوار، آنجایی که از بیبرنامگی یک زن صحبت میکند، قصه برای ما بسیار بسیار آشناست. شخصیت اول داستان زنی خانهدار است که ۲ دختر خود را بزرگ کرده است و اکنون با همسر خود دوره میانسالی را میگذراند.
با رای هیات عمومی دیوان عالی کشور
با رای هیئت عمومی دیوان دیه مرد و زن در تصادفهای غیرفوتی برابر شد.
اعظم طالقانی، زنی مبارز و از تبارِ اسطورههای تکرارنشدنیِ تاریخ معاصر ایران به شمار میرود. نگاهی بر بیش ازچهار دهه فعالیتهای سیاسی، مطبوعاتی و اجراییِ او حکایت از آن دارد که ایدۀ «همنشینیِ عملِ سیاسی با نقشهایِ زنانه» میتواند دستیافتنی باشد.