آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
پایان سفر۶ روزه به نیویورک؛ خزعلی: باید برای پایان رنج مردم غزه تصمیمی عملی گرفته شود

پایان سفر۶ روزه به نیویورک؛ خزعلی: باید برای پایان رنج مردم غزه تصمیمی عملی گرفته شود

  • کد خبر: ۲۱۷۸۰۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
معاون رئیس جمهور اسلامی ایران پس از شرکت در شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل و ۱۹ دیدار دوجانبه، به سفر ۶ روزه خود به نیویورک (مقر سازمان ملل متحد) پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده، علاوه بر سخنرانی در شصت و هشتمین کمیسیون مقام زن سازمان ملل، با رئیس دوره‌ای کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد که سفیر فیلیپین در سازمان ملل است، دیدار و گفتگو کرد.

خزعلی همچنین با وزرا و روسای هیات‌های ۱۸ کشور شامل لبنان، سیرالئون، عربستان، فنلاند، قطر، ترکیه، ارمنستان، ازبکستان، الجزایر، نروژ، مصر، لیبی، کویت، زیمباوه، نیجریه، آفریقای جنوبی، عمان و لهستان دیدار و گفتگو کرد.

معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده همچنین در میزگرد «اقدامات مثبت در راستای تقویت نهاد‌ها و افزایش تامین مالی جهت تحقق برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران» و میزگرد تخصصی «توانمندسازی زنان؛ توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» با ابتکار جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کرد.

میزگرد تخصصی «توانمندسازی زنان؛ توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» با ابتکار جمهوری اسلامی ایران در سالن ۵۰۰ نفره شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) در نیویورک برگزار و با استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان سراسر دنیا مواجه شد.

خزعلی همچنین در نشست گفتگو‌های تعاملی اجلاس شصت و هشتم کمیسیون مقام زن سازمان ملل با عنوان «سیستم‌های تأمین اجتماعی، دسترسی به خدمات عمومی و زیرساخت پایدار در راستای تحقق برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان و دختران» سخنرانی کرد.

خزعلی درپایان این سفر ۶ روزه و پیش از ترک نیویورک در گفتگوی بسیار کوتاه درباره سفرش گفت: الحمدلله در نشست‌های متعدد چند جانبه و دوجانبه‌ای که داشتیم، توانستیم دستاورد‌های زنان ایران را به اطلاع زنان دیگر کشور‌ها برسانیم و بسیاری از موفقیت‌ها و پیشرفت‌های زنان را در مجامع بین المللی مطرح کنیم.

او افزود: همینطور در نشست‌های دو جانبه مساله خانواده و تعهد به خانواده مورد اتفاق نظر قرار گرفت و بسیاری از کشور‌ها اعلام کردند که به این جنبش بپیوندند و با توجه به بسیاری از توانمند سازی‌هایی که برای زنان ایران صورت گرفته بود کار مشترکی را بتوانیم با این کشور‌ها داشته باشیم.

معاون رئیس جمهور ایران ادامه داد: «همچنین نشست‌هایی را با انجمن‌ها و جمعیت‌های فعال آمریکایی داشتیم و درد دل‌ها و مشکلاتی که آنها در زمینه زن و خانواده مطرح می‌کردند، حقیقتا ما هم به آن رسیده بودیم.»

خزعلی ابراز امیدواری کرد: «ان شاء الله زمینه‌هایی فراهم کنیم که با نزدیکتر شدن دیدگاه‌ها و رویکرد‌ها بتوانیم حل مشکلات زنان را با تعامل و هم افزایی بیشتر داشته باشیم.»

او در عین حال تصریح کرد: «اگرچه محور اصلی که در این نشست‌ها مطرح بود، مردم، زنان و کودکان غزه بود و گرسنگی، فشار و قتل و رنجی است که چندین ماه است با آن درگیر هستند. امیدواریم، حرکات‌هایی که صورت می‌گیرد و محکومیت‌ها در نهایت منجر به یک تصمیم عملی برای پایان دادن به رنج آنها بشود.»

نشست شصت و هشتم کمیسیون مقام زن سازمان ملل با موضوع اصلی «پرداختن به فقر و تقویت نهاد‌ها و تأمین مالی برای همه زنان و دختران» آغاز به کار کرده است. امسال ۱۰۱ هیات عالی‌رتبه از سراسر جهان در این نشست به بحث و تبادل نظر و گفتگو پیرامون موضوعات اولویت‌دار زنان پرداختند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.