به گزارش شهرآرانیوز، معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده، علاوه بر سخنرانی در شصت و هشتمین کمیسیون مقام زن سازمان ملل، با رئیس دورهای کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد که سفیر فیلیپین در سازمان ملل است، دیدار و گفتگو کرد.
خزعلی همچنین با وزرا و روسای هیاتهای ۱۸ کشور شامل لبنان، سیرالئون، عربستان، فنلاند، قطر، ترکیه، ارمنستان، ازبکستان، الجزایر، نروژ، مصر، لیبی، کویت، زیمباوه، نیجریه، آفریقای جنوبی، عمان و لهستان دیدار و گفتگو کرد.
معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده همچنین در میزگرد «اقدامات مثبت در راستای تقویت نهادها و افزایش تامین مالی جهت تحقق برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران» و میزگرد تخصصی «توانمندسازی زنان؛ توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» با ابتکار جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کرد.
میزگرد تخصصی «توانمندسازی زنان؛ توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» با ابتکار جمهوری اسلامی ایران در سالن ۵۰۰ نفره شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) در نیویورک برگزار و با استقبال چشمگیر شرکتکنندگان سراسر دنیا مواجه شد.
خزعلی همچنین در نشست گفتگوهای تعاملی اجلاس شصت و هشتم کمیسیون مقام زن سازمان ملل با عنوان «سیستمهای تأمین اجتماعی، دسترسی به خدمات عمومی و زیرساخت پایدار در راستای تحقق برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان و دختران» سخنرانی کرد.
خزعلی درپایان این سفر ۶ روزه و پیش از ترک نیویورک در گفتگوی بسیار کوتاه درباره سفرش گفت: الحمدلله در نشستهای متعدد چند جانبه و دوجانبهای که داشتیم، توانستیم دستاوردهای زنان ایران را به اطلاع زنان دیگر کشورها برسانیم و بسیاری از موفقیتها و پیشرفتهای زنان را در مجامع بین المللی مطرح کنیم.
او افزود: همینطور در نشستهای دو جانبه مساله خانواده و تعهد به خانواده مورد اتفاق نظر قرار گرفت و بسیاری از کشورها اعلام کردند که به این جنبش بپیوندند و با توجه به بسیاری از توانمند سازیهایی که برای زنان ایران صورت گرفته بود کار مشترکی را بتوانیم با این کشورها داشته باشیم.
معاون رئیس جمهور ایران ادامه داد: «همچنین نشستهایی را با انجمنها و جمعیتهای فعال آمریکایی داشتیم و درد دلها و مشکلاتی که آنها در زمینه زن و خانواده مطرح میکردند، حقیقتا ما هم به آن رسیده بودیم.»
خزعلی ابراز امیدواری کرد: «ان شاء الله زمینههایی فراهم کنیم که با نزدیکتر شدن دیدگاهها و رویکردها بتوانیم حل مشکلات زنان را با تعامل و هم افزایی بیشتر داشته باشیم.»
او در عین حال تصریح کرد: «اگرچه محور اصلی که در این نشستها مطرح بود، مردم، زنان و کودکان غزه بود و گرسنگی، فشار و قتل و رنجی است که چندین ماه است با آن درگیر هستند. امیدواریم، حرکاتهایی که صورت میگیرد و محکومیتها در نهایت منجر به یک تصمیم عملی برای پایان دادن به رنج آنها بشود.»
نشست شصت و هشتم کمیسیون مقام زن سازمان ملل با موضوع اصلی «پرداختن به فقر و تقویت نهادها و تأمین مالی برای همه زنان و دختران» آغاز به کار کرده است. امسال ۱۰۱ هیات عالیرتبه از سراسر جهان در این نشست به بحث و تبادل نظر و گفتگو پیرامون موضوعات اولویتدار زنان پرداختند.
منبع: ایرنا