انجام مراسم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶| رقبای تیم والیبال زنان فولاد مبارکه سپاهان مشخص شدند پایان لیگ برتر فوتسال زنان در سایه‌ای از ابهام خانه داری| درباره مزایای دکوراسیون با گیاهان آپارتمانی چه می‌دانید؟ توزیع «کارت امید مادر» وارد فاز اجرایی شد پادکست| رهبر شهید: والدین لازم است فرزندان خود را از کودکی با کتاب خواندن آشنا کنند خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» قضاوت در مستطیل سبز | شنیدنی‌هایی از دنیای بازیکنی و کمک‌داوری فوتبال پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟
سرخط خبرها
قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

  • کد خبر: ۲۲۲۱۰۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
به گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ حدود ۸۹ هزار زن قربانی قتل خانگی یا شریکان جنسی خود شدند، یعنی روزانه ۱۳۳ زن.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌ها توسط کشور‌های عضو سازمان ملل جمع آوری شده است. آنها به عنوان بخشی از یک “بررسی سالانه سازمان ملل از روند جرم و جنایت” با همکاری اداره آمار اتحادیه اروپا (Eurostat) استخراج شده است.

بطور متوسط روزانه ۱۳۳ زن و دختر توسط یکی از نزدیکان خود کشته می‌شوند، عمده قتل‌ها از سمت پسران و مردان بوده و زنان و دختران به طرز قابل توجهی مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند. تقریبا ۵۵ درصد از آنها قربانیان قتل خانگی و ۶۶ درصد قربانیان قتل شریک جنسی می‌شوند. به گزارش دویچه ول آمار قتل‌های سال ۲۰۲۲ به ۸۹ هزار قتل رسیده که این رقم بالاترین آمار در بیست سال گذشته می‌باشد.

غاده والی، مدیر اجرائی دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNOCD) در این باره گفت: «تعداد نگران کننده زن‌کشی هشدار دهنده و نشانه این است که بشریت هنوز با نابرابری ساختاری و خشونت علیه زنان و دختران دست و پنجه نرم می‌کند. هر زندگی از دست رفته فراخوانی برای اقدام است.»

به ترتیب آمار قربانیان در آفریقا با ۲۰ هزار نفر، پس از آن در آسیا (۱۸۴۰۰) نفر و آمریکا (۷۹۰۰) نفر ثبت شده است هم‌چنین اروپا با ۲۳۰۰ قتل رتبه چهارم را دارد.

سازمان ملل به عنوان یک گام مهم پیشنهاد می‌کند که داده‌های بیشتری جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شوند. به عنوان مثال نوع قتل و رابطه مرتکب و قربانی بررسی شود. این سازمان همچنین می‌گوید میزان واقعی زن کشی احتمالاً به میزان قابل توجهی بالاتر از آمار ثبت شده است.

این آمار بر اساس گزارش‌های دادگاه‌های کشور یا از مراکز درمانی جمع آوری و ثبت شده است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.