بانوی عکاس ۳۰ ساله سیرجانی که علاوه بر بچه داری و عکاسی، مدیریت یک آن‌لاین شاپ را نیز به عهده دارد کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز داشتن فعالیت بدنی یک الزام اجباری برای بیماران قلبی است اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است اختلال در عملکرد تیروئید می‌تواند روی فرکانس رشد فعال مو‌ها تأثیرگذار باشد از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد نام کودک می‌تواند بر هویت، شخصیت و وضعیت اجتماعی‌اش تأثیر بگذارد سهم بالای بانوان متقاضی آزمون پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری هر کسی سی خودش! تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است ۱۷ پایگاه اورژانس بانوان در شهر‌های بزرگ کشور فعال است ایران رتبه ششم مشارکت زنان در مشاغل مرتبط با گردشگری در جهان را دارد با علائم پوستی دیابت یا پیش‌دیابت بیشتر آشنا شوید شناسایی ۶۰۰ مادر مبتلا به سوء‌تغذیه در استان سمنان مصرف روزانه خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه کمک می‌کند بهترین ورزش برای زنان باردار، یوگا است جمعی از بانوان مشهدی درراستای کمک به مردم لبنان و فلسطین، تصمیم به «کنشگری زنانه» گرفتند
سرخط خبرها
قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

  • کد خبر: ۲۲۲۱۰۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
به گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ حدود ۸۹ هزار زن قربانی قتل خانگی یا شریکان جنسی خود شدند، یعنی روزانه ۱۳۳ زن.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌ها توسط کشور‌های عضو سازمان ملل جمع آوری شده است. آنها به عنوان بخشی از یک “بررسی سالانه سازمان ملل از روند جرم و جنایت” با همکاری اداره آمار اتحادیه اروپا (Eurostat) استخراج شده است.

بطور متوسط روزانه ۱۳۳ زن و دختر توسط یکی از نزدیکان خود کشته می‌شوند، عمده قتل‌ها از سمت پسران و مردان بوده و زنان و دختران به طرز قابل توجهی مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند. تقریبا ۵۵ درصد از آنها قربانیان قتل خانگی و ۶۶ درصد قربانیان قتل شریک جنسی می‌شوند. به گزارش دویچه ول آمار قتل‌های سال ۲۰۲۲ به ۸۹ هزار قتل رسیده که این رقم بالاترین آمار در بیست سال گذشته می‌باشد.

غاده والی، مدیر اجرائی دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNOCD) در این باره گفت: «تعداد نگران کننده زن‌کشی هشدار دهنده و نشانه این است که بشریت هنوز با نابرابری ساختاری و خشونت علیه زنان و دختران دست و پنجه نرم می‌کند. هر زندگی از دست رفته فراخوانی برای اقدام است.»

به ترتیب آمار قربانیان در آفریقا با ۲۰ هزار نفر، پس از آن در آسیا (۱۸۴۰۰) نفر و آمریکا (۷۹۰۰) نفر ثبت شده است هم‌چنین اروپا با ۲۳۰۰ قتل رتبه چهارم را دارد.

سازمان ملل به عنوان یک گام مهم پیشنهاد می‌کند که داده‌های بیشتری جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شوند. به عنوان مثال نوع قتل و رابطه مرتکب و قربانی بررسی شود. این سازمان همچنین می‌گوید میزان واقعی زن کشی احتمالاً به میزان قابل توجهی بالاتر از آمار ثبت شده است.

این آمار بر اساس گزارش‌های دادگاه‌های کشور یا از مراکز درمانی جمع آوری و ثبت شده است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.