کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری
سرخط خبرها
قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

  • کد خبر: ۲۲۲۱۰۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
به گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ حدود ۸۹ هزار زن قربانی قتل خانگی یا شریکان جنسی خود شدند، یعنی روزانه ۱۳۳ زن.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌ها توسط کشور‌های عضو سازمان ملل جمع آوری شده است. آنها به عنوان بخشی از یک “بررسی سالانه سازمان ملل از روند جرم و جنایت” با همکاری اداره آمار اتحادیه اروپا (Eurostat) استخراج شده است.

بطور متوسط روزانه ۱۳۳ زن و دختر توسط یکی از نزدیکان خود کشته می‌شوند، عمده قتل‌ها از سمت پسران و مردان بوده و زنان و دختران به طرز قابل توجهی مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند. تقریبا ۵۵ درصد از آنها قربانیان قتل خانگی و ۶۶ درصد قربانیان قتل شریک جنسی می‌شوند. به گزارش دویچه ول آمار قتل‌های سال ۲۰۲۲ به ۸۹ هزار قتل رسیده که این رقم بالاترین آمار در بیست سال گذشته می‌باشد.

غاده والی، مدیر اجرائی دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNOCD) در این باره گفت: «تعداد نگران کننده زن‌کشی هشدار دهنده و نشانه این است که بشریت هنوز با نابرابری ساختاری و خشونت علیه زنان و دختران دست و پنجه نرم می‌کند. هر زندگی از دست رفته فراخوانی برای اقدام است.»

به ترتیب آمار قربانیان در آفریقا با ۲۰ هزار نفر، پس از آن در آسیا (۱۸۴۰۰) نفر و آمریکا (۷۹۰۰) نفر ثبت شده است هم‌چنین اروپا با ۲۳۰۰ قتل رتبه چهارم را دارد.

سازمان ملل به عنوان یک گام مهم پیشنهاد می‌کند که داده‌های بیشتری جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شوند. به عنوان مثال نوع قتل و رابطه مرتکب و قربانی بررسی شود. این سازمان همچنین می‌گوید میزان واقعی زن کشی احتمالاً به میزان قابل توجهی بالاتر از آمار ثبت شده است.

این آمار بر اساس گزارش‌های دادگاه‌های کشور یا از مراکز درمانی جمع آوری و ثبت شده است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.