مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

  • کد خبر: ۲۲۲۱۰۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
به گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ حدود ۸۹ هزار زن قربانی قتل خانگی یا شریکان جنسی خود شدند، یعنی روزانه ۱۳۳ زن.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌ها توسط کشور‌های عضو سازمان ملل جمع آوری شده است. آنها به عنوان بخشی از یک “بررسی سالانه سازمان ملل از روند جرم و جنایت” با همکاری اداره آمار اتحادیه اروپا (Eurostat) استخراج شده است.

بطور متوسط روزانه ۱۳۳ زن و دختر توسط یکی از نزدیکان خود کشته می‌شوند، عمده قتل‌ها از سمت پسران و مردان بوده و زنان و دختران به طرز قابل توجهی مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند. تقریبا ۵۵ درصد از آنها قربانیان قتل خانگی و ۶۶ درصد قربانیان قتل شریک جنسی می‌شوند. به گزارش دویچه ول آمار قتل‌های سال ۲۰۲۲ به ۸۹ هزار قتل رسیده که این رقم بالاترین آمار در بیست سال گذشته می‌باشد.

غاده والی، مدیر اجرائی دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNOCD) در این باره گفت: «تعداد نگران کننده زن‌کشی هشدار دهنده و نشانه این است که بشریت هنوز با نابرابری ساختاری و خشونت علیه زنان و دختران دست و پنجه نرم می‌کند. هر زندگی از دست رفته فراخوانی برای اقدام است.»

به ترتیب آمار قربانیان در آفریقا با ۲۰ هزار نفر، پس از آن در آسیا (۱۸۴۰۰) نفر و آمریکا (۷۹۰۰) نفر ثبت شده است هم‌چنین اروپا با ۲۳۰۰ قتل رتبه چهارم را دارد.

سازمان ملل به عنوان یک گام مهم پیشنهاد می‌کند که داده‌های بیشتری جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شوند. به عنوان مثال نوع قتل و رابطه مرتکب و قربانی بررسی شود. این سازمان همچنین می‌گوید میزان واقعی زن کشی احتمالاً به میزان قابل توجهی بالاتر از آمار ثبت شده است.

این آمار بر اساس گزارش‌های دادگاه‌های کشور یا از مراکز درمانی جمع آوری و ثبت شده است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.