ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

قتل ۸۹ هزار زن به دست شریکان جنسی خود

  • کد خبر: ۲۲۲۱۰۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
به گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ حدود ۸۹ هزار زن قربانی قتل خانگی یا شریکان جنسی خود شدند، یعنی روزانه ۱۳۳ زن.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌ها توسط کشور‌های عضو سازمان ملل جمع آوری شده است. آنها به عنوان بخشی از یک “بررسی سالانه سازمان ملل از روند جرم و جنایت” با همکاری اداره آمار اتحادیه اروپا (Eurostat) استخراج شده است.

بطور متوسط روزانه ۱۳۳ زن و دختر توسط یکی از نزدیکان خود کشته می‌شوند، عمده قتل‌ها از سمت پسران و مردان بوده و زنان و دختران به طرز قابل توجهی مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند. تقریبا ۵۵ درصد از آنها قربانیان قتل خانگی و ۶۶ درصد قربانیان قتل شریک جنسی می‌شوند. به گزارش دویچه ول آمار قتل‌های سال ۲۰۲۲ به ۸۹ هزار قتل رسیده که این رقم بالاترین آمار در بیست سال گذشته می‌باشد.

غاده والی، مدیر اجرائی دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNOCD) در این باره گفت: «تعداد نگران کننده زن‌کشی هشدار دهنده و نشانه این است که بشریت هنوز با نابرابری ساختاری و خشونت علیه زنان و دختران دست و پنجه نرم می‌کند. هر زندگی از دست رفته فراخوانی برای اقدام است.»

به ترتیب آمار قربانیان در آفریقا با ۲۰ هزار نفر، پس از آن در آسیا (۱۸۴۰۰) نفر و آمریکا (۷۹۰۰) نفر ثبت شده است هم‌چنین اروپا با ۲۳۰۰ قتل رتبه چهارم را دارد.

سازمان ملل به عنوان یک گام مهم پیشنهاد می‌کند که داده‌های بیشتری جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شوند. به عنوان مثال نوع قتل و رابطه مرتکب و قربانی بررسی شود. این سازمان همچنین می‌گوید میزان واقعی زن کشی احتمالاً به میزان قابل توجهی بالاتر از آمار ثبت شده است.

این آمار بر اساس گزارش‌های دادگاه‌های کشور یا از مراکز درمانی جمع آوری و ثبت شده است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.