مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
۷۰ درصد بافندگان فرش دستباف بانوان هستند

۷۰ درصد بافندگان فرش دستباف بانوان هستند

  • کد خبر: ۲۲۵۰۳۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
رئیس اداره فرش دستباف سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه‌شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

شادی قاسمی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز با بیاین اینکه ۷۰  درصد بافندگان فرش دستباف بانوان ما در استان هستند تصریح کرد: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره‌مندی از بیمه تامین اجتماعی است. تعداد بافندگان دارای کارت شناسایی تحت پوشش اتحادیه صنفی استان حدود ۴۶ هزار نفر است که ۲۱ هزار و ۶۰۰ نفر تحت پوشش تعاونی‌های تولید تحت پوشش می‌باشد. متاسفانه تعداد بافنده‌های بیمه شده ۱۱ هزار و ۴۷۳ نفر می‌باشد که برای استانی به این پهناوری بسیارعدد ناچیزی است.

وی افزود: برای بانوان فعال دراین حوزه تحت عنوان مشاغل خانگی، اداره کار و تامین اجتماعی تسهیلاتی را ارائه می‌دهد که کمک موثری در کارافرینی و اشتغال بانوان دارد. با توجه به حجم زیاد بانوان بافنده در مشاغل خانگی درخواست کردیم میزان تخصیص تسهیلات به بافنده‌ها را بیشتر کنند.

رئیس اداره فرش تاکید کرد: باید ارتباط بین تولید و بافنده و دنیای بیرون اتفاق بیافتد تا بافنده با نیاز روز آشنا شود. فرش دستباف از لحاظ بازاریابی نیاز به کار بیشتری دارد به طوری حلقه مفقوده این حوزه همین بحث بازاریابی و پیدا کردن بازار است اگر مشکلات این حوزه حل شود قطعا می‌توان گفت ما در حوزه فرش دستباف در دنیا حرف برای گفتن داریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.