تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
۷۰ درصد بافندگان فرش دستباف بانوان هستند

۷۰ درصد بافندگان فرش دستباف بانوان هستند

  • کد خبر: ۲۲۵۰۳۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
رئیس اداره فرش دستباف سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه‌شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

شادی قاسمی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز با بیاین اینکه ۷۰  درصد بافندگان فرش دستباف بانوان ما در استان هستند تصریح کرد: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره‌مندی از بیمه تامین اجتماعی است. تعداد بافندگان دارای کارت شناسایی تحت پوشش اتحادیه صنفی استان حدود ۴۶ هزار نفر است که ۲۱ هزار و ۶۰۰ نفر تحت پوشش تعاونی‌های تولید تحت پوشش می‌باشد. متاسفانه تعداد بافنده‌های بیمه شده ۱۱ هزار و ۴۷۳ نفر می‌باشد که برای استانی به این پهناوری بسیارعدد ناچیزی است.

وی افزود: برای بانوان فعال دراین حوزه تحت عنوان مشاغل خانگی، اداره کار و تامین اجتماعی تسهیلاتی را ارائه می‌دهد که کمک موثری در کارافرینی و اشتغال بانوان دارد. با توجه به حجم زیاد بانوان بافنده در مشاغل خانگی درخواست کردیم میزان تخصیص تسهیلات به بافنده‌ها را بیشتر کنند.

رئیس اداره فرش تاکید کرد: باید ارتباط بین تولید و بافنده و دنیای بیرون اتفاق بیافتد تا بافنده با نیاز روز آشنا شود. فرش دستباف از لحاظ بازاریابی نیاز به کار بیشتری دارد به طوری حلقه مفقوده این حوزه همین بحث بازاریابی و پیدا کردن بازار است اگر مشکلات این حوزه حل شود قطعا می‌توان گفت ما در حوزه فرش دستباف در دنیا حرف برای گفتن داریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.