ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
رشد استقبال زنان از رمزارز‌ها در سال‌های اخیر

رشد استقبال زنان از رمزارز‌ها در سال‌های اخیر

  • کد خبر: ۲۲۸۳۶۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
بررسی رفتار کاربران نوبیتکس حاکی از آن است که تعداد کاربران زن در صنعت رمز ارز و دارایی دیجیتال در ایران افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مهم‌ترین راه‌های شناخت و بررسی یک صنعت جدید، شناخت کاربران و رفتار آنها است. سرعت استقبال ایرانی‌ها از دارایی‌های دیجیتال، نشان‌دهنده آینده‌نگری ایرانیان است و همین موضوع باعث می‌شود تا با نگاهی دقیق‌تر به رفتار این کاربران به شناخت عمیق‌تری از صنعت ارز دیجیتال در ایران برسیم. بررسی رفتار کاربران نوبیتکس به‌عنوان رهبر بازار مبادله رمزدارایی در ایران، حاوی داده‌های جالبی است.

رشد معنادار مشارکت زنان در بازار رمزارز‌ها

تعداد کاربران جدید زن که در سال ۲۰۲۳ به نوبیتکس پیوستند، از تعداد کاربران زن جدیدی که در سال قبل به نوبیتکس اضافه شده‌اند ۵۰ درصد بیشتر شده است. درحالی‌که تعداد کاربران زن نوبیتکس در سال ۲۰۱۹، هشت درصد کل کاربران بوده، این نسبت در سال ۲۰۲۲ به ۲۲ درصد و در سال ۲۰۲۳ به ۲۳ درصد رسیده است.

همچنین، سهم مردان از معاملات نوبیتکس در سال ۲۰۲۳، ۷۸ درصد و سهم زنان ۲۲ درصد بوده است. سهم زنان از معاملات نوبیتکس در مقایسه با سال ۲۰۲۲، رشد چهار درصدی را نشان می‌دهد.

این آمار‌ها نشان می‌دهد، رمزارز‌ها فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری و کسب درآمد برای زنان ایجاد کرده و اقبال آنها به این بازار‌ها روبه‌افزایش است.

نوبیتکس؛ پاتوقی برای گروه سنی ۳۰ تا ۴۰

سن اکثر کاربران نوبیتکس بین ۳۰ تا ۴۰ سال است و این گروه سنی، بیش از ۴۰ درصد معاملات آن را تشکیل می‌دهد. کاربران ۴۰ تا ۵۰ سال هم در جایگاه دوم کاربران نوبیتکس قرار گرفته‌اند. شایان‌ذکر است که ۷۰ درصد از کاربران نوبیتکس زیر ۴۰ سال سن دارند. این در حالی است که سن ۷۲ درصد از کاربران بازار کریپتو در جهان کم‌تر از ۳۴ سال است.

آمار بازدید ماهانه سایت نوبیتکس در سال ۲۰۲۳ به طور میانگین برابر با ۸.۲ میلیون بازدید و همین آمار برای اپلیکیشن موبایل نوبیتکس برابر ۲۴ میلیون بازدید بوده است.

نبض بازار رمزارز ایران در دست ساکنان پایتخت

نبض بازار رمزارز ایران در دست ساکنان پایتخت است و تهرانی‌ها بیش از نصف سپرده‌های بانکی کشور را در اختیار دارند، اما در مورد دارایی رمز ارزی، سهم تهرانی‌ها حدود یک‌سوم کل دارایی رمزارزی کشور است. پیشتازی تهرانی‌ها در بازار رمزارز چندان نکته غیرمنتظره‌ای نیست؛ چرا که حدود ۲۵ درصد از جامعه ۶.۵ میلیون‌نفری نوبیتکس از این استان پرجمعیت کشور هستند.

نکته جالب این است که اهالی استان خراسان رضوی اگرچه از نظر مجموع سپرده‌های بانکی در رتبه سوم کشور هستند، اما از نظر دارایی رمز ارزی بالاتر از اصفهانی‌ها در رتبه دوم ایستاده‌اند.

نوبیتکس بیش از نیمی از بازار ارز‌های دیجیتال در ایران را در اختیار دارد، از این رو نگاه اجمالی به این آمار و ارقام، دورنمایی از وضعیت بازار رمزارز‌ها را در کشور ارائه می‌کند که این داده‌ها به‌وضوح نشان‌دهنده فراگیری و گسترش این صنعت است.

منبع: رمزارز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.