کامبک شگفت‌انگیز دختران هندبال ایران در بازی‌های آسیایی انتقال پرونده‌های وام ازدواج و فرزندآوری بانک آینده به بانک ملی حذف زودهنگام ناهید کیانی از قهرمانی جهان انجام بازی‌های خانوادگی، روشی برای یادگیری مهارت‌های زندگی زنان بخوانند| آزمایش های ضروری پس از چهل سالگی چیست؟ پیروزی ناهید کیانی در رقابت‌‌های قهرمانی جهان بر حریف اوکراینی دختران امروزی در جستجوی اصالت در صنعت پوشاک تکرار پیروزی بسکتبال دختران در بازی‌های آسیایی گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه با مهدیه اسفندیاری درگذشت بانوی ایرانی دارنده مدال نقره مسابقات جهانی موی تای بازتعریف نقش مشهد با محور گفت‌وگوی جهانی زنان مسلمان در شورای اسلامی شهر نگاهی به وضعیت تیم‌های حاضر در بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان هدف‌گذاری شاگردان مرضیه جعفری برای برد نپال رفتار مناسب با گیاهان عاشق نور بانوان بخوانند| کشف اشتباهی رایج درباره ویتامین D اعتراف غربی‌ها؛ اسارت نوین با برهنگی حل مسائل زنان صرفا با قوانین و سیاست‌های رسمی ممکن نیست کتاب «روی ماه دی» منتشر شد
سرخط خبرها
شیب نزولی نرخ باروری در کشور متوقف شد

شیب نزولی نرخ باروری در کشور متوقف شد

  • کد خبر: ۲۲۸۴۱۸
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت کشور گفت: شیب نرخ باروری در کشور دیگر نزولی نیست و خوشبختانه با اقدامات انجام شده توقف یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، زینب اختری روز پنجشنبه در مراسم «تقدیر از مادران دهه شصتی و مادران هوش فرزند»، «تقدیر از منتخبین دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت» و «افتتاحیه اتاق رصد جمعیت در استانداری خراسان رضوی» که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، افزود: بایستی تلاش شود تا نرخ باروری در کشور افزایشی شود که امید است تا پایان سال ۱۴۰۳ این شیب به صورت صعودی به سمت بالا حرکت کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ نرخ باروری در کشور ۱.۵ بوده که شیب نزولی آن متوقف شده است و در برخی مناطق مانند خراسان رضوی در حال افزایش است.

مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت کشور گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده و افقی که برای حل مسأله جمعیت در نظر گرفته شده بایستی به گونه‌ای جهادی عمل شود و مردم هم پای کار بیایند تا در سال ۱۴۰۶ نرخ باروری در کشور به ۲.۶ برسد.

موضوع فرزند آوری نباید حاکمیتی شود

مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت کشور ادامه داد: موضوع جمعیت و فرزندآوری نباید حاکمیتی شود و خانواده‌ها نباید برای حاکمیت فرزندآوری کنند، بلکه برای توسعه فردی و خانوادگی فرزندآوری داشته باشند و در این میان حاکمیت بایستی تسهیل گری کند.

وی ادامه داد: مساله جمعیتی تنها مسأله زمان دار در جمهوری اسلامی است که اگر حل نشود دچار بحران و چالش جمعیتی خواهیم شد و بین چهار تا پنج سال بیشتر برای حل مساله جمعیتی وقت نداریم.

به گفته وی، اگر این فرصت را از دست بدهیم حل این مسأله رقم نخواهد خورد.

اختری بیان کرد: با تمام زحماتی که تاکنون برای حل این مسأله در کشور کشیده شده است و شیب نرخ جمعیتی اگر چه کاهش یافته، اما شرایط مطلوب نیست و این شیب بایستی صعودی شود.

وی گفت: امسال در خراسان رضوی ۱۶ هزار زوج نابارور شناسایی شدند و زیر پوشش بیمه برای درمان قرار گرفتند.


گفتنی است؛ جلسه ستاد جمعیت استان خراسان رضوی با حضور مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت و دبیر ستاد ملی جمعیت کشور و مسولان و مدیران دستگاه‌های دولتی استان خراسان رضوی برگزار شد.در این مراسم از منتخبان بخش‌های هفتگانه رویداد جوانی جمعیت و چهار مادر دهه شصتی استان خراسان رضوی تقدیر به عمل آمد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.