دستور پخت بقچه گوشت خانگی | غذای خوشمزه و مجلسی با طرز تهیه‌ای ساده ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهیدان سید حسین و سید حسن هاشمی نظریه الگوبرداری از سیره نبوی برای ترمیم رابطه زناشویی نحوه دم کردن یک فنجان قهوه ترک اصیل هشدار یک پزشک درباره عوامل ایجاد آلودگی هوای داخل خانه رئیس فدراسیون والیبال: کار در قهرمانی آسیا سخت است اینفوگرافی | عوارض افزایش بیش از حد وزن در بارداری خاطرخواهی به قصد ازدواج نقش تربیتی زنان خانه‌دار باید در سیاست‌گذاری دیده شود | اشتغال بانوان نباید در مقابل خانواده قرار گیرد نگاهی به شرایط متفاوت لیگ برتر فوتبال زنان ایران در نوزدهمین فصل فعالیت خود آغاز نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در تهران از ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ تعویق یک هفته‌ای مسابقات لیگ برتر بانوان | چرا اردوی تیم ملی فوتبال زنان از ۱۰ شهریور آغاز می‌شود؟ تدابیر جمعیتی وزارت بهداشت؛ از توسعه درمان ناباروری تا ارائه خدمات گسترده و رایگان به مادران باردار و نوزادان هشدار استاد دانشگاه تهران درباره عواقب عادی‌سازی بی‌حجابی در دانشگاه‌ها آیا رژیم کُره‌ای واقعاً باعث کاهش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها
ندا شهسواری برای سومین بار المپیکی شد

ندا شهسواری برای سومین بار المپیکی شد

  • کد خبر: ۲۲۸۸۸۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
بانوی ملی‌پوش تنیس روی میز ایران موفق به کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در دیدار نهایی رقابت‌های تنیس روی میز انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس در منطقه آسیای میانه، صبح امروز ندا شهسواری به مصاف «سرویناز میرکادیرووا» از قزاقستان رفت و در جدالی زیبا و تماشایی موفق به پیروزی ۴ بر ۳ شد و جواز حضور در المپیک را کسب کرد.

اوج هیجان این رقابت در گیم هفتم بود؛ جایی که شهسواری ۱۰ بر ۷ از حریف پیش بود، اما ۱۱ بر ۱۰ عقب افتاد. در ادامه شهسواری سه امتیاز پیاپی بدست آورد و ۱۳ بر ۱۱ برنده شد و سهمیه المپیک را به خود اختصاص داد.

شهسواری در گیم‌های دوم، چهارم، پنجم و هفتم با نتایج ۱۳ بر ۱۱، ۱۱ بر ۹، ۱۴ بر ۱۲ و ۱۳ بر ۱۱ پیروز شد و در گیم‌های اول، سوم و ششم ۱۱ بر ۴، ۱۱ بر ۹ و ۱۳ ر ۱۱ باخت.

شهسواری ۳۸ ساله تجربه حضور در المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو را در کارنامه دارد.

منبع: انتخاب

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.