اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مند کردن مسیر رشد آنها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق، بانوان هستند| تلاش برای پیوند خلاقیت دانشگاهی با مدل‌های کسب‌وکار ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی تهران، استانی با باروری بسیار پایین در کشور| مسئله جمعیت در ایران به یک چالش فرهنگی تبدیل شده است سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان خانه داری| مصرف سبزیجات تازه بهتر است یا منجمد؟ نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید تیم فوتبال زنان تراکتور به صدر جدول لیگ دسته دو رسید| صعود تقریباً قطعی به لیگ دسته یک فوتبال اهمیت بررسی ناسازگاری گروه خونی مادر و جنین | تأمین بموقع خون‌های کمیاب، چه اثری در زنده‌ماندن جنین دارد؟
سرخط خبرها
ندا شهسواری برای سومین بار المپیکی شد

ندا شهسواری برای سومین بار المپیکی شد

  • کد خبر: ۲۲۸۸۸۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
بانوی ملی‌پوش تنیس روی میز ایران موفق به کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در دیدار نهایی رقابت‌های تنیس روی میز انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس در منطقه آسیای میانه، صبح امروز ندا شهسواری به مصاف «سرویناز میرکادیرووا» از قزاقستان رفت و در جدالی زیبا و تماشایی موفق به پیروزی ۴ بر ۳ شد و جواز حضور در المپیک را کسب کرد.

اوج هیجان این رقابت در گیم هفتم بود؛ جایی که شهسواری ۱۰ بر ۷ از حریف پیش بود، اما ۱۱ بر ۱۰ عقب افتاد. در ادامه شهسواری سه امتیاز پیاپی بدست آورد و ۱۳ بر ۱۱ برنده شد و سهمیه المپیک را به خود اختصاص داد.

شهسواری در گیم‌های دوم، چهارم، پنجم و هفتم با نتایج ۱۳ بر ۱۱، ۱۱ بر ۹، ۱۴ بر ۱۲ و ۱۳ بر ۱۱ پیروز شد و در گیم‌های اول، سوم و ششم ۱۱ بر ۴، ۱۱ بر ۹ و ۱۳ ر ۱۱ باخت.

شهسواری ۳۸ ساله تجربه حضور در المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو را در کارنامه دارد.

منبع: انتخاب

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.