مسابقات استانی هندبال نوجوانان دختر خراسان رضوی در مشهد پایان یافت متفکر الجزایری: نوه رهبر ایران را تمدن اپستین کُشت ویدیو| وداع جانسوز دخترک ویلچری با رهبر شهید در تهران سمنان، میزبان اردوی ۲۰ روزه تیم ملی اسکواش بانوان شد| شروع از امروز (۱۳ تیر ۱۴۰۵) خانواده برای رهبر شهید انقلاب مهم بود| تبیین منشور حقوق زنان توسط حضرت آقا آیا ساره جوانمردی به بازی‌های پاراآسیایی ژاپن اعزام می‌شود؟ دبیر ستاد ملی جمعیت: از میان نوه‌های رهبر شهید انقلاب ۱۱ نفر را خودم به دنیا آورده‌ام واکنش مدیر اندیشکده‌ فرانسوی به شهادت مظلومانه نوه خردسال رهبر شهید بانوی بوسنیایی: ملت بوسنی تا پایان عمر مدیون آیت‌الله خامنه‌ای است+ فیلم مادران بخوانند| راهکار‌های مسالمت‌آمیز برای بلند کردن کودکان از پای تلویزیون برای شهیده «زهرا محمدی گلپایگانی» نوه ۱۴ ماهه آقای شهید ایران آیا بانوان برای نذر کردن و برپایی مراسم عزاداری اهل بیت (ع) باید از شوهر خود اجازه بگیرند؟ | فتوای مراجع تقلید پاسخ می‌دهد حضور ۳ ملی پوش خراسانی در  اردوی آماده سازی تیم ملی بسکتبال سه نفره کمتر از  ۲۳ سال دختران درخشش بانوان ورزشکار خراسان رضوی در مسابقات کشوری ویژه بیماران تالاسمی رتبه سوم بانوان پارادوومیدانی خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی کشور کسب اولین برد تیم پدل دختران ایران در رقابت‌های FIP آذربایجان درخشش دختر تنیسور ایران در تور جهانی تنیس ترکیه شهیده زهرا حدادعادل، مادری را مقدم بر هر امری می‌دانست| جاری بودن زیست متواضعانه در زندگی شخصی رهبر شهید در آخرین دیدار به بانوان چه گفتند؟ ملی‌پوش تنیس روی میز بانوان: کسب مدال در بازی‌های آسیایی بسیار دشوار است
سرخط خبرها
فیلم «زنانی که با گرگها دویده‌اند» اکران می‌شود؟

فیلم «زنانی که با گرگها دویده‌اند» اکران می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۸۹۷۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۰
کارگردان فیلم "زنانی که با گرگها دویده‌اند" در بیان علت تاخیر چند ساله نمایش این فیلم گفت: یک سری سوء تفاهم‌ها باعث به تاخیر افتادن اکران عمومی این فیلم شده بود که پس از ۶ سال برطرف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم "زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند" به کارگردانی امیراطهر سهیلی از هنرمندان مشهدی است که نمایش عمومی آن در بخش سینمای هنر و تجربه از ۲۶ اردیبهشت ماه به صورت همزمان در سینما‌های کشور آغاز شده است. افتتاحیه این فیلم در پردیس سینمایی هویزه مشهد با حضور عوامل سازنده آن برگزار شد.

امیراطهر سهیلی افزود: فیلم سینمایی "زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند" در سال ۱۳۹۷ ساخته شد، اما متاسفانه ۶ سال توقیف بود و به دلیل برخی سوءتفاهم‌ها نتوانست پروانه نمایش را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بگیرد.

وی اظهار کرد: اما در این مدت اتفاقات خوبی برای فیلم "زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند" افتاد به نحوی که اکران و موفقیت‌های بین‌المللی متعددی نیز بدست آورد.

این هنرمند مشهدی ادامه داد: اکنون بعد از چند سال و رفع همه سوء تفاهم‌ها، این فیلم توانست پروانه نمایش را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کند و نمایش خود را در بخش سینمای تجربه از هفته گذشته آغاز کند.

سهیلی گفت: هم اینک بلیت فیلم "زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند" در سینما تیکت برای پردیس سینمایی اطلس در مشهد و برخی سینما‌های دیگر در کشور در حال فروش است.

گفتنی است؛ در خلاصه داستان این فیلم که تنها بازیگر چهره آن "لعیا زنگنه" است، آمده: «هزاران سال قبل یونس شک می‌کند، می‌لغزد و آن‌جا که باید داستانش در اوج تمام شود، طعمه ماهی می‌گردد و شکم ماهی آغاز داستان یونس می‌شود و اکنون هزاران سال بعد ژاله شک می‌کند، می‌لغزد و آن‌جا که باید داستانش در اوج تمام شود، "زنانی که با گرگ‌ها می‌دوند" آغاز می‌گردد».

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.