لزوم تبدیل دروس مدارس به مهارت و فعالیت محوری وجود بیش از ۴۰ حکم برای مادران در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نقش بسیار کمبود ید در «سقط جنین» و «عقب‌ماندگی ذهنی جنین» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد ابراهیم سرابندی پاسخ اداره کل حقوقی قوه قضاییه به یک پرسش حقوقی| با دادگاه صلاحیت‌دار الزام به ثبت واقعه ازدواج بیشتر آشنا شوید تساوی بدون گل، نتیجه نخستین دیدار تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت تایلند ارائه الگوی مناسب به زوجین جوان در کتاب "فاطمه علی است" لزوم تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی بررسی تاثیرات کوچک شدن خانواده در رشد کارآفرینی در جامعه چرا زنان بیشتر از مردان به زانودرد مبتلا می‌شوند؟ اماواگر‌های مصرف زردچوبه در دوران بارداری بررسی نقش خانواده‌ها در افزایش هزینه‌های ازدواج روایت قصه‌های پدردختری در فصل دوم پویانمایی «با بابام» حجاب، نقطه تلاقی مسئولیت اجتماعی و هویت فرهنگی است آیا مهروز ساعی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی تکواندوی بانوان معرفی می‌شود؟ آغاز پرشور ورزش بانوان در سال جدید توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ انواع شیر چقدر کلسترول دارند؟
سرخط خبرها
خانم پرستار مشهدی از تجربه‌ شیرین مادر چهار فرزند بودن می‌گوید

خانم پرستار مشهدی از تجربه‌ شیرین مادر چهار فرزند بودن می‌گوید

  • کد خبر: ۲۲۹۲۷۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸
پرستار بیهوشی شاغل در اتاق عمل زنان بیمارستان امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به حضور نشاط آفرین ۴ فرزند در زندگی مشترک با همسرش گفت: تَعدّد فرزندان می‌تواند به رشد و پرورش روانی هر چه بهتر آنها کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه، بازقندی از حضور فرزندان در زندگی مشترک، به عنوان عامل شور و نشاط در خانواده یاد کرد و گفت: وجود خواهر و برادر برای فرزند بسیار مؤثر است. فرزندان با داشتن خواهر و برادر علاوه بر اینکه، احساس تنهایی نمی‌کنند، در زندگی آینده حامی و پشتیبان یکدیگر نیز خواهند بود.

وی افزود: فرزندان دارای خواهر و برادر از رشد روانی عادی و طبیعی برخوردارند و از آنجا که، در کنار یکدیگر چالش‌های گوناگون را تجربه می‌کنند، با همکاری و همدلی سعی بر آن خواهند داشت که مشکل را حل کنند. لذا، توانایی مهارت حل مسأله را فرا خواهند گرفت. در نتیجه، چند فرزند‌ها نسبت به تک فرزند‌ها در زندگی آینده، قدرت حل مسأله در چالش‌های زندگی و تحمل و ظرفیت بالاتری خواهند داشت.

بازقندی در ارتباط با شیوه فرزند پروری خود نیز گفت: برای اینکه فرزندانم در مسیر صحیح قرار گیرند، همیشه سعی می‌کنم، ذکر و یاد خدا را در تمامی مراحل زندگی به آنها یادآوری کنم. همچنین، رعایت اصول اخلاقی مهم‌ترین نکته‌ای است، که همه فرزندان باید آن را رعایت کنند. رعایت این اصول اخلاقی شامل احترام به یکدیگر، ابراز محبت و رأفت، صبوری در مقابل مشکلات زندگی اعم از تحصیلی، مالی و... و نیز رعایت سایر موضوعات و مسائل اخلاقی است.

کارشناس پرستاری بیمارستان امام رضا (ع)، دغدغه‌های اقتصادی را عامل اصلی بی انگیزگی زوجین برای فرزندآوری عنوان کرد و افزود: در جامعه فعلی، که مردم با مشکلات اقتصادی روبرو هستند، زوجین برای فرزندان خود آینده مبهمی را متصور می‌شوند و لذا با توجه به این شرایط، انگیزه فرزند آوری در آنها کاهش یافته است. برای همه پدر و مادر‌ها داشتن فرزند، همیشه خوب و دوست داشتنی است، اما با توجه به شرایط اقتصادی امروز، چند فرزندی با مشکلاتی همراه خواهد بود، لذا با کاهش دغدغه‌های زندگی همچون رشد اقتصادی و ثبات شغلی، زوجین انگیزه برای فرزندآوری را خواهند داشت.

وی در عین حال تاکید کرد: پدر و مادر به یمن برکت وجود فرزندان مورد توجه خداوند قرار می‌گیرند، لذا والدین به دلیل وجود فرزندان، علاوه بر اینکه، از بسیاری بلایا و گرفتاری ها، مصون خواهند ماند، امید به زندگی نیز در آنها افزایش می‌یابد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.