ویدئو| رأی‌اولی‌ها و نخستین تجربه سرنوشت‌سازی ستاد مادران ایران در مشهد راه اندازی شد مراسم افتتاحیه مراکز گردشگری سلامت و کتابخانه‌های هتلی برگزار شد انجام کلیه خدمات گردشگری خانواده معزز شاهد و ایثارگر از طریق سامانه شاهد سیر نگاه شرع، قانون و عرف به مشارکت سیاسی بانوان در جامعه ایران ۷۰درصد جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران، بانوان هستند دعوت از خیرین برای حمایت از فرزندان زنان زندانی سقوط دختر ۱۲ ساله مشهدی از پنجره توالت! ویدئو | چهل روز گذشت | نظر مردم درباره عملکرد شهید رئیسی بانوی دونده ایرانی سهمیه المپیک ۲۰۲۴ گرفت فرزندپروری ذاتی است یا اکتسابی؟ سند جهانی جنبش تعهد به خانواده رونمایی شد| ارتقای جایگاه بانوان شاغل در دولت سیزدهم سیب زمینی درونت را نادیده بگیر حال خوش دختران هفت‌ساله تا مادربزرگ‌های نودساله در کافه بازی ویژه بانوان پادکست | نخستین بانوی ایرانی مدال‌آور پارالمپیک ۲۰۰۰ سیدنی در مشهد اهمیت نقش بانوان در ساختار مدیریتی کشور آزادی ۶ زندانی توسط خدمه خواهر کفشداری حرم مطهر رضوی مربی کونگ‌فوکاری که رویای بیست دختر نوجوان حاشیه شهر مشهد را محقق کرد ۸۰ درصد کمک هزینه تحصیلی دختران مددجو توسط بهزیستی پرداخت می‌شود برگزاری کلاس‌های تابستانی «محیا نو» با رویکرد تربیتی نوجوانان در مشهد آغاز به‌کار اولین دوره مهارتی‌آموزشی دختران نوجوان در مشهد
سرخط خبرها
خانم پرستار مشهدی از تجربه‌ شیرین مادر چهار فرزند بودن می‌گوید

خانم پرستار مشهدی از تجربه‌ شیرین مادر چهار فرزند بودن می‌گوید

  • کد خبر: ۲۲۹۲۷۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸
پرستار بیهوشی شاغل در اتاق عمل زنان بیمارستان امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به حضور نشاط آفرین ۴ فرزند در زندگی مشترک با همسرش گفت: تَعدّد فرزندان می‌تواند به رشد و پرورش روانی هر چه بهتر آنها کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه، بازقندی از حضور فرزندان در زندگی مشترک، به عنوان عامل شور و نشاط در خانواده یاد کرد و گفت: وجود خواهر و برادر برای فرزند بسیار مؤثر است. فرزندان با داشتن خواهر و برادر علاوه بر اینکه، احساس تنهایی نمی‌کنند، در زندگی آینده حامی و پشتیبان یکدیگر نیز خواهند بود.

وی افزود: فرزندان دارای خواهر و برادر از رشد روانی عادی و طبیعی برخوردارند و از آنجا که، در کنار یکدیگر چالش‌های گوناگون را تجربه می‌کنند، با همکاری و همدلی سعی بر آن خواهند داشت که مشکل را حل کنند. لذا، توانایی مهارت حل مسأله را فرا خواهند گرفت. در نتیجه، چند فرزند‌ها نسبت به تک فرزند‌ها در زندگی آینده، قدرت حل مسأله در چالش‌های زندگی و تحمل و ظرفیت بالاتری خواهند داشت.

بازقندی در ارتباط با شیوه فرزند پروری خود نیز گفت: برای اینکه فرزندانم در مسیر صحیح قرار گیرند، همیشه سعی می‌کنم، ذکر و یاد خدا را در تمامی مراحل زندگی به آنها یادآوری کنم. همچنین، رعایت اصول اخلاقی مهم‌ترین نکته‌ای است، که همه فرزندان باید آن را رعایت کنند. رعایت این اصول اخلاقی شامل احترام به یکدیگر، ابراز محبت و رأفت، صبوری در مقابل مشکلات زندگی اعم از تحصیلی، مالی و... و نیز رعایت سایر موضوعات و مسائل اخلاقی است.

کارشناس پرستاری بیمارستان امام رضا (ع)، دغدغه‌های اقتصادی را عامل اصلی بی انگیزگی زوجین برای فرزندآوری عنوان کرد و افزود: در جامعه فعلی، که مردم با مشکلات اقتصادی روبرو هستند، زوجین برای فرزندان خود آینده مبهمی را متصور می‌شوند و لذا با توجه به این شرایط، انگیزه فرزند آوری در آنها کاهش یافته است. برای همه پدر و مادر‌ها داشتن فرزند، همیشه خوب و دوست داشتنی است، اما با توجه به شرایط اقتصادی امروز، چند فرزندی با مشکلاتی همراه خواهد بود، لذا با کاهش دغدغه‌های زندگی همچون رشد اقتصادی و ثبات شغلی، زوجین انگیزه برای فرزندآوری را خواهند داشت.

وی در عین حال تاکید کرد: پدر و مادر به یمن برکت وجود فرزندان مورد توجه خداوند قرار می‌گیرند، لذا والدین به دلیل وجود فرزندان، علاوه بر اینکه، از بسیاری بلایا و گرفتاری ها، مصون خواهند ماند، امید به زندگی نیز در آنها افزایش می‌یابد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.