به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه، بازقندی از حضور فرزندان در زندگی مشترک، به عنوان عامل شور و نشاط در خانواده یاد کرد و گفت: وجود خواهر و برادر برای فرزند بسیار مؤثر است. فرزندان با داشتن خواهر و برادر علاوه بر اینکه، احساس تنهایی نمیکنند، در زندگی آینده حامی و پشتیبان یکدیگر نیز خواهند بود.
وی افزود: فرزندان دارای خواهر و برادر از رشد روانی عادی و طبیعی برخوردارند و از آنجا که، در کنار یکدیگر چالشهای گوناگون را تجربه میکنند، با همکاری و همدلی سعی بر آن خواهند داشت که مشکل را حل کنند. لذا، توانایی مهارت حل مسأله را فرا خواهند گرفت. در نتیجه، چند فرزندها نسبت به تک فرزندها در زندگی آینده، قدرت حل مسأله در چالشهای زندگی و تحمل و ظرفیت بالاتری خواهند داشت.
بازقندی در ارتباط با شیوه فرزند پروری خود نیز گفت: برای اینکه فرزندانم در مسیر صحیح قرار گیرند، همیشه سعی میکنم، ذکر و یاد خدا را در تمامی مراحل زندگی به آنها یادآوری کنم. همچنین، رعایت اصول اخلاقی مهمترین نکتهای است، که همه فرزندان باید آن را رعایت کنند. رعایت این اصول اخلاقی شامل احترام به یکدیگر، ابراز محبت و رأفت، صبوری در مقابل مشکلات زندگی اعم از تحصیلی، مالی و... و نیز رعایت سایر موضوعات و مسائل اخلاقی است.
کارشناس پرستاری بیمارستان امام رضا (ع)، دغدغههای اقتصادی را عامل اصلی بی انگیزگی زوجین برای فرزندآوری عنوان کرد و افزود: در جامعه فعلی، که مردم با مشکلات اقتصادی روبرو هستند، زوجین برای فرزندان خود آینده مبهمی را متصور میشوند و لذا با توجه به این شرایط، انگیزه فرزند آوری در آنها کاهش یافته است. برای همه پدر و مادرها داشتن فرزند، همیشه خوب و دوست داشتنی است، اما با توجه به شرایط اقتصادی امروز، چند فرزندی با مشکلاتی همراه خواهد بود، لذا با کاهش دغدغههای زندگی همچون رشد اقتصادی و ثبات شغلی، زوجین انگیزه برای فرزندآوری را خواهند داشت.
وی در عین حال تاکید کرد: پدر و مادر به یمن برکت وجود فرزندان مورد توجه خداوند قرار میگیرند، لذا والدین به دلیل وجود فرزندان، علاوه بر اینکه، از بسیاری بلایا و گرفتاری ها، مصون خواهند ماند، امید به زندگی نیز در آنها افزایش مییابد.