آثار روانی نگاه ابزاری در استخدام خانم‌ها | خلأ امنیت روانی در محیط کار به پله نخست استخدام یا همان آگهی جذب رسیده است پیگیری لایحه الحاق ایران به سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی «مهربانو»؛ پویش مهربانی و ایثار با اهدای خون بانوان تربیت با تئاتر | «رستن»، نمایشی زنانه در جستجوی حقیقت شانزدهمین نشست سالانه «روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان» | حکیم: جهان باید مانع جنایت‌های رژیم صهیونیستی شود در پیاده‌روی اربعین، مهمانی آداب‌دان باشیم از آن استقبال سرد تا این جاودانگی محض! نایب‌قهرمانی بانوان خراسانی در والیبال‌نشسته قهرمانی کشور نرمش‌هایی برای کمردرد‌های عصبی خاطره انگیز مثل خیابان یازدهم شرقی سعادت آباد یکی داستان است پر آب چشم گاهی خریدار حال هم باشیم بانوانی که روز‌های ملتهب جنگ تحمیلی را پوشش خبری دادند هیچ روزمان شبیه دیروز نیست استکان‌های نقره‌ای که دست به‌دست شد نقش مؤثر رسانه «شهربانو» در روایت بانوان شهر مشهد + فیلم حجاب‌استایل‌ها؛ تهدیدی برای پوشش اصیل اربعین درخشش والیبالیست مشهدی در حوالی هیمالیا! طوبی خانم، گنجینه صبر و عاشقی به مناسبت سالروز درگذشت مادر رهبر معظم انقلاب | خاطره مقام معظم رهبری از مادرشان
سرخط خبرها
خانم پرستار مشهدی از تجربه‌ شیرین مادر چهار فرزند بودن می‌گوید

خانم پرستار مشهدی از تجربه‌ شیرین مادر چهار فرزند بودن می‌گوید

  • کد خبر: ۲۲۹۲۷۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸
پرستار بیهوشی شاغل در اتاق عمل زنان بیمارستان امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به حضور نشاط آفرین ۴ فرزند در زندگی مشترک با همسرش گفت: تَعدّد فرزندان می‌تواند به رشد و پرورش روانی هر چه بهتر آنها کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه، بازقندی از حضور فرزندان در زندگی مشترک، به عنوان عامل شور و نشاط در خانواده یاد کرد و گفت: وجود خواهر و برادر برای فرزند بسیار مؤثر است. فرزندان با داشتن خواهر و برادر علاوه بر اینکه، احساس تنهایی نمی‌کنند، در زندگی آینده حامی و پشتیبان یکدیگر نیز خواهند بود.

وی افزود: فرزندان دارای خواهر و برادر از رشد روانی عادی و طبیعی برخوردارند و از آنجا که، در کنار یکدیگر چالش‌های گوناگون را تجربه می‌کنند، با همکاری و همدلی سعی بر آن خواهند داشت که مشکل را حل کنند. لذا، توانایی مهارت حل مسأله را فرا خواهند گرفت. در نتیجه، چند فرزند‌ها نسبت به تک فرزند‌ها در زندگی آینده، قدرت حل مسأله در چالش‌های زندگی و تحمل و ظرفیت بالاتری خواهند داشت.

بازقندی در ارتباط با شیوه فرزند پروری خود نیز گفت: برای اینکه فرزندانم در مسیر صحیح قرار گیرند، همیشه سعی می‌کنم، ذکر و یاد خدا را در تمامی مراحل زندگی به آنها یادآوری کنم. همچنین، رعایت اصول اخلاقی مهم‌ترین نکته‌ای است، که همه فرزندان باید آن را رعایت کنند. رعایت این اصول اخلاقی شامل احترام به یکدیگر، ابراز محبت و رأفت، صبوری در مقابل مشکلات زندگی اعم از تحصیلی، مالی و... و نیز رعایت سایر موضوعات و مسائل اخلاقی است.

کارشناس پرستاری بیمارستان امام رضا (ع)، دغدغه‌های اقتصادی را عامل اصلی بی انگیزگی زوجین برای فرزندآوری عنوان کرد و افزود: در جامعه فعلی، که مردم با مشکلات اقتصادی روبرو هستند، زوجین برای فرزندان خود آینده مبهمی را متصور می‌شوند و لذا با توجه به این شرایط، انگیزه فرزند آوری در آنها کاهش یافته است. برای همه پدر و مادر‌ها داشتن فرزند، همیشه خوب و دوست داشتنی است، اما با توجه به شرایط اقتصادی امروز، چند فرزندی با مشکلاتی همراه خواهد بود، لذا با کاهش دغدغه‌های زندگی همچون رشد اقتصادی و ثبات شغلی، زوجین انگیزه برای فرزندآوری را خواهند داشت.

وی در عین حال تاکید کرد: پدر و مادر به یمن برکت وجود فرزندان مورد توجه خداوند قرار می‌گیرند، لذا والدین به دلیل وجود فرزندان، علاوه بر اینکه، از بسیاری بلایا و گرفتاری ها، مصون خواهند ماند، امید به زندگی نیز در آنها افزایش می‌یابد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.