مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
مراقب این ماده سرطان زا در لوازم آرایشی باشید

مراقب این ماده سرطان زا در لوازم آرایشی باشید

  • کد خبر: ۲۹۳۵۴۲
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
خبر نگران‌کننده‌ای برای افرادی که از کرم‌های ضد جوش حاوی بنزوئیل پروکسید استفاده می‌کنند: محققان ماده‌ای به نام بنزن را که یک ماده سرطان‌زای شناخته شده است، در بسیاری از این محصولات پیدا کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، این موضوع نگران‌کننده است، زیرا بنزوئیل پروکسید یکی از ترکیبات رایج در درمان جوش بوده و محصولات حاوی آن به‌راحتی در داروخانه‌ها در دسترس افراد قرار می‌گیرد. اگرچه در حال حاضر ارتباط مستقیمی بین استفاده از این محصولات و ابتلا به سرطان به اثبات نرسیده، اما احتیاط شرط عقل است.

برای کاهش ریسک سرطان احتمالی توصیه می‌شود

جایگزین‌های ضد جوش: با مشورت پزشک، سراغ محصولاتی بروید که حاوی ترکیبات ضد جوش ایمن‌تری مانند اسید سالیسیلیک یا آداپالن باشند.

نگهداری در یخچال: این محصولات را برای کاهش سرعت تجزیه بنزوئیل پروکسید به بنزن، در یخچال نگهداری کنید.

دور از گرما نگه‌شان دارید: هرگز کرم‌های ضد جوش حاوی بنزوئیل پروکسید را در معرض گرما، مانند داخل خودرو یا حمام، قرار ندهید.

بااین‌حال این موضوع را در نظر داشته باشید که تحقیقات بیشتری در این زمینه موردنیاز است.

منتظر توصیه‌های سازمان غذا و دارو در مورد مصرف این محصولات باشید.

این کشف جدید، لزوم توجه به ترکیبات محصولات بهداشتی و آرایشی را یادآور می‌شود. با کمی احتیاط و آگاهی، می‌توانید از سلامت پوست خود محافظت کنید.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.