آیا حضرت فاطمه معصومه (س) شهید شدند؟ درباره فیلم «اخت الرضا» | روایت سینمایی سفر بانوی کرامت، حضرت فاطمه معصومه (س) از مدینه تا قم + زمان پخش روایت تصویری از آینده ایران دختران کشور؛ محور برگزاری رویداد «کمیکستان» خانه‌داری | چرا پوره سیب‌زمینی، چسبنده و لاستیکی می‌شود؟ درباره اجرای مهارت «تفاهم بر سر تفاوت‌ها» در زندگی مشترک چه می‌دانید؟ سرمربی جدید تیم هندبال بانوان استقلال چه کسی است؟ بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ - ناگویا | تیم ملی کبدی زنان ایران مقابل ژاپن به برتری رسید دو سوم مبتلایان به آلزایمر را زنان تشکیل می‌دهند طرز تهیه دلمه برگ مو در خانه + فیلم «در غم بانوی بهشت» | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شب وفات حضرت معصومه (س) ضرغامی: از وضعیت بی‌حجابی و ولنگاری جامعه رنج می‌برم خدمت‌رسانی ویژه اتوبوسرانی مشهد برای دانش‌آموزان دختر همزمان با بازگشایی مدارس حضور بازیگر پرحاشیه در شبکه نمایش خانگی زنان ایرانی چگونه میدان را به زندگی پیوند زدند؟ | شهر باید خودش را با زن واقعی تطبیق دهد ماجرای تولد دختر عجول گلبهاری در آمبولانس چیست؟ پتوس یکی از مقاوم‌ترین و محبوب‌ترین گیاهان آپارتمانی است | آشنایی با نحوه نگهداری آشپزی | فقط با ۳ ماده غذایی، تارت سیب زمینی و پیاز را درست کنید + طرز تهیه ضرورت شناخت دقیق و داده‌محور مسائل زنان و خانواده | فعالیت بیش از هزار زن قاضی در کشور قضاوت بانوان داور ایرانی در مسابقات هندبال بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا نفرین خودخواسته؛ وقتی خودمان نسلمان را منقرض می‌کنیم!
سرخط خبرها
۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است

۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است

  • کد خبر: ۲۹۸۴۸۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
به گفته معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(س)، ۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صدیقه شاکری در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح جزئیات برگزاری همایش ملی کتاب سال بانوان اشاره کرد و گفت: در مجموع ۸۶۶ اثر به دبیرخانه چهارمین همایش ملی کتاب سال حوزه ارسال شده که ۳۱ اثر در سایت ثبت نشده بود و با توجه به اتمام مهلت ارسال آثار، از ارزیابی خارج شد.

وی افزود: در نهایت ۸۳۵ اثر پذیرفته و وارد مرحله ارزیابی شده که از این تعداد ۳۹۱ کتاب، ۵۸ رساله علمی و ۳۸۶ مقاله علمی پژوهشی است.

معاون پژوهش جامعه الزهرا (س) از رشد قابل توجه تعداد آثار ارسالی نسبت به همایش سوم خبر داد و گفت: در سومین همایش کتاب سال بانوان ۱۷۰ کتاب، ۲۵ رساله علمی و ۸۳ مقاله ارسال شده بود.

وی افزود: با توجه به اینکه محور ویژه زن و خانواده در فراخوان این همایش وجود داشت و در این قسمت آقایان هم می‌توانستند شرکت کنند، بنابراین ۲۰ آقا و ۳۲۸ خانم در این بخش به ارسال آثار پرداختند.

شاکری با اشاره به تقسیم‌بندی شرکت کنندگان به حوزوی و دانشگاهی و نوع مدرک آنها گفت: شرکت‌کنندگان حوزوی این همایش در حال تحصیل ۱۱۳ نفر و فارغ‌التحصیلان حوزوی ۱۲۹ نفر هستند و از نظر مدرک تحصیلی نیز طلاب سطح دو ۵۸ نفر، طلاب سطح سه ۱۰۸ نفر و سطح چهار ۷۶ نفر هستند.

وی افزود: شرکت کنندگان در حال تحصیل غیرحوزوی ۷۲ نفر و فارغ التحصیل غیرحوزوی ۱۹۵ نفر هستند که از نظر مدرک تحصیلی، دارندگان دکتری ۱۷۴ نفر، کارشناسی ارشد ۶۱ نفر، کارشناسی ۲۸ نفر و کاردانی ۴ نفر هستند.

معاون پژوهش جامعه الزهرا (س) اظهار کرد: در این همایش ۲۸ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شد که آثار دارای رتبه اول ۷ اثر، شایسته تقدیر ۱۶ اثر و شایسته تحسین ۵ اثر است.

به گفته وی، مراسم اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان ۶ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۹ تا ۱۲ در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.