مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
ایجاد کتابخانه‌ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه‌هفتادی

ایجاد کتابخانه‌ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه‌هفتادی

  • کد خبر: ۳۰۰۰۱۳
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
«زهرا دانش» دختری دهه‌هفتادی و بلوچ است که برای کودکان منطقه زندگی خود، کتابخانه‌ای ایجاد کرده است که در حال حاضر سه هزار جلد کتاب دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا دانش دختری دهه هفتادی و بلوچ برای کودکان منطقه زندگی خود کتابخانه‌ای ایجاد کرده است که در حال حاضر سه هزار جلد کتاب دارد.

یکی از سرگرمی‌های لذتبخش او هنگامی که دانشجوی دانشگاه زاهدان بود، مراجعه به کتاب‌فروشی و کتابخانه دانشگاه بود.

دانش با اشاره به اینکه مطالعات من در آن مقطع بیشتر در مورد کتاب‌های علمی مثل کیهان‌شناسی و علم فیزیک بود و در کنار آن آثاری همچون شازده کوچولو و یا دیگر آثار ادبی را مطالعه می‌کردم، ادامه می‌دهد: در کنار این آثار کتاب‌هایی در حوزه توسعه فردی و روان‌شناسی هم مطالعه می‌کردم آن هم در جایی که به کتاب دسترسی نداشتم برای همین از طریق فضای مجازی پی‌دی‌اف این آثار را می‌گرفتم و می‌خواندم.

ایجاد کتابخانه ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه هفتادی

او با بیان اینکه به پدرم گفتم دوست دارم چه کاری برای بچه‌های روستا انجام دهم، اضافه می‌کند: خوشبختانه ایشان با ایده‌ام موافق بود. از طرفی در خانه روستایی که داریم و به نوعی خانه‌باغ است اتاقی داریم که مجزاست و البته نیاز به تعمیر داشت.

دانش می‌گوید: تصمیم گرفتم همان مکان را تعمیر کنم و بعد آن را تبدیل به کتابخانه‌ای بکنم و در کنار ایجاد کتابخانه با افرادی ارتباط بگیرم که وجودشان می‌تواند برای بچه‌ها هم الگو باشد و هم مسیر کارم را هموار کند.

این دختر دهه هفتادی بلوچ می‌افزاید: پدرم اتاق ۲۱ متری را در اختیار من قرار داد و من دست به کار شدم. پیش از هر کاری از چند نفری که می‌دانستم دستی در این گونه کار‌ها دارند مشورت گرفتم.

او با بیان اینکه من به دنبال ایجاد کتابخانه بودم، اما بیشتر از ایجاد کتابخانه که کتاب به دست بچه‌ها بدهد دنبال مکانی بودم که بیش از این به بچه‌ها خدمت بدهد، دلم می‌خواست یک مرکز پویا و فعال در روستا برای بچه‌ها ایجاد شود، تاکید می‌کند:، چون تا پیش از آن در روستا صحبتی از کتابخانه نبود برای همین بچه‌ها به محض اینکه شنیدند قرار است اتاقی تبدیل به کتابخانه بشود خودشان را به خانه ما می‌رساندند و اصولاً کاری که من شروع کرده بودم برای بچه‌ها و حتی برای بزرگسالان جلب توجه کرد و پس از آن هم پرسش‌های بچه‌ها بود که شروع می‌شد.

ایجاد کتابخانه ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه هفتادی

دانش تصریح می‌کند: نخستین کتاب‌هایی که به دست بنده رسید بسته ۱۰۰ تایی کتاب‌های کودک و نوجوان از طرف عبدالقادر بلوچ یکی از فعالان ترویج کتاب در بلوچستان بود. کاری که من در آن مقطع یعنی در ۲۲ سالگی سراغ آن رفته بودم کاری بود که شاید به واسطه دختر بودن بنده برای بعضی‌ها کاری محال به نظر می‌رسید، چون قرار بود من یک مکان فرهنگی در روستا ایجاد کنم که پیش از آن نبود.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.