آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟ به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی | ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان مادر بودن، یک سپر بیولوژیکی در برابر سکته مغزی و آسیب عروقی مغز ناهید کیانی مسافر قطعی بازی‌های آسیایی ناگویا شد مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟
سرخط خبرها
ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

  • کد خبر: ۳۰۰۷۳۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند که از آن به عنوان پدیده طبیعی «پا‌های مادری» یاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند. بسیاری از زنان در دوران بارداری ورم پا، افتادگی قوس پا، تغییر در نحوه راه رفتن، و حتی تغییر در سایز کفش خود را تجربه می‌کنند، که در کل به نام پدیده «پا‌های مادری» مشهور است.

وزن اضافی و تغییرات هورمونی مرتبط با بارداری، به‌ویژه ترشح هورمون رلاکسین، می‌تواند باعث افتادگی قوس پا شود، که به تغییر سایز پا می‌انجامد. زنان بعضا می‌گویند که سایز کفش‌شان حتی تا دو سایز افزایش پیدا کرده است.

ورم پا‌ها به‌ویژه در سه‌ماهه سوم بارداری به دلیل افزایش سطح خون و مایعات و همچنین فشار ناشی از رشد رحم بر روی رگ‌های پا‌ها معمول است. این می‌تواند باعث تجمع مایعات در پا‌ها و قوزک‌ها شود که به ورم حفره‌ای منجر می‌شود، که حالتی است که با فشار آوردن روی پوست، فرورفتگی ایجاد می‌شود.

همچنین، تغییر در مرکز ثقل بدن زن به دلیل سازگاری بدن با بارداری نیز می‌تواند نحوه راه رفتن او را تغییر دهد. با حرکت شکم رو به جلو و به دور از مرکز بدن، زنان اغلب فشار بیشتری به سمت جلوی پا‌های خود منتقل می‌کنند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.