ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
مرحومه دباغ الگوی بانوی مسلمان مقاوم است

مرحومه دباغ الگوی بانوی مسلمان مقاوم است

  • کد خبر: ۳۰۱۱۸۶
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
عضو هیئت‌علمی دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه مرضیه حدیدچی الگوی بانوی مسلمان مقاوم است، گفت: مرحومه دباغ، مفهوم دیگری از زن را به ما نشان می‌دهد و باید شیوه زندگی ایشان تکثیر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهجت قاسمی در آیین گشایش کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) که در تالار وحدت برگزار شد، اظهار داشت: آشنایی من با خانم دباغ خیلی دیرباز نیست و هفت،هشت سالی بود با ایشان آشنا بودم و با هم دوست صمیمی شدیم و ارتباط‌ها ادامه پیدا کرد. برای من سعادت بزرگی بود و وقتی متوجه شدند همسر شهید شهریاری هستم، خیلی صمیمی‌تر شدیم.

وی افزود: ارتباط‌ها ادامه پیدا کرد تا اینکه در روستایی که به خاطر بیماری در خارج از تهران ساکن بودند از من دعوت کردند و گپ و گفتی داشتیم و همیشه در ذهن من خانم دباغ یک اسوه و یک الگو برای زن ایرانی بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی و همسر شهید مجید شهریاری شهید هسته‌ای کشورمان گفت: خاطراتی برای من گفتند؛ یک زن چقدر می‌تواند بزرگ، مقاوم و الگو باشد؛ نسل جوان باید ایشان را بشناسند. مرحومه دباغ، مفهوم دیگری از زن را به ما نشان می‌دهد و باید شیوه زندگی ایشان تکثیر شود.

وی افزود: خانم دباغ در کمک به افراد نیازمند به ویژه در تأمین جهیزیه خانواده‌ها بسیار فعال بود. من می‌دانستم که برای فقرا جهیزیه تهیه می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.