مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
راه نجات از طلاق‌  زودهنگام

راه نجات از طلاق‌ زودهنگام

  • کد خبر: ۳۰۴۰۹۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
یکی از عواملی که احتمال طلاق را در سال اول افزایش خواهد داد، آشنا نبودن زوجین به مهارت‌های حل مساله است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متاسفانه در سال‌های اخیر عمر زندگی‌های مشترک روند نزولی یافته و بسیاری از زوجین در همان سال‌های ابتدایی زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند.

در گذشته طلاق امری زشت و ناپسند تلقی می‌شد و زوجین با مشکلات فراوانی که داشتند، زندگی مشترک خود را به هم نمی‌زدند تا دید دیگران به آنها عوض نشود، اما امروزه با تغییر نگرش جامعه نسبت به امر طلاق زوجین با ظهور اختلافات اولیه به جدایی و طلاق فکر می‌کنند.

عوامل تاثیرگذار در طلاق زودهنگام

حل نکردن بحران هویت و رسیدن به تعریف مشخص از خود یکی از مهمترین علت‌های طلاق زودهنگام است که ریشه در دوران قبل از ازدواج دارد. فردی که شناخت کافی از خود به دست نیاورده و نمی‌تواند تکلیفش را با دیگران مشخص کند و آمادگی تشکیل زندگی مشترک را ندارد اگر وارد چنین تعهدی شود سریعا با وجود مشکلات کوچک تن به طلاق می‌دهد، زیرا این فرد هویت مستقلی از خود ندارد و به دیگران اجازۀ دخالت در روابط خود را می‌دهد.

یکی از عواملی که احتمال طلاق را در سال اول افزایش خواهد داد، آشنا نبودن زوجین به مهارت‌های حل مساله و برقراری ارتباط و مهارت‌های فردی، گفت‌و‌گو، گوش کردن، همدلی، صبر، گذشت، تاب آوری، مسئولیت پذیری و تعهد و مدیریت هیجان‌ها به خصوص خشم است. افراد در دوران مجردی و با گذشت زمان باید این مهارت‌ها را یاد بگیرند.

یکی از علت‌های مهمی که منجر به طلاق زوجین می‌شود، عدم شناخت و آگاهی کافی از خصوصیات، ویژگی‌های طرف مقابل است. زوجین در زندگی مشترک باید از نظر ظاهر و آراستگی، اخلاقی، مذهبی، سطح در آمد، رفاه، پیشرفت و… تفاهم داشته باشند. عدم تفاهم زوجین سبب طلاق می شود.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.