ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران دختران خراسان رضوی در مسابقات آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال درخشیدند سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی برگزاری زودهنگام لیگ فوتبال بانوان با حضور ۱۰ تیم اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ با شعار «مادران، معمار فرهنگ» ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید» زایمان در آب، یک روش سالم و بی‌خطر برای مادر و جنین روایتی زنانه با «نان سال‌های جنگ» نگرانی والدین از افزایش هزینه‌های مهدکودک‌ها در سال‌های اخیر تأمین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان‌پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه‌ شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی کشورمان روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه
سرخط خبرها
راه نجات از طلاق‌  زودهنگام

راه نجات از طلاق‌ زودهنگام

  • کد خبر: ۳۰۴۰۹۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
یکی از عواملی که احتمال طلاق را در سال اول افزایش خواهد داد، آشنا نبودن زوجین به مهارت‌های حل مساله است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متاسفانه در سال‌های اخیر عمر زندگی‌های مشترک روند نزولی یافته و بسیاری از زوجین در همان سال‌های ابتدایی زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند.

در گذشته طلاق امری زشت و ناپسند تلقی می‌شد و زوجین با مشکلات فراوانی که داشتند، زندگی مشترک خود را به هم نمی‌زدند تا دید دیگران به آنها عوض نشود، اما امروزه با تغییر نگرش جامعه نسبت به امر طلاق زوجین با ظهور اختلافات اولیه به جدایی و طلاق فکر می‌کنند.

عوامل تاثیرگذار در طلاق زودهنگام

حل نکردن بحران هویت و رسیدن به تعریف مشخص از خود یکی از مهمترین علت‌های طلاق زودهنگام است که ریشه در دوران قبل از ازدواج دارد. فردی که شناخت کافی از خود به دست نیاورده و نمی‌تواند تکلیفش را با دیگران مشخص کند و آمادگی تشکیل زندگی مشترک را ندارد اگر وارد چنین تعهدی شود سریعا با وجود مشکلات کوچک تن به طلاق می‌دهد، زیرا این فرد هویت مستقلی از خود ندارد و به دیگران اجازۀ دخالت در روابط خود را می‌دهد.

یکی از عواملی که احتمال طلاق را در سال اول افزایش خواهد داد، آشنا نبودن زوجین به مهارت‌های حل مساله و برقراری ارتباط و مهارت‌های فردی، گفت‌و‌گو، گوش کردن، همدلی، صبر، گذشت، تاب آوری، مسئولیت پذیری و تعهد و مدیریت هیجان‌ها به خصوص خشم است. افراد در دوران مجردی و با گذشت زمان باید این مهارت‌ها را یاد بگیرند.

یکی از علت‌های مهمی که منجر به طلاق زوجین می‌شود، عدم شناخت و آگاهی کافی از خصوصیات، ویژگی‌های طرف مقابل است. زوجین در زندگی مشترک باید از نظر ظاهر و آراستگی، اخلاقی، مذهبی، سطح در آمد، رفاه، پیشرفت و… تفاهم داشته باشند. عدم تفاهم زوجین سبب طلاق می شود.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.