غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک خانه‌داری | چگونه با فر، گردوی پوست سبز را خشک کنیم؟
سرخط خبرها
بهروزآذر: برای عبور از بحران‌ها باید از توانمندی زنان استفاده حداکثری کرد

بهروزآذر: برای عبور از بحران‌ها باید از توانمندی زنان استفاده حداکثری کرد

  • کد خبر: ۳۰۴۸۷۶
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای عبور از بحران‌ها باید از روش‌های نوین، بازارهای جدید و اصولی نظیر عدالت، شفافیت و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود به ویژه توانمندی‌های زنان به عنوان نیمی از سرمایه‌های فکری جامعه بهره گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر روز سه شنبه در نهمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال که با محوریت بررسی نقش مدیران جهادی و ارزش‌آفرین در اقتصاد کشور برگزار شد، به چالش‌های پیش روی خانواده و جامعه پرداخت.

وی با اشاره به تغییرات ناشی از فناوری، شهرنشینی، بحران‌های زیست‌محیطی و اقلیمی، تأکید کرد: این ابرچالش‌ها بنیان خانواده را تهدید می‌کند و برای مقابله با آنها به راه‌حل‌های نوآورانه و جامع نیازمندیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تحریم‌های ناعادلانه و تأثیر آن بر مسیر توسعه اقتصادی کشور اظهار داشت: برای عبور از بحران‌ها باید از روش‌های نوین، بازار‌های جدید و اصولی نظیر عدالت، شفافیت و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود به ویژه توانمندی‌های زنان به عنوان نیمی از سرمایه‌های فکری جامعه بهره گرفت.

بهروزآذر با تأکید بر ضرورت بازنگری در مدل‌های کسب‌وکار افزود: زمان تغییر فرا رسیده است، مدل‌های کسب‌وکار باید طوری طراحی شود که آثار مخرب اجتماعی و فرهنگی نداشته باشد.

وی یادآورشد: مدل ارزش مشترک، که در آن ارزش‌های اقتصادی و اجتماعی هم‌زمان مورد توجه قرار می‌گیرند، می‌تواند یکی از این رویکرد‌ها باشد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پایان سخنان خود مدیران و صنعتگران را به پیاده‌سازی این مدل‌ها در کسب‌وکار‌ها دعوت کرد و گفت: شما بهترین نیرو‌ها برای راهبری تحولات، نوآوری‌ها و ارائه راهکار‌های فراگیر مبتنی بر ارزش‌های اجتماعی مشترک هستید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.