کاهش ۹ درصدی آمار طلاق در خراسان شمالی نقش مادران در تربیت نسل منتظر لزوم ارتقای قدرت خلاقیت کودکان در مدارس روایت زهرا داوودنژاد از بازی در نقش مادر دکتر بهاروند، دانشمند ایرانی، در سریال «ذهن زیبا» هزینه مهدکودک به مادران شاغل پرداخت می‌شود | بخش خصوصی از قانون دورکاری والدین در تعطیلی مدارس پیروی نمی‌کند روایت مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا از فعالیت در حوزه داوری افزایش تعداد زنان کارآفرین کشور در زمینه فناوری و اقتصاد دیجیتال آسیب‌های نگهداری از حیوانات خانگی برای خانواده عنوان «نایب‌رئیس کمیته توسعه راگبی آسیا» به یک زن ایرانی رسید مروری بر نقش آفرینی زنان در دفاع مقدس حریفان ایران در لیگ والیبال قهرمانان زنان آسیا مشخص شدند نگاهی به نماد‌ها و وجوه فطری بازیگری لیلا حاتمی ۲۰ درصد زنان سرپرست خانوار به علت فوت همسر در تصادف، تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدرضا خالقی شیرزاده یائسگی زودرس، عامل مهم افزایش خطر دیابت در زنان کمتر از ۴۰ سال سهم ۱۰ درصدی مدیریت زنان کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم احتمال ۶۲ درصدی ابتلا به سرطان‌های پوست و خون در افراد دارای خالکوبی
سرخط خبرها
بهروزآذر: برای عبور از بحران‌ها باید از توانمندی زنان استفاده حداکثری کرد

بهروزآذر: برای عبور از بحران‌ها باید از توانمندی زنان استفاده حداکثری کرد

  • کد خبر: ۳۰۴۸۷۶
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای عبور از بحران‌ها باید از روش‌های نوین، بازارهای جدید و اصولی نظیر عدالت، شفافیت و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود به ویژه توانمندی‌های زنان به عنوان نیمی از سرمایه‌های فکری جامعه بهره گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر روز سه شنبه در نهمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال که با محوریت بررسی نقش مدیران جهادی و ارزش‌آفرین در اقتصاد کشور برگزار شد، به چالش‌های پیش روی خانواده و جامعه پرداخت.

وی با اشاره به تغییرات ناشی از فناوری، شهرنشینی، بحران‌های زیست‌محیطی و اقلیمی، تأکید کرد: این ابرچالش‌ها بنیان خانواده را تهدید می‌کند و برای مقابله با آنها به راه‌حل‌های نوآورانه و جامع نیازمندیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تحریم‌های ناعادلانه و تأثیر آن بر مسیر توسعه اقتصادی کشور اظهار داشت: برای عبور از بحران‌ها باید از روش‌های نوین، بازار‌های جدید و اصولی نظیر عدالت، شفافیت و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود به ویژه توانمندی‌های زنان به عنوان نیمی از سرمایه‌های فکری جامعه بهره گرفت.

بهروزآذر با تأکید بر ضرورت بازنگری در مدل‌های کسب‌وکار افزود: زمان تغییر فرا رسیده است، مدل‌های کسب‌وکار باید طوری طراحی شود که آثار مخرب اجتماعی و فرهنگی نداشته باشد.

وی یادآورشد: مدل ارزش مشترک، که در آن ارزش‌های اقتصادی و اجتماعی هم‌زمان مورد توجه قرار می‌گیرند، می‌تواند یکی از این رویکرد‌ها باشد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پایان سخنان خود مدیران و صنعتگران را به پیاده‌سازی این مدل‌ها در کسب‌وکار‌ها دعوت کرد و گفت: شما بهترین نیرو‌ها برای راهبری تحولات، نوآوری‌ها و ارائه راهکار‌های فراگیر مبتنی بر ارزش‌های اجتماعی مشترک هستید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.