الهام گرفتن بانوی کارگردان سینما از قرآن کریم در تولید فیلم‌های سینمایی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد علی سروری گام‌های استوار مادران مشهدی در راهپیمایی روز قدس | مقاومت در سایه اشک‌ها و لبخند‌ها تعداد مشمولان دریافت کمک هزینه ویژه مادران باردار و کودکان زیر ۲ سال اعلام شد کاهش تعداد سکه در مهریه در دستور کار کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس آغاز رقابت دوستانه بانوان فوتسالیست در مرحله نهایی جام رمضان۱۴۰۴ تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان ایران از رقابت‌های کاپ آسیا حذف شد لزوم افزایش تاب‌آوری ورزش زنان در حوزه قهرمانی ارتقای کیفیت روابط بین اعضای خانواده با مدیریت درست تعارضات خانوادگی دعوت از ۱۹ قایقران بانوان در رده سنی جوانان، زیر ۲۳ سال و بزرگسالان به اردوی تیم ملی لزوم مصرف روزانه یک عدد قرص آهن توسط مادران باردار از پایان ماه چهارم بارداری تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی محور‌های کلیدی برنامه هفتم توسعه در حوزه خانواده و ازدواج
سرخط خبرها
هویت زن مسلمان ایرانی امروز در جهان، الگوساز و تحول‌آفرین است

هویت زن مسلمان ایرانی امروز در جهان، الگوساز و تحول‌آفرین است

  • کد خبر: ۳۰۶۰۴۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بانوان ایران اسلامی نماد شجاعت، پاکدامنی و ایمان هستند، گفت: هویت زن مسلمان ایرانی امروز در جهان الگوساز و تحول‌آفرین است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد میدری در آیین افتتاحیه هفتمین المپیاد ملی ورزشی بانوان کارگر در انزلی اظهار کرد: این رویداد ورزشی به یاد گرامیداشت کارگران حادثه معدن طبس برگزار می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به موقعیت‌های اجتماعی زنان در عرصه‌های مختلف بیان کرد: بانوان امروز قهرمانان عرصه‌های ملی و بین‌المللی هستند و در آوردگاه‌های جهانی افتخارآفرینی می‌کنند.

وی با بیان اینکه بانوان ایران اسلامی نماد شجاعت، پاکدامنی و ایمان هستند، گفت: هویت زن مسلمان ایرانی امروز در جهان الگوساز و تحول‌آفرین است.

میدری با بیان اینکه بانوان می‌توانند الگوی تغییر باشند، افزود: در رفتارها، کنش‌ها و فعالیت‌های مختلف اجتماعی بانوان نقش فرهنگ‌سازی دارند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ناترازی‌ها و اهمیت بهینه مصرف انرژی در کشور بیان کرد: بانوان پرچم‌دار فرهنگ‌سازی مدیریت بهینه مصرف هستند و این مهم را می‌توانند در جامعه و خانواده نهادینه کنند.

وی با تاکید بر لزوم سازماندهی ورزش در صنایع بزرگ اضافه کرد: شرکت‌ها و صنایعی که دارای بیش از ۱۵۰ نیرو هستند باید ورزش را در آن مجموعه سازماندهی کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.