به گزارش شهرآرانیوز؛ زکیه عبداللهیان، گفت: بیست و یک سال پیش نیز نخستین دوره این همایش در ایام فرخنده میلاد حضرت زهرا (س)برگزار شد که اکنون البته با وقفه چندساله به سبب کرونا شانزدهمین دوره آن را برگزار میکنیم.
وی ادامه داد: همایش بینالمللی بانوان قرآنپژوه امسال میزبان ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور است که البته ما در جمع این بانوان، بانوان قهرمانی از غزه، لبنان و سوریه را نیز مشاهده میکنیم.
دبیر شانزدهمین همایش بینالمللی بانوان قرآنپژوه با توجه به جایگاه زن در اجتماع و خانواده گفت: زنان مسلمان ایران با تأسی از زنان برجسته اسلام همچون خدیجه کبری، فاطمه زهرا(س)، فاطمه بنت اسد و حضرت زینب (س) نقش خود را به بهترین شکل در امور محوله به انجام رساندند و علاوه بر امور خانه و خانواده، به مدارج عالی علمی، دینی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نیز دست پیدا کردند.
وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی درخشش زنان مسلمان در کنار همه امور در حوزههای قرآنی را شاهد هستیم هرچند که این روند پیشرفت و درخشش آنها با چالشهایی همراه بوده است که به چند نکته از آنها اشاره میکنم که ازجمله مهمترین آنها مبانی فرهنگی است که شاید اجازه ندهد زنان در عرصه اجتماعی از ظرفیتهای خود استفاده کنند.
عبداللهیان گفت: براساس این تفکر شاهد هستیم که زنان ولو با دارا بودن تفکر مترقی قرآنی در عرصههای مدیریت به حاشیه رانده میشوند در حالی که باید از این ظرفیتها حتی در پست و مناصب مختلف استفاده کرد.
وی ادامه داد: زنان قرآنی با داشتن ظرفیت و قابلیتهای مدیریتی در مناصب و عرصههای مدیریت فرهنگی به خدمت گمارده شوند. نکته دیگر اینکه حمایت مالی و بودجهای از آنها در اولویت باید قرار گیرد تا طرحها و ایدههای ایشان به منصه ظهور رسیده و تحقق پیدا کند.
منبع: مهر