مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
حضور ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه سال ۱۴۰۳

حضور ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۰۷۴۵۹
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
به گفته دبیر همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه در ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در این همایش حضور دارند که در میان آنها بانوان قهرمانی از غزه، لبنان و سوریه نیز حضور دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زکیه عبداللهیان، گفت: بیست‌ و یک سال پیش نیز نخستین دوره این همایش در ایام فرخنده میلاد حضرت زهرا (س)برگزار شد که اکنون البته با وقفه چندساله به سبب کرونا شانزدهمین دوره آن را برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه امسال میزبان ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور است که البته ما در جمع این بانوان، بانوان قهرمانی از غزه، لبنان و سوریه را نیز مشاهده می‌کنیم.

دبیر شانزدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه با توجه به جایگاه زن در اجتماع و خانواده گفت: زنان مسلمان ایران با تأسی از زنان برجسته اسلام همچون خدیجه کبری، فاطمه زهرا(س)، فاطمه بنت اسد و حضرت زینب (س) نقش خود را به بهترین شکل در امور محوله به انجام رساندند و علاوه بر امور خانه و خانواده، به مدارج عالی علمی، دینی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نیز دست پیدا کردند.

وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی درخشش زنان مسلمان در کنار همه امور در حوزه‌های قرآنی را شاهد هستیم هرچند که این روند پیشرفت و درخشش آن‎ها با چالش‌هایی همراه بوده است که به چند نکته از آنها اشاره می‌کنم که ازجمله مهمترین آنها مبانی فرهنگی است که شاید اجازه ندهد زنان در عرصه اجتماعی از ظرفیت‌های خود استفاده کنند.

عبداللهیان گفت: براساس این تفکر شاهد هستیم که زنان ولو با دارا بودن تفکر مترقی قرآنی در عرصه‌های مدیریت به حاشیه رانده می‌شوند در حالی که باید از این ظرفیت‌ها حتی در پست و مناصب مختلف استفاده کرد.

وی ادامه داد: زنان قرآنی با داشتن ظرفیت و قابلیت‌های مدیریتی در مناصب و عرصه‌های مدیریت فرهنگی به خدمت گمارده شوند. نکته دیگر اینکه حمایت مالی و بودجه‌ای از آنها در اولویت باید قرار گیرد تا طرح‌ها و ایده‌های ایشان به منصه ظهور رسیده و تحقق پیدا کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.