شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
انتصاب بانوی شاعر به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره  شعر فجر

انتصاب بانوی شاعر به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

  • کد خبر: ۳۰۸۷۵۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
فریبا یوسفی که از بانوان شاعر و منتقد ادبی است با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی به پیشنهاد معاون امور فرهنگی خود، فریبا یوسفی را به‌عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب کرد.

در حکم صالحی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص وتجربیات ارزشمند سرکارعالی درحوزه شعر و ادبیات فارسی وبا پیشنهاد معاون محترم امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موجب این حکم به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌مندی ازظرفیت نخبگان ادبی کشور درخدمت به فرهنگ و ادبیات فاخر ایرانی - اسلامی موفق باشید.

فریبا یوسفی، شاعر و منتقد ادبی، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران است و از کتاب‌هایش می‌توان به مجموعه شعر‌های «حالا تو»، «روح تنهای تنها»، «راه»، کتاب پژوهشی «غزل در سایه نیما» و تدوین مجموعه شعری از بانوان، برای ترجمه به چندین زبان؛ در مرکز ترجمه حوزه هنری اشاره کرد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.