حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه برپایی "موکب محبّان الرضا" با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور
سرخط خبرها
حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی

حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی

  • کد خبر: ۳۰۸۹۵۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» گفت: در فصل سوم بیشتر به حضور زنان در قوه قضائیه توجه خواهد شد. طرح‌های جدیدی برای تقویت حضور زنان در بخش‌های کلیدی داریم که با توجه ویژه به مسائل زنان در فصل سوم، سریال بتواند نقش مؤثری در بهبود تصویر قوه قضائیه در جامعه ایفا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین برکتی به روند شکل‌گیری فیلمنامه فصل دوم سریال «آقای قاضی» و دلایل استقبال گسترده مردم از آن اشاره کرد.

جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» در ابتدا توضیح داد که ایده‌های اصلی این سریال از سه منبع اصلی به دست می‌آمد: نخست، خاطرات و یا تجربیات مردم که به تیم نویسندگان منتقل می‌شد و سپس با افزودن عناصر داستانی و سینمایی، به فیلمنامه تبدیل می‌شدند. دوم، تجربیات و خاطرات قضات در پرونده‌های مختلف، که بعضاً مشاوره‌هایی نیز از جانب خود قضات در زمینه مشکلات حقوقی دریافت می‌شد.

او افزود: به‌ویژه پرونده‌های کثیرالشاکی از اهمیت بیشتری برخوردار بودند، زیرا این پرونده‌ها می‌توانستند برای آموزش عمومی مفید باشند و به حل مشکلات مردم کمک کنند تا از ارجاع آنها به دادگاه جلوگیری شود، سومین منبع ایده‌ها، فضای مجازی بود.

برکتی اشاره کرد که مسائل اجتماعی و مشکلات روز جامعه، مانند بحران آب و مهاجران افغانی، از جمله مسائلی بودند که در فضای مجازی مطرح و سپس در سریال گنجانده شدند، در واقع بازتاب‌هایی که از مردم به ما می‌رسید و این موضوعات را بیشتر مطرح کرده بودند.

وی درباره فرآیند تولید سریال گفت که پس از جمع‌آوری ایده‌ها، طرح‌نویسی انجام می‌شد و سپس با مشاوره قضایی متخصصان، مانند آقای رنجگری، کار اصلاح و تقویت می‌شد. پس از آن دیالوگ‌نویسی و دورخوانی‌های لازم صورت می‌گرفت و در نهایت، سریال به مرحله کارگردانی می‌رسید.

جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» تأکید کرد: در فصل دوم «آقای قاضی» برخلاف فصل اول، بیشتر بر معضلات اجتماعی و دغدغه‌های مردم تمرکز شد، امیدواریم مورد استفاده مخاطبان هم قرار گرفته باشد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره علت استقبال مردم از سریال، گفت: نکته اصلی این است که این سریال بازتابی از مشکلات واقعی مردم است. سریال در سه حوزه به مردم کمک می‌کند: آموزش نحوه برخورد با مشکلات قانونی، آگاهی‌بخشی درباره سیستم قضایی، و رفع مشکلات اجتماعی از طریق نشان دادن راه‌حل‌ها و درخواست‌ها از قوه قضائیه. این ارتباط مستقیم با مردم باعث شد که بسیاری از مخاطبان احساس هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌ها و داستان‌ها پیدا کنند.

برکتی همچنین به برنامه‌های آینده این سریال اشاره کرد و افزود: در فصل سوم بیشتر به حضور زنان در قوه قضائیه توجه خواهد شد. طرح‌های جدیدی برای تقویت حضور زنان در بخش‌های کلیدی داریم که با توجه ویژه به مسائل زنان در فصل سوم، سریال بتواند نقش مؤثری در بهبود تصویر قوه قضائیه در جامعه ایفا کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.