مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بهترین سن باروری، چه سنی است؟

بهترین سن باروری، چه سنی است؟

  • کد خبر: ۳۰۹۴۲۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
  • ۳
معاون وزیر بهداشت گفت: از نظر فیزیولوژی، یک زن می‌تواند مثلا از سن ۱۵ تا ۴۹ سالگی، باردار شود، اما باید ریسک آنها بررسی شود، گرچه قطعا بهترین سن باروری، زیر ۴۰ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رییسی به تفاوت سن قانونی و فیزیولوژیک در باروری مردان و زنان اشاره و عنوان کرد: از نظر فیزیولوژی، یک زن می‌تواند مثلا از سن ۱۵ تا ۴۹ سالگی، باردار شود، اما باید ریسک آنها بررسی شود، اما قطعا بهترین سن باروری، زیر ۴۰ سال است، اما مراقبت‌ها به زنانی که بعد از سن ۴۰ سالگی هم باردار شود، از سوی وزارت بهداشت ارائه می‌شود.

به گفته معاون وزیر بهداشت، توصیه می‌شود بارداری زنان در سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی باشد. سن قانونی بارداری در هر کشوری متفاوت است که برخی کشور‌ها از ۱۸ سالگی به بعد سن قانونی بارداری است. در حال حاضر میانگین سن ازدواج زنان به حدود ۲۵ تا ۲۶ سال و مردان به حدود ۲۸ سال رسیده است.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات ما در کشور این است که فاصله اولین فرزندآوری از ازدواج، ۴.۵ تا ۵ سال طول می‌کشد که این فاصله باید کمتر شود. اگر افراد در سنین بالا ازدواج کنند و ۵ سال هم طول بکشد تا اولین فرزند و ۵ سال دیگر تا دومین فرزند فاصله بیفتد، تمایل به فرزندآوری بیشتر، کاهش می‌یابد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
2
به چه قیمتی جمعیت باید زیاد بشه فاصله سنی مناسب بین بچه ها ۵ ساله براساس چه منطقی باید این فاصله کم بشه؟؟؟
برادر حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
3
سلام و خسته نباشید به نظر بنده اول باید شرایط ازدواج جوانان فراهم شود بعد به فرزندآوری توصیه کنید الان که جوانان به خاطر مشکلات اقتصادی تصمیم به ازدواج ندارند مسوولان جامعه چطور تاکید می کنند جمعیت باید افزایش یابد باتشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
0
1
از ما با ۴۴ سال گذشت و همین ۲ فرزند کافیه انشاا...عاقبت به خیر بشیم