تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود
سرخط خبرها
افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان

افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان

  • کد خبر: ۳۱۰۰۲۰
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
معاون بهداشت دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه آمار نگران کننده از افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان خبر می دهند گفت: در سال ۱۳۹۵ میزان شیوع مصرف بانوان ۲.۴ بوده سال ۱۴۰۰ به ۴.۲ رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا سهرابی گفت: آمار نگران کننده خبر از افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان می دهند و در سال ۱۳۹۵ میزان شیوع مصرف بانوان ۲.۴ بوده  که در سال ۱۴۰۰ به ۴.۲ رسیده است.  همچنین سن شروع مصرف استعمال دخانیات نیز به ۹ سال رسیده است. هرچه سن مصرف پایین‌تر بیاید ترک آن سخت‌تر است.

معاون بهداشت دانشگاه شهید بهشتی اذعان کرد: راهکار مهم کاهش دسترسی است. ما با تذکر و نامه رسانی به جایی نمی‌رسیم، ما باید سازندگان فیلم‌ها را جریمه کنیم و اجازه اکران را به این فیلم‌ها که دخانیات تبلیغ می‌کنند ندهیم. با تبلیغات نیز می‌توانیم این مصرف را کاهش دهیم. در آموزش و پرورش دوستان طرح نماد را پیگیری می‌کنند، اما متأسفانه با بهداشت همکاری ندارند و باید این همکاری کمی بیشتر شود.

وی بیان کرد: ۲۰ سال از تصمیم قانون مبارزه با استعمال دخانیات گذشته و باید اصلاح قانون در این موضوع صورت گیرد. اگر ما برنامه بریزیم که مصرف از ابتدا شروع نشود خیلی بهتر است تا در بعد افراد، را از عادت استعمال دخانیات ترک داد.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.