ریزش ۱.۷ درصدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ دی ۱۴۰۳) رئیس کانون ملی زنان بازرگان ایران: باید به نقش خلاقیت زنان در زیست‌بوم کارآفرینی بیشتر توجه شود معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اقتصاد زیارت بسیار تعیین‌کننده است | زنان در حوزه‌های مختلف نقش تعیین‌کننده دارند عضو ستاد ملی زن و خانواده در مشهد: زنان می‌توانند راه برون‌رفت از شرایط اقتصادی جامعه را شکل دهند نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: نمی‌توانیم با رویکرد جنسیتی با اقتصاد مواجه شویم | به دنبال برداشتن موانع برای حضور زنان در چارچوب گفتمان اسلام ناب هستیم خورش قیمه نثار، غذای پرخاصیت برای کودکان و سالمندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: نقش بانوان در جامعه ایران پررنگ است | موضوع مشارکت بانوان در عرصه‌های اجتماعی برای ما اهمیت دارد زنان؛ پیشگامان توسعه پایدار در مسیر احیای راه ابریشم حضور پررنگ بانوان ایرانی در صنایع نوین ادامه صدرنشینی تیم خاتون بم در لیگ برتر فوتبال زنان فرهنگ عذرخواهی ابزاری قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو مراسم ویژه بانوان عرب زبان به مناسبت رحلت حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی مشهد، میزبان نخستین اجلاس زنان راه ابریشم خواهد بود نقش مهم طب سنتی در درمان ناباروری روایت زندگی مادر شهید محمد معماریان در مجموعه تلویزیونی «آخرین دیدار» جای خالی زنان کنشگر فرهنگی در فضای رسانه قصه‌گویی، روش نوین آموزش‌های تربیتی کودکان جایزه ادبی نوشتار زنان، سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
سرخط خبرها
افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان

افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان

  • کد خبر: ۳۱۰۰۲۰
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
معاون بهداشت دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه آمار نگران کننده از افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان خبر می دهند گفت: در سال ۱۳۹۵ میزان شیوع مصرف بانوان ۲.۴ بوده سال ۱۴۰۰ به ۴.۲ رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا سهرابی گفت: آمار نگران کننده خبر از افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان می دهند و در سال ۱۳۹۵ میزان شیوع مصرف بانوان ۲.۴ بوده  که در سال ۱۴۰۰ به ۴.۲ رسیده است.  همچنین سن شروع مصرف استعمال دخانیات نیز به ۹ سال رسیده است. هرچه سن مصرف پایین‌تر بیاید ترک آن سخت‌تر است.

معاون بهداشت دانشگاه شهید بهشتی اذعان کرد: راهکار مهم کاهش دسترسی است. ما با تذکر و نامه رسانی به جایی نمی‌رسیم، ما باید سازندگان فیلم‌ها را جریمه کنیم و اجازه اکران را به این فیلم‌ها که دخانیات تبلیغ می‌کنند ندهیم. با تبلیغات نیز می‌توانیم این مصرف را کاهش دهیم. در آموزش و پرورش دوستان طرح نماد را پیگیری می‌کنند، اما متأسفانه با بهداشت همکاری ندارند و باید این همکاری کمی بیشتر شود.

وی بیان کرد: ۲۰ سال از تصمیم قانون مبارزه با استعمال دخانیات گذشته و باید اصلاح قانون در این موضوع صورت گیرد. اگر ما برنامه بریزیم که مصرف از ابتدا شروع نشود خیلی بهتر است تا در بعد افراد، را از عادت استعمال دخانیات ترک داد.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.