ریزش ۱.۷ درصدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ دی ۱۴۰۳) رئیس کانون ملی زنان بازرگان ایران: باید به نقش خلاقیت زنان در زیست‌بوم کارآفرینی بیشتر توجه شود معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اقتصاد زیارت بسیار تعیین‌کننده است | زنان در حوزه‌های مختلف نقش تعیین‌کننده دارند عضو ستاد ملی زن و خانواده در مشهد: زنان می‌توانند راه برون‌رفت از شرایط اقتصادی جامعه را شکل دهند نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: نمی‌توانیم با رویکرد جنسیتی با اقتصاد مواجه شویم | به دنبال برداشتن موانع برای حضور زنان در چارچوب گفتمان اسلام ناب هستیم خورش قیمه نثار، غذای پرخاصیت برای کودکان و سالمندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: نقش بانوان در جامعه ایران پررنگ است | موضوع مشارکت بانوان در عرصه‌های اجتماعی برای ما اهمیت دارد زنان؛ پیشگامان توسعه پایدار در مسیر احیای راه ابریشم حضور پررنگ بانوان ایرانی در صنایع نوین ادامه صدرنشینی تیم خاتون بم در لیگ برتر فوتبال زنان فرهنگ عذرخواهی ابزاری قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو مراسم ویژه بانوان عرب زبان به مناسبت رحلت حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی مشهد، میزبان نخستین اجلاس زنان راه ابریشم خواهد بود نقش مهم طب سنتی در درمان ناباروری روایت زندگی مادر شهید محمد معماریان در مجموعه تلویزیونی «آخرین دیدار» جای خالی زنان کنشگر فرهنگی در فضای رسانه قصه‌گویی، روش نوین آموزش‌های تربیتی کودکان جایزه ادبی نوشتار زنان، سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
سرخط خبرها
فرهنگ عذرخواهی ابزاری قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی

فرهنگ عذرخواهی ابزاری قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی

  • کد خبر: ۳۱۱۱۹۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۷
یک عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه فرهنگ عذرخواهی یکی از ابزار‌های قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی است، پذیرش اشتباهات را عاملی در تحکیم زندگی مشترک زوجین دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد حسین آسایش با اشاره به اینکه فرهنگ عذرخواهی یکی از ابزار‌های قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی است، اظهار کرد: با پذیرش اشتباهات و درخواست بخشش، زوج‌ها قادر خواهند بود به جای تعارض، به هم نزدیک‌تر شوند و روابط خود را مستحکم‌تر کنند.

وی تاکید کرد: یکی از چالش‌های اصلی که بسیاری از زوجین با آن مواجه می‌شوند، اجتناب از پذیرش اشتباهات خود و تلاش برای مقصر جلوه دادن دیگری است.

این عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران ادامه داد: بسیاری از افراد به دلیل اضطراب ناشی از احساس ضعف، تمایلی به قبول اشتباهات خود ندارند. این اضطراب که اغلب به صورت ناخودآگاه عمل می‌کند، مانع می‌شود که فرد سهم خود را در مشکلات بپذیرد. علاوه بر این، غرور و خودمحوری نیز نقش مهمی در این رفتار دارند.

به گفته او، این رفتار می‌تواند به نوعی چرخه معیوب منجر شود، زیرا وقتی یکی از طرفین از پذیرش اشتباه خود اجتناب می‌کند، دیگری نیز ممکن است در پاسخ به این رفتار، موضع تدافعی بگیرد یا حتی مقابله‌به‌مثل کند. این روند به مرور زمان باعث تشدید تعارضات و دور شدن زوجین از یکدیگر می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.