ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند تیم ملی بسکتبال بانوان ایران روی ریل پیروزی | قهرمانی نزدیک است فواید مصرف طالبی در دوران بارداری حجاب، رویکردی تمدن‌ساز حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ لزوم طراحی ساختاری برای جایگاه زنان در خانواده برای نقش‌آفرینی درست آن‌ها
سرخط خبرها
فرهنگ عذرخواهی ابزاری قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی

فرهنگ عذرخواهی ابزاری قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی

  • کد خبر: ۳۱۱۱۹۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۷
یک عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه فرهنگ عذرخواهی یکی از ابزار‌های قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی است، پذیرش اشتباهات را عاملی در تحکیم زندگی مشترک زوجین دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد حسین آسایش با اشاره به اینکه فرهنگ عذرخواهی یکی از ابزار‌های قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی است، اظهار کرد: با پذیرش اشتباهات و درخواست بخشش، زوج‌ها قادر خواهند بود به جای تعارض، به هم نزدیک‌تر شوند و روابط خود را مستحکم‌تر کنند.

وی تاکید کرد: یکی از چالش‌های اصلی که بسیاری از زوجین با آن مواجه می‌شوند، اجتناب از پذیرش اشتباهات خود و تلاش برای مقصر جلوه دادن دیگری است.

این عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران ادامه داد: بسیاری از افراد به دلیل اضطراب ناشی از احساس ضعف، تمایلی به قبول اشتباهات خود ندارند. این اضطراب که اغلب به صورت ناخودآگاه عمل می‌کند، مانع می‌شود که فرد سهم خود را در مشکلات بپذیرد. علاوه بر این، غرور و خودمحوری نیز نقش مهمی در این رفتار دارند.

به گفته او، این رفتار می‌تواند به نوعی چرخه معیوب منجر شود، زیرا وقتی یکی از طرفین از پذیرش اشتباه خود اجتناب می‌کند، دیگری نیز ممکن است در پاسخ به این رفتار، موضع تدافعی بگیرد یا حتی مقابله‌به‌مثل کند. این روند به مرور زمان باعث تشدید تعارضات و دور شدن زوجین از یکدیگر می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.